IMPRESSIONANT VIATGE PEL MEDITERRANI

7 maig, 2017

IMPRESSIONANT VIATGE PEL MEDITERRANI

L’equip d’Art en seda hem tingut el plaer de viure l’experiència de treballar en un creuer tot fent ruta pel mediterrani

El dia 25 de juny del 2017 ens vam enfilar en un vaixell en direcció a Marseille convidades per l’ empresa americana Starboard amb seu a Miami i el vaixell Freedom of the Seas de Royal Caribbean.

Les oportunitats venen quan menys te les esperes. I aquesta oportunitat tenia una dosis d’aventura que prometia ser molt emocionant. I així va ser!

Era un repte innovador i atractiu en un entorn de somni fent allò que més ens agrada,una barreja de treball i oci i en ple mar mediterrani.

I vam marxar fins el dia 2 de juliol a fer una ruta per França i Itàlia amb l’objectiu de fer un Trunk Show, una exhibició del nostre ofici als passatgers i posar a la venda els productes d’Art en seda en el vaixell.

 

Cada dia un port, una ciutat, una experiència amb noves emocions. I de 7 a 12 de la nit la Gemma Vilalta i jo mateixa ens dedicàvem a pintar mocadors en la gran avinguda Royal Promenade de la planta 5 del vaixell.

Un atractiu que va emocionar als passatgers més curiosos i ens va permetre acostar la nostra obra arreu del món. Un plaer en majúscules. Gràcies, gràcies, gràcies.

 

Articles relacionats

DÍAS EUROPEOS DE LA ARTESANÍA

DÍAS EUROPEOS DE LA ARTESANÍA

Portes obertes i tallers els Dies Europeus de l’Artesania. Del dia 6 al 11 d’abril el taller artenseda obre les seves portes amb activitats per celebrar el dies de l’artesania. Vina i participa!

EXPO BREATHING

EXPO BREATHING

EXPO BREATHING Exposició internacional de pintures de seda Expo Breathing és un projecte que neix en època de pandèmia i vol unir a pintors de seda de tot el món i fer una exposició virtual conjunta a través d'un video. 60 pintors de 17 països inspiren les seves obres...

MOSTRA INTERNACIONAL D’AUDIOVISUALS D’ARTESANIA

MOSTRA INTERNACIONAL D’AUDIOVISUALS D’ARTESANIA

 II MOSTRA INTERNACIONAL D'AUDIOVISUALS DE CATALUNYA Entre sedas y pinceles participa de la II Mostra Internacional d'audiovisuals d'Artesania Del 19 al 29 d'octubre podem veure a la plataforma filmin totes les propostes audiovisuals d'artesania que s'han presentat...

× ¡Hola! Soy Anna ¿Cómo puedo ayudarte?