PETIT SANT JORDI

22 maig, 2015

PETIT SANT JORDI

El Petit Sant Jordi va ser una trobada entre lectors i autors de llibres, per compartir una jornada literaria ben interessant.Locas por la lectura va ser qui va organitzar l’esdeveniment i em va convidar a presentar les flors de seda i com escric  sobre la seda.

Es va realitzar el dia 3 d’octubre de 2015 en l’esplèndid entorn del Balneari de Vichy català.

 

L’organització escriu:

Anna Albert, artesana i dissenyadora, escriu sobre els mocadors de seda natural pintats a mà.

Mocadors en forma de flor, també per vestir o per enmarcar.

Deixar fluir les paraules en la suavitat d’aquest teixit natural, és una de les seves passions.

Al llarg dels més de 17 anys de professió, ha anat investigant amb diverses tècniques de la pintura sobre seda i creant sinèrgies amb d’altres artistes entre els que tenim tres poetes catalans: Miquel Martí Pol, Vicenç Llorca i Valerià Pujol.

L’escriptor Vicenç Llorca diu “En un món de producció deslocalitzada en sèrie, Anna Albert recupera dos valors essencials en la seva proposta creativa. D’una banda, reivindica la dignitat i l’orgull de la tasca artesana, entenent-la com una feina que proporciona peces úniques i irrepetibles. D’una altra, projecta un sentit líric que dota de qualitat poètica cadascuna de les seves peces. D’aquí que la seda esdevingui un material essencial, ja que la seva delicada textura i la seva ductilitat li proporcionen els elements necessaris per fer una obra única i amb personalitat.”

 

 

 

Articles relacionats

DÍAS EUROPEOS DE LA ARTESANÍA

DÍAS EUROPEOS DE LA ARTESANÍA

Portes obertes i tallers els Dies Europeus de l’Artesania. Del dia 6 al 11 d’abril el taller artenseda obre les seves portes amb activitats per celebrar el dies de l’artesania. Vina i participa!

EXPO BREATHING

EXPO BREATHING

EXPO BREATHING Exposició internacional de pintures de seda Expo Breathing és un projecte que neix en època de pandèmia i vol unir a pintors de seda de tot el món i fer una exposició virtual conjunta a través d'un video. 60 pintors de 17 països inspiren les seves obres...

MOSTRA INTERNACIONAL D’AUDIOVISUALS D’ARTESANIA

MOSTRA INTERNACIONAL D’AUDIOVISUALS D’ARTESANIA

 II MOSTRA INTERNACIONAL D'AUDIOVISUALS DE CATALUNYA Entre sedas y pinceles participa de la II Mostra Internacional d'audiovisuals d'Artesania Del 19 al 29 d'octubre podem veure a la plataforma filmin totes les propostes audiovisuals d'artesania que s'han presentat...

× ¡Hola! Soy Anna ¿Cómo puedo ayudarte?