Cursos i tallers de seda natural pintada a mà

El Taller Art en seda és l’espai de treball i elaboració. És on es dissenya, s’experimenta i neixen les creacions anna albert.

Qualsevol obra sorgeix d’una idea o d’una inquietut. A partir d’aquí es fa un disseny i es traça el camí a seguir. El coneixement de les tècniques i del teixit són bàsics per acomplir l’objectiu. L’art de la pintura sobre seda requereix d’aquest saber fer amb les tècniques que sumat a l’habilitat de l’artista i a la seva creativitat, t’obre un món ple de possibilitats.

El taller està ubicat a la població de El Masnou, a la comarca del Maresme (Barcelona). Fem equip dues artesanes que sintonitzem amb el mateix projecte, la Gemma Vilalta i jo mateixa. És un gran plaer per a mi poder compartir el treball amb una persona sensible i experta com la Gemma.

Des de l’any 2009 el Taller també imparteix les pràctiques d’estampació d’alguns alumnes de l’Escola d’Arts i Oficis de la Llotja de Barcelona.

Realitzo  cursos, tallers i expèriences de seda natural pintada a mà per a tothom que tingui ganes d’aprendre. Només cal enviar un correu i t’informarem degudament.

El taller és un espai obert que es pot visitar i veure com es treballa. Hi seràs benvingut!

× ¡Hola! Soy Anna ¿Cómo puedo ayudarte?