ARTENSEDA A L’ AEROPORT DE BARCELONA

23 abril, 2018

                          ARTENSEDA A L’AEROPORT DE BARCELONA

L’exhibició de pintura sobre seda a l’aeroport atrau indiscutiblement el públic més curiós i que valora el handmade.

Els dies 1 i 2 de març aprofitant la tornada de visitants del Mobile World Congress 2018 hem fet el nostre aparador d’Art en seda a la botiga Thinking Barcelona a la Terminal 1 de l’Aeroport de Barcelona.

Dos dies intensos fent una demostració de com es pinta la seda i presentant alhora els diferents complements i regals que habitualment ja tenen a aquesta botiga de World Dutty Free Group.

S’han exposat tres models de mocadors de seda inspirats amb el modernisme de Gaudí i tres models de collaret de seda que poden anar de conjunt, un mocador de seda amb l’skyline de Barcelona, diversos ventalls de seda i uns de cotó,  bosses de cotó i sedes, entre d’altres regals culturals  que el visitant es podia endur com a record del seu pas per la nostra ciutat.

Aquesta iniciativa parteix de la inquietut d’apropar la nostra feina artesanal i donar-la a conèixer en viu i en directe a tots els públics interessats. Un format de proposta que està en la línia del que vam fer en un creuer pel mediterrani l’any passat, convidades per una empresa americana. Si voleu saber més sobre l’esdeveniment, podeu clicar aquí.

Hem mostrat com pintem ventalls, com es pinten les sedes que es converteixen en collarets i hem pintat uns mocadors que tenen unes siluetes de raïms, entre d’altres coses.

Una experiència gratificant per nosaltres i també pel públic més curiós que ha volgut saber més de la pintura sobre seda i l’artesania.

Volem agrair a l’equip de Thinking Barcelona la seva disponibilitat, la seva càlida acollida i, en definitiva, que hagi fet possible una experiència tan interessant per tots.

Una experiència per repetir!

Articles relacionats

“Per mi la llar és l’espai que em nodreix i m’inspira”

“Per mi la llar és l’espai que em nodreix i m’inspira”

És un plaer compartir que recentment he tingut l'oportunitat de ser entrevistada per L’Asha Miró, gran escriptora, professional i meravellosa persona, i vull expressar la meva profunda gratitud per aquesta experiència enriquidora també a API Catalunya, grans...

LES FLORS DE SEDA

LES FLORS DE SEDA

LES FLORS DE SEDA Qualsevol mocador o fulard pot ser una flor de seda. És una manera atractiva i innovadora de presentar una obra d'art en seda a algú important per a tu. Regales una flor, un mocador i si vols, també un poema. També es pot enmarcar o gaudir com a...

MOCADOR DE SEDA AL CAP

MOCADOR DE SEDA AL CAP

Has provat alguna vegada de posar-te un mocador de seda al cap? Deixem enrera l'estiu on hem provat de portar un mocador de seda com a pareo a la platja o lligat al cap i també entre els cabells de forma desenfadada. També hem vist com un mateix mocador el pots portar...

× ¡Hola! Soy Anna ¿Cómo puedo ayudarte?