IMPRESSIONANT VIATGE PEL MEDITERRANI
IMPRESSIONANT VIATGE PEL MEDITERRANI

7 Maig, 2017

IMPRESSIONANT VIATGE PEL MEDITERRANI

L’equip d’Art en seda hem tingut el plaer de viure l’experiència de treballar en un creuer tot fent ruta pel mediterrani

El dia 25 de juny del 2017 ens vam enfilar en un vaixell en direcció a Marseille convidades per l’ empresa americana Starboard amb seu a Miami i el vaixell Freedom of the Seas de Royal Caribbean.

Les oportunitats venen quan menys te les esperes. I aquesta oportunitat tenia una dosis d’aventura que prometia ser molt emocionant. I així va ser!

Era un repte innovador i atractiu en un entorn de somni fent allò que més ens agrada,una barreja de treball i oci i en ple mar mediterrani.

I vam marxar fins el dia 2 de juliol a fer una ruta per França i Itàlia amb l’objectiu de fer un Trunk Show, una exhibició del nostre ofici als passatgers i posar a la venda els productes d’Art en seda en el vaixell.

 

Cada dia un port, una ciutat, una experiència amb noves emocions. I de 7 a 12 de la nit la Gemma Vilalta i jo mateixa ens dedicàvem a pintar mocadors en la gran avinguda Royal Promenade de la planta 5 del vaixell.

Un atractiu que va emocionar als passatgers més curiosos i ens va permetre acostar la nostra obra arreu del món. Un plaer en majúscules. Gràcies, gràcies, gràcies.

 

Articles relacionats

SABIES QUE LA SEDA ÉS ANTIBACTERIANA?

SABIES QUE LA SEDA ÉS ANTIBACTERIANA?

PROPIETATS DE LA SEDA NATURAL Sabies que la seda és una fibra viva que ha estat considerada històricament la reina de les fibres? Sabies que la seda és antibacteriana? Coneixes les seves propietats? Doncs aquí t'explico que la seda reuneix una combinació única de...

VIURE ELS MANDALES

VIURE ELS MANDALES

L'experiència de viure't a través d'un mandala Mira aquest moment perquè en ell està la vida. En el seu breu esdevenir descansen totes les realitats de la nostra existència. L'ahir és un record i el demà una il·lusió. Mira bé,doncs, aquest moment. Proverbi zen...

EL CLASSIC BLUE ÉS EL COLOR DE L’ESTABILITAT

EL CLASSIC BLUE ÉS EL COLOR DE L’ESTABILITAT

EL CLASSIC BLUE ÉS EL COLOR DE L'ESTABILITAT El color Classic Blue del 2020  que proposa Pantone és un blau que ens aportarà confiança i tranquil·litat en un món actualment ben caòtic. Així doncs, el blau de l’estabilitat és l’escollit per aquest canvi de dècada....

Et convidem a la comunitat d'artenseda

 

Rebràs notícies i articles relacionats amb la seda i l'art

T'has suscripto correctament

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping