PROPOSTES GRATUÏTES DEL MES DE MAIG
PROPOSTES GRATUÏTES DEL MES DE MAIG

30 Maig, 2019

PROPOSTES GRATUÏTES DEL MES DE MAIG

Tallers de seda, demostració d’ofici i una desfilada han sigut els esdeveniments que han fet que el mes de maig hagi resultat un mes amb una oferta plena d’activitats.

Com que aquest mes de maig no he parat quieta he tingut poc temps per explicar-vos detingudament totes les aventures que han anat sorgint. I és bo aturar-se i fer una mirada enrere per prendre consciència  de que s’han fet moltes coses i amb molt d’èxit.

Vam començar a principis de mes amb un taller gratuït al Masnou durant la Fira comercial i gastronòmica.

Petits i grans van venir a fer un tast amb la seda tant al matí com a la tarda. Una proposta molt ben acollida a la que va participar molta gent. Tots els nens es podien endur la seva obra a casa, una experiència per la majoria per la majoria d’ells que no havien viscut mai.

Podeu veure un resum en aquest vídeo.

 

Al vespre vam participar de la desfilada al Port del Masnou, un esdeveniment ple de vida i color sorgit d’alguns comerços del poble. I va ser esplèndid! Si en voleu saber més podeu clicar aquí.

El cap de setmana següent vam realitzar un altre taller gratuït tant dissabte com diumenge, al Parc Sant Jordi de Terrassa. Al costat de la Masia Freixa i en motiu de la Fira modernista de Terrassa van passar pel taller de seda més de 400 nens i no tant nens.  Una cita molt agraïda amb una alta participació. Un gran plaer veure com l’ experimentació amb la seda i la barreja de colors desperta sorpresa i emocions que resulten un regal per als participants i també per mi. El meu agraïment a l’ Ajuntament de Terrassa per fer possible una oferta de tallers participatius tant interessant i a tots els que hi veu participar.

Al mes de maig també he estat a la Mostra d’Arts i Oficis d’Ascó, un cap de setmana on els carrers del poble s’omplen d’artesans d’arreu per fer la demostració de com es desenvolupen els diferents oficis. Un veritable espectacle que val molt la pena viure. Gràcies a Ascó per comptar un altre any amb la meva participació. Vaig poder pintar alguns fulards en viu la qual cosa va agradar molt a la gent que s’apropava per conèixer la manera de treballar. I els més petits van poder gaudir dels cucs de seda i de com anaven fent el capoll alguns d’ells i vaig poder fer aquesta labor pedagògica i divulgativa d’explicar el procés de la seda. Aquí teniu una bonica mostra dels cucs que tenia en aquestes dates.

Si voleu seguir informats ens podeu seguir al blog o a les xarxes a través de @artenseda

 

 

 

 

Articles relacionats

VIURE ELS MANDALES

VIURE ELS MANDALES

L'experiència de viure't a través d'un mandala Mira aquest moment perquè en ell està la vida. En el seu breu esdevenir descansen totes les realitats de la nostra existència. L'ahir és un record i el demà una il·lusió. Mira bé,doncs, aquest moment. Proverbi zen...

EL CLASSIC BLUE ÉS EL COLOR DE L’ESTABILITAT

EL CLASSIC BLUE ÉS EL COLOR DE L’ESTABILITAT

EL CLASSIC BLUE ÉS EL COLOR DE L'ESTABILITAT El color Classic Blue del 2020  que proposa Pantone és un blau que ens aportarà confiança i tranquil·litat en un món actualment ben caòtic. Així doncs, el blau de l’estabilitat és l’escollit per aquest canvi de dècada....

NOVA AVENTURA PEL MEDITERRANI 2019

NOVA AVENTURA PEL MEDITERRANI 2019

NOVA AVENTURA PEL MEDITERRANI A continuació us explico l’experiència i l’aventura de treballar pintant seda en dos creuers la temporada estiu-tardor 2019. Un resum i algunes fotografies per a tots aquells que m’heu demanat què vaig a fer a alta mar.   Aquest any...

Et convidem a la comunitat d'artenseda

 

Rebràs notícies i articles relacionats amb la seda i l'art

T'has suscripto correctament

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping