SEDES DEL MEDITERRANI
SEDES DEL MEDITERRANI

15 setembre, 2020

SEDES DEL MEDITERRANI

Aquest estiu hem presentat la col·lecció sedes del Mediterrani amb el Projecte Neptuno, una performance que es va fer realitat al Port del Masnou i gràcies a la col·laboració d’un equip que ha estat un 10.

Dono públicament les gràcies a tots els col·laboradors d’aquesta aventura perquè va ser gràcies a la força del grup que aquest projecte que imaginava mentalment va ser finalment una realitat.

Gràcies per fer-ho possible, per sumar energies i color i poder donar el millor de cada un.

I molt especialment a la meva mà dreta en aquestes aventures, la fotògrafa Caroline’s Dreams perquè sempre sap captar els millors instants i donar el millor de si mateixa.

Una tarda del mes de juliol ens vam reunir al Port del Masnou. Sembla que comenci com un conte o com una història fantàstica i, realment, el que va succeir per a mi, va ser una aventura meravellosa.

Portava temps preparant la col·lecció de xals i fulards inspirats en el nostre mediterrani. Jugant amb les textures, les transparències, els colors blaus, verds i turqueses, els colors terra i coral.

Aquí us faig un petit resum d’algunes fotografies treballant les sedes en el meu taller.

Sedes més fines amb textures de roques del fons marí amb els seus peixos de colors.

Sedes més gruixudes amb pinzellades que es converteixen en ones del mar.

Xals immensos com la immensitat mateixa de la vida sota el mar. Amb les seves petxines i  els cargols, els seus peixos i algues que vénen i van.

Tota aquesta col·lecció neix amb la passió de reivindicar el respecte per la vida al fons del mar, una meravella de la natura que desconeixem completament. Sabem que existeix, si. Però no sabem fins a quin punt. I no ho valorem. Aquests mars que embrutem mereixen un gran respecte, un gran homenatge, que prenguem consciència que té la seva vida pròpia.

I això és el que el projecte Neptuno ve a transmetre. El Déu del mar i les sirenes ens simbolitzen la riquesa d’aquest món marí i inspiren amb la seva fantasia aquestes sedes que ens conviden a un somni poètic.

La força de Neptú ens porta aquestes sedes des del fons del mar.

I les sirenes llueixen aquesta vida marina i ens l’ofereixen com tresors del mar.

Una tarda del mes de juliol ens vam reunir al port del Masnou, un poble de la costa nord de Barcelona, ​​a vint minuts de la ciutat i que té un port esportiu ple de vida.

Masnou és on tinc el meu taller i és aquest mar el que m’inspira cada dia. Així que havia de ser aquí, en aquest entorn i amb aquesta llum del Maresme.Vam triar el port i, en particular, vam fer moltes de les fotos en un vaixell que va ser genial.

Comencem la sessió pintant els cossos de les models i de Neptú. He de dir que va ser un plaer veure a les maquilladores treballar tan professionalment.

Un agraïment molt sincer a Anna Boves i Marta Garcia, unes grans artistes. Aquí en teniu un petit resum.

Gaudiu d’aquest reportatge de la fotògrafa Carolina Galobardas, un autèntic regal per als sentits.

I gràcies als models per què sense el seu saber fer aquest festival no hagués estat possible.

Gràcies a Maria Jesus, Marta, Lourdes i a Guillem

I gràcies al Port del Masnou, al Restaurant La Coloma i a el Departament de Cultura de l’ Ajuntament del Masnou.

Aquesta col·lecció ha agradat molt i per tant la deixaré de forma permanent a la botiga online. De totes maneres ja sabeu que puc personalitzar les vostres idees o necessitats i com sempre, serà un plaer complir amb els vostres somnis.

 

 

 

 

 

Articles relacionats

MOSTRA INTERNACIONAL D’AUDIOVISUALS D’ARTESANIA

MOSTRA INTERNACIONAL D’AUDIOVISUALS D’ARTESANIA

 II MOSTRA INTERNACIONAL D'AUDIOVISUALS DE CATALUNYA Entre sedas y pinceles participa de la II Mostra Internacional d'audiovisuals d'Artesania Del 19 al 29 d'octubre podem veure a la plataforma filmin totes les propostes audiovisuals d'artesania que s'han presentat...

9ª SETMANA D’ARTESANIA DE CATALUNYA

9ª SETMANA D’ARTESANIA DE CATALUNYA

9a SETMANA D'ARTESANIA DE CATALUNYA 2020 “L’Artesania pot salvar el món” Sota el lema “l’Artesania pot salvar el món”, el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM), impulsa la celebració de la novena edició de la Setmana d’Artesania de Catalunya, que...

ET PORTEM LA SEDA A CASA

ET PORTEM LA SEDA A CASA

Et portem la seda a casa teva Viu una experiència sensorial amb la nova targeta de mostres de seda gratuïta. Estic contenta de poder-vos explicar que poso en marxa una campanya per donar a conèixer una targeta de mostres de seda que t’ enviarem a casa si ho...

Et convidem a la comunitat d'artenseda

 

Rebràs notícies i articles relacionats amb la seda i l'art

T'has suscripto correctament, benvingut!

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping
× ¿Hola! Soy Anna ¿Cómo puedo ayudarte?