IMPRESSIONANT VIATGE PEL MEDITERRANI

7 maig, 2017

IMPRESSIONANT VIATGE PEL MEDITERRANI

L’equip d’Art en seda hem tingut el plaer de viure l’experiència de treballar en un creuer tot fent ruta pel mediterrani

El dia 25 de juny del 2017 ens vam enfilar en un vaixell en direcció a Marseille convidades per l’ empresa americana Starboard amb seu a Miami i el vaixell Freedom of the Seas de Royal Caribbean.

Les oportunitats venen quan menys te les esperes. I aquesta oportunitat tenia una dosis d’aventura que prometia ser molt emocionant. I així va ser!

Era un repte innovador i atractiu en un entorn de somni fent allò que més ens agrada,una barreja de treball i oci i en ple mar mediterrani.

I vam marxar fins el dia 2 de juliol a fer una ruta per França i Itàlia amb l’objectiu de fer un Trunk Show, una exhibició del nostre ofici als passatgers i posar a la venda els productes d’Art en seda en el vaixell.

 

Cada dia un port, una ciutat, una experiència amb noves emocions. I de 7 a 12 de la nit la Gemma Vilalta i jo mateixa ens dedicàvem a pintar mocadors en la gran avinguda Royal Promenade de la planta 5 del vaixell.

Un atractiu que va emocionar als passatgers més curiosos i ens va permetre acostar la nostra obra arreu del món. Un plaer en majúscules. Gràcies, gràcies, gràcies.

 

Articles relacionats

“Per mi la llar és l’espai que em nodreix i m’inspira”

“Per mi la llar és l’espai que em nodreix i m’inspira”

És un plaer compartir que recentment he tingut l'oportunitat de ser entrevistada per L’Asha Miró, gran escriptora, professional i meravellosa persona, i vull expressar la meva profunda gratitud per aquesta experiència enriquidora també a API Catalunya, grans...

LES FLORS DE SEDA

LES FLORS DE SEDA

LES FLORS DE SEDA Qualsevol mocador o fulard pot ser una flor de seda. És una manera atractiva i innovadora de presentar una obra d'art en seda a algú important per a tu. Regales una flor, un mocador i si vols, també un poema. També es pot enmarcar o gaudir com a...

MOCADOR DE SEDA AL CAP

MOCADOR DE SEDA AL CAP

Has provat alguna vegada de posar-te un mocador de seda al cap? Deixem enrera l'estiu on hem provat de portar un mocador de seda com a pareo a la platja o lligat al cap i també entre els cabells de forma desenfadada. També hem vist com un mateix mocador el pots portar...

× ¡Hola! Soy Anna ¿Cómo puedo ayudarte?