LÀMPADA DE SEDA PERSONALITZADA
LÀMPADA DE SEDA PERSONALITZADA

29 febrer, 2016

LÀMPADA DE SEDA

Aquí us vull presentar la làmpada més gran que he fet i el procés que vaig seguir per realitzar-la.

La idea neix d’un grup d’amigues que des de fa anys, quan s’han de fer un regal, venen al Showroom i es regalen una sorpresa de seda. En aquesta ocasió, el repte era fer una làmpada ben gran, de l’alçada d’una persona i amb molts de colors.

El disseny va ser senzill de concretar, elles coneixen el meu estil i confien que la meva inspiració coincidirá amb les seves expectatives. Aquest és el millor context per iniciar una aventura creativa: llibertat, confiança i també la illusió per correspondre i sorprendre.

La sensació de deixar-se anar en una tela en blanc és difícil d’explicar per si que que es barreja una dosi d’emocions que m’encanta d’experimentar i donen sentit a la meva feina.

El disseny es construeix al cap i realment són les mans les que et van portant i plasmant all que has ideat. La natura, la fantasia i el color són la força d’aquesta obra.

Posar color torna a ser un moment especial i la creació va prenent vida pròpia. Al final, escric una frase a demanda i una data significativa per la destinatˆria.

Les fases de fixar, rentar una pea gran i planxar-la són moments no menys importants, necessàries per arribar al teu objectiu.

Acabada la seda vaig començar a muntar-la en les estructures que configuren la làmpada de llum fins a donar-li vida i personalitat.

Agraeixo a moltes persones al llarg dels anys que m’han permès viure reptes creatius com aquest i, en especial, vull agrair al grup de “Las chicas de oro” el poder viure aquesta aventura.

 

 

Articles relacionats

DIA DE LA MARE

DIA DE LA MARE

Celebres el dia de la mare? Per mi, cada dia és el dia de la mare però aquest any...aquest any s’ ho mereix tot i més. Quants dies fa que no veus a la teva mare? Uffff, jo des de que va començar el confinament! I és de qui més m'enyoro!  A tu també et passa? Fem d’...

EL MAGRANER

EL MAGRANER

EL MAGRANER DE JORDI LLAVINA Aquest Sant Jordi us vull presentar un llibre molt especial que ha guanyat el 43è Premi Marià Manent de Poesia del 2019. La primera edició, editada per Quaderns de la Font del Cargol, va ser aquest mes de febrer del 2020.   El...

CUCS DE SEDA

CUCS DE SEDA

     ELS CUCS DE SEDA Bombix mori és el terme científic del cuc de seda, un insecte originari del nord d'Àsia. La cria d'aquesta espècie s'inicià a la Xina cap a l'any 2500aC per obtenir-ne el fil del seu capoll de seda, una fibra amb la que es teixeixen teles d'alta...

Et convidem a la comunitat d'artenseda

 

Rebràs notícies i articles relacionats amb la seda i l'art

T'has suscripto correctament, benvingut!

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping