ARTENSEDA A L’ AEROPORT DE BARCELONA
ARTENSEDA A L’ AEROPORT DE BARCELONA

23 Abril, 2018

                          ARTENSEDA A L’AEROPORT DE BARCELONA

L’exhibició de pintura sobre seda a l’aeroport atrau indiscutiblement el públic més curiós i que valora el handmade.

Els dies 1 i 2 de març aprofitant la tornada de visitants del Mobile World Congress 2018 hem fet el nostre aparador d’Art en seda a la botiga Thinking Barcelona a la Terminal 1 de l’Aeroport de Barcelona.

Dos dies intensos fent una demostració de com es pinta la seda i presentant alhora els diferents complements i regals que habitualment ja tenen a aquesta botiga de World Dutty Free Group.

S’han exposat tres models de mocadors de seda inspirats amb el modernisme de Gaudí i tres models de collaret de seda que poden anar de conjunt, un mocador de seda amb l’skyline de Barcelona, diversos ventalls de seda i uns de cotó,  bosses de cotó i sedes, entre d’altres regals culturals  que el visitant es podia endur com a record del seu pas per la nostra ciutat.

Aquesta iniciativa parteix de la inquietut d’apropar la nostra feina artesanal i donar-la a conèixer en viu i en directe a tots els públics interessats. Un format de proposta que està en la línia del que vam fer en un creuer pel mediterrani l’any passat, convidades per una empresa americana. Si voleu saber més sobre l’esdeveniment, podeu clicar aquí.

Hem mostrat com pintem ventalls, com es pinten les sedes que es converteixen en collarets i hem pintat uns mocadors que tenen unes siluetes de raïms, entre d’altres coses.

Una experiència gratificant per nosaltres i també pel públic més curiós que ha volgut saber més de la pintura sobre seda i l’artesania.

Volem agrair a l’equip de Thinking Barcelona la seva disponibilitat, la seva càlida acollida i, en definitiva, que hagi fet possible una experiència tan interessant per tots.

Una experiència per repetir!

Articles relacionats

SABIES QUE LA SEDA ÉS ANTIBACTERIANA?

SABIES QUE LA SEDA ÉS ANTIBACTERIANA?

PROPIETATS DE LA SEDA NATURAL Sabies que la seda és una fibra viva que ha estat considerada històricament la reina de les fibres? Sabies que la seda és antibacteriana? Coneixes les seves propietats? Doncs aquí t'explico que la seda reuneix una combinació única de...

VIURE ELS MANDALES

VIURE ELS MANDALES

L'experiència de viure't a través d'un mandala Mira aquest moment perquè en ell està la vida. En el seu breu esdevenir descansen totes les realitats de la nostra existència. L'ahir és un record i el demà una il·lusió. Mira bé,doncs, aquest moment. Proverbi zen...

EL CLASSIC BLUE ÉS EL COLOR DE L’ESTABILITAT

EL CLASSIC BLUE ÉS EL COLOR DE L’ESTABILITAT

EL CLASSIC BLUE ÉS EL COLOR DE L'ESTABILITAT El color Classic Blue del 2020  que proposa Pantone és un blau que ens aportarà confiança i tranquil·litat en un món actualment ben caòtic. Així doncs, el blau de l’estabilitat és l’escollit per aquest canvi de dècada....

Et convidem a la comunitat d'artenseda

 

Rebràs notícies i articles relacionats amb la seda i l'art

T'has suscripto correctament

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping