SEDES DEL MEDITERRANI

15 setembre, 2020

SEDES DEL MEDITERRANI

Aquest estiu hem presentat la col·lecció sedes del Mediterrani amb el Projecte Neptuno, una performance que es va fer realitat al Port del Masnou i gràcies a la col·laboració d’un equip que ha estat un 10.

Dono públicament les gràcies a tots els col·laboradors d’aquesta aventura perquè va ser gràcies a la força del grup que aquest projecte que imaginava mentalment va ser finalment una realitat.

Gràcies per fer-ho possible, per sumar energies i color i poder donar el millor de cada un.

I molt especialment a la meva mà dreta en aquestes aventures, la fotògrafa Caroline’s Dreams perquè sempre sap captar els millors instants i donar el millor de si mateixa.

Una tarda del mes de juliol ens vam reunir al Port del Masnou. Sembla que comenci com un conte o com una història fantàstica i, realment, el que va succeir per a mi, va ser una aventura meravellosa.

Portava temps preparant la col·lecció de xals i fulards inspirats en el nostre mediterrani. Jugant amb les textures, les transparències, els colors blaus, verds i turqueses, els colors terra i coral.

Aquí us faig un petit resum d’algunes fotografies treballant les sedes en el meu taller.

Sedes més fines amb textures de roques del fons marí amb els seus peixos de colors.

Sedes més gruixudes amb pinzellades que es converteixen en ones del mar.

Xals immensos com la immensitat mateixa de la vida sota el mar. Amb les seves petxines i  els cargols, els seus peixos i algues que vénen i van.

Tota aquesta col·lecció neix amb la passió de reivindicar el respecte per la vida al fons del mar, una meravella de la natura que desconeixem completament. Sabem que existeix, si. Però no sabem fins a quin punt. I no ho valorem. Aquests mars que embrutem mereixen un gran respecte, un gran homenatge, que prenguem consciència que té la seva vida pròpia.

I això és el que el projecte Neptuno ve a transmetre. El Déu del mar i les sirenes ens simbolitzen la riquesa d’aquest món marí i inspiren amb la seva fantasia aquestes sedes que ens conviden a un somni poètic.

La força de Neptú ens porta aquestes sedes des del fons del mar.

I les sirenes llueixen aquesta vida marina i ens l’ofereixen com tresors del mar.

Una tarda del mes de juliol ens vam reunir al port del Masnou, un poble de la costa nord de Barcelona, ​​a vint minuts de la ciutat i que té un port esportiu ple de vida.

Masnou és on tinc el meu taller i és aquest mar el que m’inspira cada dia. Així que havia de ser aquí, en aquest entorn i amb aquesta llum del Maresme.Vam triar el port i, en particular, vam fer moltes de les fotos en un vaixell que va ser genial.

Comencem la sessió pintant els cossos de les models i de Neptú. He de dir que va ser un plaer veure a les maquilladores treballar tan professionalment.

Un agraïment molt sincer a Anna Boves i Marta Garcia, unes grans artistes. Aquí en teniu un petit resum.

Gaudiu d’aquest reportatge de la fotògrafa Carolina Galobardas, un autèntic regal per als sentits.

I gràcies als models per què sense el seu saber fer aquest festival no hagués estat possible.

Gràcies a Maria Jesus, Marta, Lourdes i a Guillem

I gràcies al Port del Masnou, al Restaurant La Coloma i a el Departament de Cultura de l’ Ajuntament del Masnou.

Aquesta col·lecció ha agradat molt i per tant la deixaré de forma permanent a la botiga online. De totes maneres ja sabeu que puc personalitzar les vostres idees o necessitats i com sempre, serà un plaer complir amb els vostres somnis.

 

 

 

 

 

Articles relacionats

“Per mi la llar és l’espai que em nodreix i m’inspira”

“Per mi la llar és l’espai que em nodreix i m’inspira”

És un plaer compartir que recentment he tingut l'oportunitat de ser entrevistada per L’Asha Miró, gran escriptora, professional i meravellosa persona, i vull expressar la meva profunda gratitud per aquesta experiència enriquidora també a API Catalunya, grans...

LES FLORS DE SEDA

LES FLORS DE SEDA

LES FLORS DE SEDA Qualsevol mocador o fulard pot ser una flor de seda. És una manera atractiva i innovadora de presentar una obra d'art en seda a algú important per a tu. Regales una flor, un mocador i si vols, també un poema. També es pot enmarcar o gaudir com a...

MOCADOR DE SEDA AL CAP

MOCADOR DE SEDA AL CAP

Has provat alguna vegada de posar-te un mocador de seda al cap? Deixem enrera l'estiu on hem provat de portar un mocador de seda com a pareo a la platja o lligat al cap i també entre els cabells de forma desenfadada. També hem vist com un mateix mocador el pots portar...

× ¡Hola! Soy Anna ¿Cómo puedo ayudarte?