CELEBREM ELS 20 ANYS AMB EL CELEBRITY ECLIPSE
CELEBREM ELS 20 ANYS AMB EL CELEBRITY ECLIPSE

9 Setembre, 2018

Celebrem els 20 anys amb el Celebrity Éclipse

Durant dotze dies navagarem amb les nostres sedes pel mediterrani fent saber al món com treballem aquest ofici artesà des de Barcelona, des del taller art en seda que fa 20 anys que camina posant valor a la nostra cultura i a un estil de vida handmade.

Tornem de vacances  amb bones vibracions i amb ganes de celebracions i propostes.

Aquest any és molt especial perquè celebrem els 20 anys d’aquest projecte que va començar  una mica sense saber massa com i que avui dia em segueix emocionant.

Hem viscut moltes etapes al llarg de tots aquests anys. Quan miro enrera veig ganes i il.lusió, veig idees i creativitat, experimentació i aprenentatges diversos tant de l’ofici com d’empresa, encerts i equivocacions però en totes les fases hi ha el denominador comú de la passió i el desig de viure i treballar d’una forma coherent amb una manera de pensar i sentir.

I volem seguir mirant endavant i evolucionar amb tots vosaltres, els amics, els clients, els proveidors, els assessors, col.laboradors i tots els que feu possible que aquest projecte sigui una realitat.

Ara és moment de celebrar, doncs si, volem assaborir el moment, donar les gràcies pel que hem viscut fins ara i encoratjar-vos a tots a seguir gaudint de les sedes que pintem per vosaltres.

Volem fer una celebració plena d’activitats, promocions i alguns sortejos importants. Us n’informarem de mica en mica al llarg de l’any,per tal que tots en pogueu participar.

En aquest moments, inaugurem aquesta celebració portant a navegar pel mediterrani els  nostres productes. Passejarem els mocadors per les ciutats italianes i franceses més glamuroses. Gaudirem de dotze dies d’aventura i exhibirem en el vaixell com es pinten cadascun dels nostres foulards.

No perdeu detall de la ruta que farem!

Marxem el dia 11 fins el dia 23 de setembre i anirem penjant fotografies a les xarxes del facebook i instagram @artenseda.

Acompanya’ns en aquesta aventura i segueix-nos amb el hastag #celebrityartenseda

Estem molt contentes de poder-ho compartir amb tots vosaltres!

Si vols saber sobre l’experiència de navegació del 2017 pots clicar aquí!

Articles relacionats

SABIES QUE LA SEDA ÉS ANTIBACTERIANA?

SABIES QUE LA SEDA ÉS ANTIBACTERIANA?

PROPIETATS DE LA SEDA NATURAL Sabies que la seda és una fibra viva que ha estat considerada històricament la reina de les fibres? Sabies que la seda és antibacteriana? Coneixes les seves propietats? Doncs aquí t'explico que la seda reuneix una combinació única de...

VIURE ELS MANDALES

VIURE ELS MANDALES

L'experiència de viure't a través d'un mandala Mira aquest moment perquè en ell està la vida. En el seu breu esdevenir descansen totes les realitats de la nostra existència. L'ahir és un record i el demà una il·lusió. Mira bé,doncs, aquest moment. Proverbi zen...

EL CLASSIC BLUE ÉS EL COLOR DE L’ESTABILITAT

EL CLASSIC BLUE ÉS EL COLOR DE L’ESTABILITAT

EL CLASSIC BLUE ÉS EL COLOR DE L'ESTABILITAT El color Classic Blue del 2020  que proposa Pantone és un blau que ens aportarà confiança i tranquil·litat en un món actualment ben caòtic. Així doncs, el blau de l’estabilitat és l’escollit per aquest canvi de dècada....

Et convidem a la comunitat d'artenseda

 

Rebràs notícies i articles relacionats amb la seda i l'art

T'has suscripto correctament

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping