LÀMPADA DE SEDA PERSONALITZADA

29 febrer, 2016

LÀMPADA DE SEDA

Aquí us vull presentar la làmpada més gran que he fet i el procés que vaig seguir per realitzar-la.

La idea neix d’un grup d’amigues que des de fa anys, quan s’han de fer un regal, venen al Showroom i es regalen una sorpresa de seda. En aquesta ocasió, el repte era fer una làmpada ben gran, de l’alçada d’una persona i amb molts de colors.

El disseny va ser senzill de concretar, elles coneixen el meu estil i confien que la meva inspiració coincidirá amb les seves expectatives. Aquest és el millor context per iniciar una aventura creativa: llibertat, confiança i també la illusió per correspondre i sorprendre.

La sensació de deixar-se anar en una tela en blanc és difícil d’explicar per si que que es barreja una dosi d’emocions que m’encanta d’experimentar i donen sentit a la meva feina.

El disseny es construeix al cap i realment són les mans les que et van portant i plasmant all que has ideat. La natura, la fantasia i el color són la força d’aquesta obra.

Posar color torna a ser un moment especial i la creació va prenent vida pròpia. Al final, escric una frase a demanda i una data significativa per la destinatˆria.

Les fases de fixar, rentar una pea gran i planxar-la són moments no menys importants, necessàries per arribar al teu objectiu.

Acabada la seda vaig començar a muntar-la en les estructures que configuren la làmpada de llum fins a donar-li vida i personalitat.

Agraeixo a moltes persones al llarg dels anys que m’han permès viure reptes creatius com aquest i, en especial, vull agrair al grup de “Las chicas de oro” el poder viure aquesta aventura.

 

 

Articles relacionats

DÍAS EUROPEOS DE LA ARTESANÍA

DÍAS EUROPEOS DE LA ARTESANÍA

Portes obertes i tallers els Dies Europeus de l’Artesania. Del dia 6 al 11 d’abril el taller artenseda obre les seves portes amb activitats per celebrar el dies de l’artesania. Vina i participa!

EXPO BREATHING

EXPO BREATHING

EXPO BREATHING Exposició internacional de pintures de seda Expo Breathing és un projecte que neix en època de pandèmia i vol unir a pintors de seda de tot el món i fer una exposició virtual conjunta a través d'un video. 60 pintors de 17 països inspiren les seves obres...

MOSTRA INTERNACIONAL D’AUDIOVISUALS D’ARTESANIA

MOSTRA INTERNACIONAL D’AUDIOVISUALS D’ARTESANIA

 II MOSTRA INTERNACIONAL D'AUDIOVISUALS DE CATALUNYA Entre sedas y pinceles participa de la II Mostra Internacional d'audiovisuals d'Artesania Del 19 al 29 d'octubre podem veure a la plataforma filmin totes les propostes audiovisuals d'artesania que s'han presentat...

× ¡Hola! Soy Anna ¿Cómo puedo ayudarte?