LÀMPADA DE SEDA PERSONALITZADA
LÀMPADA DE SEDA PERSONALITZADA

29 Febrer, 2016

LÀMPADA DE SEDA

Aquí us vull presentar la làmpada més gran que he fet i el procés que vaig seguir per realitzar-la.

La idea neix d’un grup d’amigues que des de fa anys, quan s’han de fer un regal, venen al Showroom i es regalen una sorpresa de seda. En aquesta ocasió, el repte era fer una làmpada ben gran, de l’alçada d’una persona i amb molts de colors.

El disseny va ser senzill de concretar, elles coneixen el meu estil i confien que la meva inspiració coincidirá amb les seves expectatives. Aquest és el millor context per iniciar una aventura creativa: llibertat, confiança i també la illusió per correspondre i sorprendre.

La sensació de deixar-se anar en una tela en blanc és difícil d’explicar per si que que es barreja una dosi d’emocions que m’encanta d’experimentar i donen sentit a la meva feina.

El disseny es construeix al cap i realment són les mans les que et van portant i plasmant all que has ideat. La natura, la fantasia i el color són la força d’aquesta obra.

Posar color torna a ser un moment especial i la creació va prenent vida pròpia. Al final, escric una frase a demanda i una data significativa per la destinatˆria.

Les fases de fixar, rentar una pea gran i planxar-la són moments no menys importants, necessàries per arribar al teu objectiu.

Acabada la seda vaig començar a muntar-la en les estructures que configuren la làmpada de llum fins a donar-li vida i personalitat.

Agraeixo a moltes persones al llarg dels anys que m’han permès viure reptes creatius com aquest i, en especial, vull agrair al grup de “Las chicas de oro” el poder viure aquesta aventura.

 

 

Articles relacionats

SABIES QUE LA SEDA ÉS ANTIBACTERIANA?

SABIES QUE LA SEDA ÉS ANTIBACTERIANA?

PROPIETATS DE LA SEDA NATURAL Sabies que la seda és una fibra viva que ha estat considerada històricament la reina de les fibres? Sabies que la seda és antibacteriana? Coneixes les seves propietats? Doncs aquí t'explico que la seda reuneix una combinació única de...

VIURE ELS MANDALES

VIURE ELS MANDALES

L'experiència de viure't a través d'un mandala Mira aquest moment perquè en ell està la vida. En el seu breu esdevenir descansen totes les realitats de la nostra existència. L'ahir és un record i el demà una il·lusió. Mira bé,doncs, aquest moment. Proverbi zen...

EL CLASSIC BLUE ÉS EL COLOR DE L’ESTABILITAT

EL CLASSIC BLUE ÉS EL COLOR DE L’ESTABILITAT

EL CLASSIC BLUE ÉS EL COLOR DE L'ESTABILITAT El color Classic Blue del 2020  que proposa Pantone és un blau que ens aportarà confiança i tranquil·litat en un món actualment ben caòtic. Així doncs, el blau de l’estabilitat és l’escollit per aquest canvi de dècada....

Et convidem a la comunitat d'artenseda

 

Rebràs notícies i articles relacionats amb la seda i l'art

T'has suscripto correctament

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping