ARTENSEDA A L’ AEROPORT DE BARCELONA
ARTENSEDA A L’ AEROPORT DE BARCELONA

23 abril, 2018

                          ARTENSEDA A L’AEROPORT DE BARCELONA

L’exhibició de pintura sobre seda a l’aeroport atrau indiscutiblement el públic més curiós i que valora el handmade.

Els dies 1 i 2 de març aprofitant la tornada de visitants del Mobile World Congress 2018 hem fet el nostre aparador d’Art en seda a la botiga Thinking Barcelona a la Terminal 1 de l’Aeroport de Barcelona.

Dos dies intensos fent una demostració de com es pinta la seda i presentant alhora els diferents complements i regals que habitualment ja tenen a aquesta botiga de World Dutty Free Group.

S’han exposat tres models de mocadors de seda inspirats amb el modernisme de Gaudí i tres models de collaret de seda que poden anar de conjunt, un mocador de seda amb l’skyline de Barcelona, diversos ventalls de seda i uns de cotó,  bosses de cotó i sedes, entre d’altres regals culturals  que el visitant es podia endur com a record del seu pas per la nostra ciutat.

Aquesta iniciativa parteix de la inquietut d’apropar la nostra feina artesanal i donar-la a conèixer en viu i en directe a tots els públics interessats. Un format de proposta que està en la línia del que vam fer en un creuer pel mediterrani l’any passat, convidades per una empresa americana. Si voleu saber més sobre l’esdeveniment, podeu clicar aquí.

Hem mostrat com pintem ventalls, com es pinten les sedes que es converteixen en collarets i hem pintat uns mocadors que tenen unes siluetes de raïms, entre d’altres coses.

Una experiència gratificant per nosaltres i també pel públic més curiós que ha volgut saber més de la pintura sobre seda i l’artesania.

Volem agrair a l’equip de Thinking Barcelona la seva disponibilitat, la seva càlida acollida i, en definitiva, que hagi fet possible una experiència tan interessant per tots.

Una experiència per repetir!

Articles relacionats

DIA DE LA MARE

DIA DE LA MARE

Celebres el dia de la mare? Per mi, cada dia és el dia de la mare però aquest any...aquest any s’ ho mereix tot i més. Quants dies fa que no veus a la teva mare? Uffff, jo des de que va començar el confinament! I és de qui més m'enyoro!  A tu també et passa? Fem d’...

EL MAGRANER

EL MAGRANER

EL MAGRANER DE JORDI LLAVINA Aquest Sant Jordi us vull presentar un llibre molt especial que ha guanyat el 43è Premi Marià Manent de Poesia del 2019. La primera edició, editada per Quaderns de la Font del Cargol, va ser aquest mes de febrer del 2020.   El...

CUCS DE SEDA

CUCS DE SEDA

     ELS CUCS DE SEDA Bombix mori és el terme científic del cuc de seda, un insecte originari del nord d'Àsia. La cria d'aquesta espècie s'inicià a la Xina cap a l'any 2500aC per obtenir-ne el fil del seu capoll de seda, una fibra amb la que es teixeixen teles d'alta...

Et convidem a la comunitat d'artenseda

 

Rebràs notícies i articles relacionats amb la seda i l'art

T'has suscripto correctament, benvingut!

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping