VISITA GUIADA A ART EN SEDA

2 novembre, 2017

VISITA GUIADA A ART EN SEDA

Les Dones de Dalt han visitat Art en seda i han pintat un mocador

 

Aquesta setmana hem tingut el plaer de rebre les dones de l’entitat Dones de Dalt de Premià de Dalt. En aquesta visita guiada els he explicat com treballem en aquest taller de seda i pas a pas com es procedeix a pintar aquest teixit, les diferents tècniques i sedes que utilitzem i tot el procés que se segueix des de que els cucs ens regalen el fil fins que ens arriba el teixit , el pintem i es converteix en un complement per lluir.

Conjuntament han experimentat amb el pinzell i han pintat un mocador de seda en el jardí del taller.  Hem acabat amenitzant el matí amb un petit esmorzar i gaudint dels complements que tenim exposats al Showroom.

Realment, un matí ben sedós.

Articles relacionats

DÍAS EUROPEOS DE LA ARTESANÍA

DÍAS EUROPEOS DE LA ARTESANÍA

Portes obertes i tallers els Dies Europeus de l’Artesania. Del dia 6 al 11 d’abril el taller artenseda obre les seves portes amb activitats per celebrar el dies de l’artesania. Vina i participa!

EXPO BREATHING

EXPO BREATHING

EXPO BREATHING Exposició internacional de pintures de seda Expo Breathing és un projecte que neix en època de pandèmia i vol unir a pintors de seda de tot el món i fer una exposició virtual conjunta a través d'un video. 60 pintors de 17 països inspiren les seves obres...

MOSTRA INTERNACIONAL D’AUDIOVISUALS D’ARTESANIA

MOSTRA INTERNACIONAL D’AUDIOVISUALS D’ARTESANIA

 II MOSTRA INTERNACIONAL D'AUDIOVISUALS DE CATALUNYA Entre sedas y pinceles participa de la II Mostra Internacional d'audiovisuals d'Artesania Del 19 al 29 d'octubre podem veure a la plataforma filmin totes les propostes audiovisuals d'artesania que s'han presentat...

× ¡Hola! Soy Anna ¿Cómo puedo ayudarte?