VOLAR O SOBREVIURE?

15 abril, 2016

Volar o sobreviure?

Estareu d’acord amb mi que el món està fet un caos. A nivell social, a nivell polític, a nivell econòmic i a tots els nivells que el vulguem analitzar.

I feia dies que tenia ganes d’expressar aquest caos, sentit des de tots els porus del meu cos.

D ‘aquí neix aquesta petita performance que cerca a través de l’expressió plàstica, la reflexió activa de la nostra societat i reivindica el dret a la protesta i el desig de pau i il·lusions.

L’estructura de filferro ens representa un món en xarxa  però buit de continguts, en crisi de referents, en cerca d’equilibri .A la base hi tenim la natura vegetal, la fusta de pi, que ens sostenta i ens recorda que no podem perdre els orígens. La simbologia de les papallones expressa el desig de somiar, de volar, de llibertat i de pau en el món. La natura animal de paper i seda, fràgil però plena de colors i fantasia ens dóna entendre que cal seguir lluitant, no només per sobreviure, sinó per donar sentit a l’existència.

Jo, vull ser una papallona. I tu?

 

Articles relacionats

DÍAS EUROPEOS DE LA ARTESANÍA

DÍAS EUROPEOS DE LA ARTESANÍA

Portes obertes i tallers els Dies Europeus de l’Artesania. Del dia 6 al 11 d’abril el taller artenseda obre les seves portes amb activitats per celebrar el dies de l’artesania. Vina i participa!

EXPO BREATHING

EXPO BREATHING

EXPO BREATHING Exposició internacional de pintures de seda Expo Breathing és un projecte que neix en època de pandèmia i vol unir a pintors de seda de tot el món i fer una exposició virtual conjunta a través d'un video. 60 pintors de 17 països inspiren les seves obres...

MOSTRA INTERNACIONAL D’AUDIOVISUALS D’ARTESANIA

MOSTRA INTERNACIONAL D’AUDIOVISUALS D’ARTESANIA

 II MOSTRA INTERNACIONAL D'AUDIOVISUALS DE CATALUNYA Entre sedas y pinceles participa de la II Mostra Internacional d'audiovisuals d'Artesania Del 19 al 29 d'octubre podem veure a la plataforma filmin totes les propostes audiovisuals d'artesania que s'han presentat...

× ¡Hola! Soy Anna ¿Cómo puedo ayudarte?