ARTENSEDA A L’ AEROPORT DE BARCELONA

23 abril, 2018

                          ARTENSEDA A L’AEROPORT DE BARCELONA

L’exhibició de pintura sobre seda a l’aeroport atrau indiscutiblement el públic més curiós i que valora el handmade.

Els dies 1 i 2 de març aprofitant la tornada de visitants del Mobile World Congress 2018 hem fet el nostre aparador d’Art en seda a la botiga Thinking Barcelona a la Terminal 1 de l’Aeroport de Barcelona.

Dos dies intensos fent una demostració de com es pinta la seda i presentant alhora els diferents complements i regals que habitualment ja tenen a aquesta botiga de World Dutty Free Group.

S’han exposat tres models de mocadors de seda inspirats amb el modernisme de Gaudí i tres models de collaret de seda que poden anar de conjunt, un mocador de seda amb l’skyline de Barcelona, diversos ventalls de seda i uns de cotó,  bosses de cotó i sedes, entre d’altres regals culturals  que el visitant es podia endur com a record del seu pas per la nostra ciutat.

Aquesta iniciativa parteix de la inquietut d’apropar la nostra feina artesanal i donar-la a conèixer en viu i en directe a tots els públics interessats. Un format de proposta que està en la línia del que vam fer en un creuer pel mediterrani l’any passat, convidades per una empresa americana. Si voleu saber més sobre l’esdeveniment, podeu clicar aquí.

Hem mostrat com pintem ventalls, com es pinten les sedes que es converteixen en collarets i hem pintat uns mocadors que tenen unes siluetes de raïms, entre d’altres coses.

Una experiència gratificant per nosaltres i també pel públic més curiós que ha volgut saber més de la pintura sobre seda i l’artesania.

Volem agrair a l’equip de Thinking Barcelona la seva disponibilitat, la seva càlida acollida i, en definitiva, que hagi fet possible una experiència tan interessant per tots.

Una experiència per repetir!

Articles relacionats

DÍAS EUROPEOS DE LA ARTESANÍA

DÍAS EUROPEOS DE LA ARTESANÍA

Portes obertes i tallers els Dies Europeus de l’Artesania. Del dia 6 al 11 d’abril el taller artenseda obre les seves portes amb activitats per celebrar el dies de l’artesania. Vina i participa!

EXPO BREATHING

EXPO BREATHING

EXPO BREATHING Exposició internacional de pintures de seda Expo Breathing és un projecte que neix en època de pandèmia i vol unir a pintors de seda de tot el món i fer una exposició virtual conjunta a través d'un video. 60 pintors de 17 països inspiren les seves obres...

MOSTRA INTERNACIONAL D’AUDIOVISUALS D’ARTESANIA

MOSTRA INTERNACIONAL D’AUDIOVISUALS D’ARTESANIA

 II MOSTRA INTERNACIONAL D'AUDIOVISUALS DE CATALUNYA Entre sedas y pinceles participa de la II Mostra Internacional d'audiovisuals d'Artesania Del 19 al 29 d'octubre podem veure a la plataforma filmin totes les propostes audiovisuals d'artesania que s'han presentat...

× ¡Hola! Soy Anna ¿Cómo puedo ayudarte?