OBRIM LES PORTES A LA PRIMAVERA 2016

5 març, 2016

OBRIM LES PORTES ALS COLORS DE LA PRIMAVERA ESTIU 2016

Aquest article de les tendències dels colors de la primavera- estiu 2016 ha estat realitzat per Anna Taulats i el podeu trobar al seu bloc Com cada dia.

Agraeixo molt sincerament la seva generositat per cedir-nos la publicació i poder-la compartir amb tots vosaltres.

I és que ens ha encantat veure que la nostra col.lecció segueix la moda d’aquesta temporada. Com sabeu, sempre anem més enllà dels colors del moment ja que la nostra passió és posar molt de color a la seda i donar-li forma de complement per passejar-la en tot tipus d’ocasió.

Però aquí podreu veure unes propostes pels més fidels als colors d’aquesta primavera. Us presentem una sèrie de fulards i complements, juntament amb aquest article que val molt la pena. 

I aquest és l’article escrit d’Anna Taulats i jo hi he posat les fotografies dels mocadors.

Si vols veure l’article original pots clicar aquí

Aquest 2016, els colors escollits van des del Rosa Quars al Verd flaix. Passant pel Serenity Blue, l’Iced Coffee, Lilac gray, Peach Echo, Snorkel Blue, Limpet Shell o el fiesta.

I perquè aquests i no uns altres? Segurament moltes vegades us heu preguntat: per què els dissenyadors de moda coincideixen tant amb els colors que es porten cada temporada?

Doncs la culpa la té l’AUTORITAT INTERNACIONAL DEL COLOR – INTERCOLOR – Institució creada fa 51 anys on 36 experts de diferents disciplines de 14 països (entre elles l’Escola Superior de Disseny-ESDI de Sabadell) decideixen quins colors s’utilitzaran tant per confeccionar una peça d’Alta Costura fins el color d’una funda de mòbil. INTERCOLOR, fa aquesta tria a dos anys vista.

Bé després de la petita secció didàctica, passem a la qüestió que ens ocupa, als colors de la primavera 2016.

ROSA QUARS – Pantone 13-1520

Rep el seu nom del mineral, el qual està considerat la pedra de l’amor. Ideal per guarir ferides amoroses. Calma i dóna tranquil·litat, serenitat i afavoreix la meditació.

És el color estrella de la temporada, juntament amb el Blau Serenity. Heu de tenir en compte que aquest color ens aporta volum, per tant haurem d’anar en compte com i en quina part del nostre cos l’utilitzem. Els nostres looks transmeten dolçor, fragilitat i romanticisme.

  

BLAU SERENITY – PANTONE 15-3919

Com be diu el seu nom és un color que aporta serenitat, com l’Aiguamarina. Una pedra associada al mar. Des de temps immemorials ha sigut la pedra de la clarividència. Inspira confiança en el futur. Facilita de comunicació, la pau i la calma. Redueix l’estrès.

Com passa amb el color Rosa Quars, ens podria aportar volum per la quantitat de blanc que conté i transmet dolcesa, fragilitat i romanticisme, també.

ICED COFFEE – PANTONE 15-1040

El seu nom ens evoca el cafè amb gel, tot i que veien el color real és més cafè amb llet. Li associem el Quars Fumat. Un potent antidepressiu, calma els malts sons, a alleugerir la por i l’ansietat. Ajuda a emmagatzemar bé la informació per poder recordar-la més endavant.

Com que es tracte d’un color neutre, com el nude o el beix, ens pot aportar alçada, amplitud i volum. Els looks amb aquest color desprenen serenitat i equilibri.

 LILAC GRAY – PANTONE 16-3905

Entre lila i gris, és un color elegant i delicat. Podríem englobar-lo amb els neutres, tot i que té un punt lluminós que m’encanta. Trobo que és un color per tenir en compte si hem d’anar a un casament de convidada. Utilitzat amb teles vaporoses i combinades amb teles brillants queda un look sensacional. Transmet tranquil·litat, equilibri i serenitat.

 

 PEACH ECHO – PANTONE 16-1548

El color del préssec i com el préssec ens rejoveneix. Ens aporta energia, és un color lluminós. Aporta una imatge jovial i propera. Ull, amb el total look d’aquest color! Evidentment no passaràs desapercebuda, però has de tenir en compte que et podria donar una mica de volum.

SNORKEL BLUE – PANTONE 19-4049

Blau de les profunditats. Color fred per excel·lència. És un color que neutralitza i aporta alçada. Els looks amb aquest color ens aporten serietat, inaccessibilitat i distanciament, tot i que té un punt brillant. Si tens un esdeveniment i no saps que posar-te, aquest és el teu color.

LIMPET SHELL – PANTONE 13-4810

També inspirat en el mar, en aquest cas es tracta del color del nacre interior d’una pegellida marina. Bona per menjar i per fer-ne peces de bijuteria. Té un to lluminós amb un punt de blau, verd i blanc. Com tots els colors amb un punt de blanc té tendència a donar-nos volum, però no el descarteu doncs podeu utilitzar-lo en els complements.

FIESTA 17-1564

Com el seu nom bé indica convida a la festa. Es tracta d’un color que el trobarem en al corall vermell intens sense acostar-se del tot al vermell. Es un color lluminós, per tant compte que ens pot aportar un xic de volum. Però per altre banda és un color jovial i molt dinàmic. Pura vitamina! Jo ja me n’he comprat unes sabates i espero el bon temps per estrenar-les.

GREEN FLASH – PANTONE 15-0146

Verd lluminós. El verd sempre ha sigut un color considerat dels difícils. Però si ets Taure, has de saber que el verd és et teu color. Així que fora pors i agafeu el brau per les banyes. És el color de la natura, el podem trobar per arreu, per tant no pot ser dolent, i el FLAIX és el més lluminós. Ull, amb el volum! A la teva imatge, aquest color t’aporta accessibilitat.

Desprès d’aquesta explosió de colors, tinc moltes ganes d’anar per les botigues a veure si els trobo tots. Evidentment els fabricants y dissenyadors no els utilitzen tots, però tinc esperances que entre la roba i els complements trobarem la majoria.

Per ara, podeu anar obrint les portes per donar-li la benvinguda a la primavera 2016.

Articles relacionats

“Per mi la llar és l’espai que em nodreix i m’inspira”

“Per mi la llar és l’espai que em nodreix i m’inspira”

És un plaer compartir que recentment he tingut l'oportunitat de ser entrevistada per L’Asha Miró, gran escriptora, professional i meravellosa persona, i vull expressar la meva profunda gratitud per aquesta experiència enriquidora també a API Catalunya, grans...

LES FLORS DE SEDA

LES FLORS DE SEDA

LES FLORS DE SEDA Qualsevol mocador o fulard pot ser una flor de seda. És una manera atractiva i innovadora de presentar una obra d'art en seda a algú important per a tu. Regales una flor, un mocador i si vols, també un poema. També es pot enmarcar o gaudir com a...

MOCADOR DE SEDA AL CAP

MOCADOR DE SEDA AL CAP

Has provat alguna vegada de posar-te un mocador de seda al cap? Deixem enrera l'estiu on hem provat de portar un mocador de seda com a pareo a la platja o lligat al cap i també entre els cabells de forma desenfadada. També hem vist com un mateix mocador el pots portar...

× ¡Hola! Soy Anna ¿Cómo puedo ayudarte?