PROPOSTES GRATUÏTES DEL MES DE MAIG

30 maig, 2019

PROPOSTES GRATUÏTES DEL MES DE MAIG

Tallers de seda, demostració d’ofici i una desfilada han sigut els esdeveniments que han fet que el mes de maig hagi resultat un mes amb una oferta plena d’activitats.

Com que aquest mes de maig no he parat quieta he tingut poc temps per explicar-vos detingudament totes les aventures que han anat sorgint. I és bo aturar-se i fer una mirada enrere per prendre consciència  de que s’han fet moltes coses i amb molt d’èxit.

Vam començar a principis de mes amb un taller gratuït al Masnou durant la Fira comercial i gastronòmica.

Petits i grans van venir a fer un tast amb la seda tant al matí com a la tarda. Una proposta molt ben acollida a la que va participar molta gent. Tots els nens es podien endur la seva obra a casa, una experiència per la majoria per la majoria d’ells que no havien viscut mai.

Podeu veure un resum en aquest vídeo.

 

Al vespre vam participar de la desfilada al Port del Masnou, un esdeveniment ple de vida i color sorgit d’alguns comerços del poble. I va ser esplèndid! Si en voleu saber més podeu clicar aquí.

El cap de setmana següent vam realitzar un altre taller gratuït tant dissabte com diumenge, al Parc Sant Jordi de Terrassa. Al costat de la Masia Freixa i en motiu de la Fira modernista de Terrassa van passar pel taller de seda més de 400 nens i no tant nens.  Una cita molt agraïda amb una alta participació. Un gran plaer veure com l’ experimentació amb la seda i la barreja de colors desperta sorpresa i emocions que resulten un regal per als participants i també per mi. El meu agraïment a l’ Ajuntament de Terrassa per fer possible una oferta de tallers participatius tant interessant i a tots els que hi veu participar.

Al mes de maig també he estat a la Mostra d’Arts i Oficis d’Ascó, un cap de setmana on els carrers del poble s’omplen d’artesans d’arreu per fer la demostració de com es desenvolupen els diferents oficis. Un veritable espectacle que val molt la pena viure. Gràcies a Ascó per comptar un altre any amb la meva participació. Vaig poder pintar alguns fulards en viu la qual cosa va agradar molt a la gent que s’apropava per conèixer la manera de treballar. I els més petits van poder gaudir dels cucs de seda i de com anaven fent el capoll alguns d’ells i vaig poder fer aquesta labor pedagògica i divulgativa d’explicar el procés de la seda. Aquí teniu una bonica mostra dels cucs que tenia en aquestes dates.

Si voleu seguir informats ens podeu seguir al blog o a les xarxes a través de @artenseda

 

 

 

 

Articles relacionats

DÍAS EUROPEOS DE LA ARTESANÍA

DÍAS EUROPEOS DE LA ARTESANÍA

Portes obertes i tallers els Dies Europeus de l’Artesania. Del dia 6 al 11 d’abril el taller artenseda obre les seves portes amb activitats per celebrar el dies de l’artesania. Vina i participa!

EXPO BREATHING

EXPO BREATHING

EXPO BREATHING Exposició internacional de pintures de seda Expo Breathing és un projecte que neix en època de pandèmia i vol unir a pintors de seda de tot el món i fer una exposició virtual conjunta a través d'un video. 60 pintors de 17 països inspiren les seves obres...

MOSTRA INTERNACIONAL D’AUDIOVISUALS D’ARTESANIA

MOSTRA INTERNACIONAL D’AUDIOVISUALS D’ARTESANIA

 II MOSTRA INTERNACIONAL D'AUDIOVISUALS DE CATALUNYA Entre sedas y pinceles participa de la II Mostra Internacional d'audiovisuals d'Artesania Del 19 al 29 d'octubre podem veure a la plataforma filmin totes les propostes audiovisuals d'artesania que s'han presentat...

× ¡Hola! Soy Anna ¿Cómo puedo ayudarte?