XAL PERSONALITZAT

3 abril, 2016

XAL PERSONALITZAT

Avui us mostro aquest xal de seda satin de georgette de més de 2 m,  que he acabat de treballar aquesta setmana per un encàrrec.

Filigranes molt personals en daurat decoren aquest xal ple de colors. El fons l’he pintat en burdeus per una banda i negre per l’altre, a demanda de l’afortunada.

Tot un luxe poder treballar una peça sense presses i amb l’estímul de complaure el desig d’algú que valora l’artesania artística i la moda slow, aquella que sap esperar i no es mou per la immediatesa imperant.

Aquest xal anirà a conjunt amb un ventall i una bossa de pell i seda.

Un plaer poder viure aquesta experiència.

Gràcies Marta!

Articles relacionats

DÍAS EUROPEOS DE LA ARTESANÍA

DÍAS EUROPEOS DE LA ARTESANÍA

Portes obertes i tallers els Dies Europeus de l’Artesania. Del dia 6 al 11 d’abril el taller artenseda obre les seves portes amb activitats per celebrar el dies de l’artesania. Vina i participa!

EXPO BREATHING

EXPO BREATHING

EXPO BREATHING Exposició internacional de pintures de seda Expo Breathing és un projecte que neix en època de pandèmia i vol unir a pintors de seda de tot el món i fer una exposició virtual conjunta a través d'un video. 60 pintors de 17 països inspiren les seves obres...

MOSTRA INTERNACIONAL D’AUDIOVISUALS D’ARTESANIA

MOSTRA INTERNACIONAL D’AUDIOVISUALS D’ARTESANIA

 II MOSTRA INTERNACIONAL D'AUDIOVISUALS DE CATALUNYA Entre sedas y pinceles participa de la II Mostra Internacional d'audiovisuals d'Artesania Del 19 al 29 d'octubre podem veure a la plataforma filmin totes les propostes audiovisuals d'artesania que s'han presentat...

× ¡Hola! Soy Anna ¿Cómo puedo ayudarte?