LÀMPADA DE SEDA PERSONALITZADA

29 febrer, 2016

LÀMPADA DE SEDA

Aquí us vull presentar la làmpada més gran que he fet i el procés que vaig seguir per realitzar-la.

La idea neix d’un grup d’amigues que des de fa anys, quan s’han de fer un regal, venen al Showroom i es regalen una sorpresa de seda. En aquesta ocasió, el repte era fer una làmpada ben gran, de l’alçada d’una persona i amb molts de colors.

El disseny va ser senzill de concretar, elles coneixen el meu estil i confien que la meva inspiració coincidirá amb les seves expectatives. Aquest és el millor context per iniciar una aventura creativa: llibertat, confiança i també la illusió per correspondre i sorprendre.

La sensació de deixar-se anar en una tela en blanc és difícil d’explicar per si que que es barreja una dosi d’emocions que m’encanta d’experimentar i donen sentit a la meva feina.

El disseny es construeix al cap i realment són les mans les que et van portant i plasmant all que has ideat. La natura, la fantasia i el color són la força d’aquesta obra.

Posar color torna a ser un moment especial i la creació va prenent vida pròpia. Al final, escric una frase a demanda i una data significativa per la destinatˆria.

Les fases de fixar, rentar una pea gran i planxar-la són moments no menys importants, necessàries per arribar al teu objectiu.

Acabada la seda vaig començar a muntar-la en les estructures que configuren la làmpada de llum fins a donar-li vida i personalitat.

Agraeixo a moltes persones al llarg dels anys que m’han permès viure reptes creatius com aquest i, en especial, vull agrair al grup de “Las chicas de oro” el poder viure aquesta aventura.

 

 

Articles relacionats

“Per mi la llar és l’espai que em nodreix i m’inspira”

“Per mi la llar és l’espai que em nodreix i m’inspira”

És un plaer compartir que recentment he tingut l'oportunitat de ser entrevistada per L’Asha Miró, gran escriptora, professional i meravellosa persona, i vull expressar la meva profunda gratitud per aquesta experiència enriquidora també a API Catalunya, grans...

LES FLORS DE SEDA

LES FLORS DE SEDA

LES FLORS DE SEDA Qualsevol mocador o fulard pot ser una flor de seda. És una manera atractiva i innovadora de presentar una obra d'art en seda a algú important per a tu. Regales una flor, un mocador i si vols, també un poema. També es pot enmarcar o gaudir com a...

MOCADOR DE SEDA AL CAP

MOCADOR DE SEDA AL CAP

Has provat alguna vegada de posar-te un mocador de seda al cap? Deixem enrera l'estiu on hem provat de portar un mocador de seda com a pareo a la platja o lligat al cap i també entre els cabells de forma desenfadada. També hem vist com un mateix mocador el pots portar...

× ¡Hola! Soy Anna ¿Cómo puedo ayudarte?