Com cuidar el teu mocador de seda?

26 març, 2024

cuidar tus pañuelos

Instruccions de com cuidar el teu mocador de seda natural

Pas 1: Preparació del Rentat

Per garantir una cura òptima de la peça, comenceu per omplir un recipient amb aigua freda. Assegureu-vos de seleccionar un sabó neutre de qualitat que sigui suau amb la teva seda.

rentat

Pas 2: Rentat Manual

Submergeixi la peça en la solució sabonosa, assegurant-se de cobrir-la completament. Amb moviments suaus rentar sense fregar vigorosament per prevenir possibles danys a les fibres.

Rentat Manual

Pas 3: Esbandida

Quan la peça estigui neta, esbandiu-la meticulosament amb aigua freda per eliminar qualsevol residu de sabó. Repetiu aquest procés d’esbandida fins que l’aigua surti completament clara, indicant que s’ha eliminat tot el sabó. 

Pas 3: Esbandida

Pas 4: Escorregut

Amb cura, traieu l’excés d’aigua de la peça sense retorçar-la excessivament. Premeu suaument per eliminar la major quantitat possible d’aigua i faciliteu el procés d’assecat.

Escorregut

Pas 5: Assecat

Col·loqueu la peça sobre una tovallola neta i plana, estenent-la acuradament per mantenir la seva forma original. Eviteu penjar-la.

Mocador assecat

Pas 6: Planxat

Quan la peça encara estigui lleugerament humida, procediu a planxar-la del revés per evitar danyar els detalls delicats i les vores. Ajusteu la planxa a la temperatura mitja i eviteu aixafar les vores.

 

Mocador planxar

Pas 7: Emmagatzematge

Quan la peça estigui completament seca i planxada, deseu-la  en un lloc fresc i sec, preferiblement penjada en un penjador o doblegada acuradament en un calaix. Eviteu exposar-la a la llum solar directa o a ambients humits per prolongar la seva vida útil i mantenir la seva qualitat.

 

Emmagatzematge

Articles relacionats

LES FLORS DE SEDA

LES FLORS DE SEDA

LES FLORS DE SEDA Qualsevol mocador o fulard pot ser una flor de seda. És una manera atractiva i innovadora de presentar una obra d'art en seda a algú important per a tu. Regales una flor, un mocador i si vols, també un poema. També es pot enmarcar o gaudir com a...

MOCADOR DE SEDA AL CAP

MOCADOR DE SEDA AL CAP

Has provat alguna vegada de posar-te un mocador de seda al cap? Deixem enrera l'estiu on hem provat de portar un mocador de seda com a pareo a la platja o lligat al cap i també entre els cabells de forma desenfadada. També hem vist com un mateix mocador el pots portar...

CUCS DE SEDA

CUCS DE SEDA

     ELS CUCS DE SEDA Bombix mori és el terme científic del cuc de seda, un insecte originari del nord d'Àsia. La cria d'aquesta espècie s'inicià a la Xina cap a l'any 2500aC per obtenir-ne el fil del seu capoll de seda, una fibra amb la que es teixeixen teles d'alta...

× ¡Hola! Soy Anna ¿Cómo puedo ayudarte?