ET PORTEM LA SEDA A CASA

21 gener, 2024

Et portem la seda a casa teva

Viu una experiència sensorial amb la nova targeta de mostres de seda gratuïta.

Estic contenta de poder-vos explicar que poso en marxa una campanya per donar a conèixer una targeta de mostres de seda que t’ enviarem a casa si ho sol·licites.  A l’ estil del que es fa amb els perfums que te’ ls deixen olorar. Doncs en aquest cas, et deixem experimentar amb la vista i el tacte. Viu una experiència sensorial i demana la nova targeta de mostres de seda gratuïta.

Us explico. He escollit els tres tipus de sedes amb les que més habitualment treballo: la seda crepe, la seda chiffón o gasa musselina i la seda pongé. Totes les sedes són 100% naturals i les ofereixo pintades per mi. Venen enganxades a la targeta a sota del seu nom com podeu veure a la fotografia.

Si aixeques la mostra, hi pots llegir tres propietats de cada seda. Segur que un cop les toquis t’ inspirarà a afegir-ne d’ altres. N’ estic segura!

Demana aquesta targeta amb sedes de veritat i experimenta amb els sentits. No oblidis registrar-te abans per sol·licitar-la. Aquest producte de mostra te l’ enviem a casa sense cost.  Així podràs veure, tocar i sentir tres tipus de seda i saber quin t’ agrada més. Des del sofà de casa, amb la calma i la tranquil·litat.

Perquè hi ha molts i molts tipus de seda i cadascuna té les seves característiques. Vols saber quina és la teva preferida? Recorda que ens agrada estar a prop teu i que tenim línia oberta per assessorar-te amb el que et pot afavorir més.

Has d’ anar a un casament i no saps què posar-te? Tens el cabell llarg? Ets alta ? Quin és el teu color de cara? I el color dels teus ulls? Ets de les que té gràcia en posar-se els mocadors o de les que necessita un cop de mà? O potser li has de fer una sorpresa a una amiga i no saps què és el que millor li quedarà ? Vols dir-nos una mica com és la teva amiga ? Tens alguna foto d’ ella? Vols que li escrivim un missatge sobre la seda?

Contacta pel telèfon, per les xarxes o per correu electrònic i si ho prefereixes podem fer una vídeo conferència. Quin color t’ afavoreix, ho saps? Tots tenim algun color preferit que no sabem perquè, però ens hi trobem molt bé. I és que la intuïció en una dona és primordial.

Sobre les teories del color s’ ha escrit molt però després és important veure cas per cas com ens traiem el màxim de partit amb els colors i els estampats. Però el món del color és prou ampli perquè m’ hi dediqui un altre dia. No et sembla?? És un tema que m’ encanta! Els que em coneixeu, ja ho sabeu.

Avui em feia il·lusió transmetre aquesta novetat per apropar-vos la seda a casa. Espero que us sembli interessant i que demaneu la vostra targeta de mostres via online, ara i  clicant aquí.

 

Articles relacionats

“Per mi la llar és l’espai que em nodreix i m’inspira”

“Per mi la llar és l’espai que em nodreix i m’inspira”

És un plaer compartir que recentment he tingut l'oportunitat de ser entrevistada per L’Asha Miró, gran escriptora, professional i meravellosa persona, i vull expressar la meva profunda gratitud per aquesta experiència enriquidora també a API Catalunya, grans...

LES FLORS DE SEDA

LES FLORS DE SEDA

LES FLORS DE SEDA Qualsevol mocador o fulard pot ser una flor de seda. És una manera atractiva i innovadora de presentar una obra d'art en seda a algú important per a tu. Regales una flor, un mocador i si vols, també un poema. També es pot enmarcar o gaudir com a...

MOCADOR DE SEDA AL CAP

MOCADOR DE SEDA AL CAP

Has provat alguna vegada de posar-te un mocador de seda al cap? Deixem enrera l'estiu on hem provat de portar un mocador de seda com a pareo a la platja o lligat al cap i també entre els cabells de forma desenfadada. També hem vist com un mateix mocador el pots portar...

× ¡Hola! Soy Anna ¿Cómo puedo ayudarte?