LÀMPADA DE SEDA PERSONALITZADA
LÀMPADA DE SEDA PERSONALITZADA

29 febrer, 2016

LÀMPADA DE SEDA

Aquí us vull presentar la làmpada més gran que he fet i el procés que vaig seguir per realitzar-la.

La idea neix d’un grup d’amigues que des de fa anys, quan s’han de fer un regal, venen al Showroom i es regalen una sorpresa de seda. En aquesta ocasió, el repte era fer una làmpada ben gran, de l’alçada d’una persona i amb molts de colors.

El disseny va ser senzill de concretar, elles coneixen el meu estil i confien que la meva inspiració coincidirá amb les seves expectatives. Aquest és el millor context per iniciar una aventura creativa: llibertat, confiança i també la illusió per correspondre i sorprendre.

La sensació de deixar-se anar en una tela en blanc és difícil d’explicar per si que que es barreja una dosi d’emocions que m’encanta d’experimentar i donen sentit a la meva feina.

El disseny es construeix al cap i realment són les mans les que et van portant i plasmant all que has ideat. La natura, la fantasia i el color són la força d’aquesta obra.

Posar color torna a ser un moment especial i la creació va prenent vida pròpia. Al final, escric una frase a demanda i una data significativa per la destinatˆria.

Les fases de fixar, rentar una pea gran i planxar-la són moments no menys importants, necessàries per arribar al teu objectiu.

Acabada la seda vaig començar a muntar-la en les estructures que configuren la làmpada de llum fins a donar-li vida i personalitat.

Agraeixo a moltes persones al llarg dels anys que m’han permès viure reptes creatius com aquest i, en especial, vull agrair al grup de “Las chicas de oro” el poder viure aquesta aventura.

 

 

Articles relacionats

MOSTRA INTERNACIONAL D’AUDIOVISUALS D’ARTESANIA

MOSTRA INTERNACIONAL D’AUDIOVISUALS D’ARTESANIA

 II MOSTRA INTERNACIONAL D'AUDIOVISUALS DE CATALUNYA Entre sedas y pinceles participa de la II Mostra Internacional d'audiovisuals d'Artesania Del 19 al 29 d'octubre podem veure a la plataforma filmin totes les propostes audiovisuals d'artesania que s'han presentat...

9ª SETMANA D’ARTESANIA DE CATALUNYA

9ª SETMANA D’ARTESANIA DE CATALUNYA

9a SETMANA D'ARTESANIA DE CATALUNYA 2020 “L’Artesania pot salvar el món” Sota el lema “l’Artesania pot salvar el món”, el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM), impulsa la celebració de la novena edició de la Setmana d’Artesania de Catalunya, que...

SEDES DEL MEDITERRANI

SEDES DEL MEDITERRANI

SEDES DEL MEDITERRANI Aquest estiu hem presentat la col·lecció sedes del Mediterrani amb el Projecte Neptuno, una performance que es va fer realitat al Port del Masnou i gràcies a la col·laboració d'un equip que ha estat un 10. Dono...

Et convidem a la comunitat d'artenseda

 

Rebràs notícies i articles relacionats amb la seda i l'art

T'has suscripto correctament, benvingut!

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping
× ¿Hola! Soy Anna ¿Cómo puedo ayudarte?