JOIES AMB ENCANT

3 desembre, 2017

                                 

JOIES AMB ENCANT

S’acosta de nou la primavera i tenim a tocar la nostra estimada Diada de Sant Jordi i el Dia de la mare, dues dates assenyalades on una agulla amb una flor vermella pot ser un símbol ben amorós per convertir amb present.

 

 La Mila Kuzmenko és d’Ucraïna i viu a Catalunya des del 2001. Al no poder convalidar els seus estudis de professora, l’any 2007 decideix estudiar joieria que era una altre de les seves inquietuds. Ja en el seu primer any d’estudis va ser co-guanyadora del Premi Orfebres FAD “Enjoia’t 2007“. Des d’aleshores i fins a l’actualitat segueix creant les seves joies que es poden gaudir a la Galeria d’Art de Blanes l’Arcada, on treballa i forma part de l’equip gestor des de l’any 2006.

Ella diu “per a mi crear és jugar i experimentar amb els materials, buscar que les formes, les textures i els colors dialoguin entre sí”. I és que la seva capacitat creativa i constant experimentació l’han portat a obsequiar-nos amb joies dignes d’admirar. Subtilesa, sensibilitat i desig es respiren a les seves obres creatives convertides en joies.

Fa ben bé quatre anys que ens vam conèixer i que vam iniciar l’aventura de col.laborar en el projecte de crear una joia a partir d’un capoll de seda. I és que la naturalesa és una font d’inspiració que ens uneix. La Mila enseguida hi va veure una flor i des d’aquest punt de partida va  anar treballant fins a crear una col.lecció amb els capolls de la meva criança de cucs de seda.

S’acosta de nou la primavera i tenim a tocar la nostra estimada Diada de Sant Jordi i el Dia de la mare, dues dates assenyalades on una agulla amb una flor vermella pot ser un símbol ben amorós per convertir amb present.Una agulla, una pulsera, un anell o unes arrecades.

Una idea, una joia, un desig fet realitat.

Gràcies Mila.

Si desitges encarregar o comprar una joia, contacta amb artenseda@annaalbert.com

Pots veure més joies a www.milakuzmenko.com

Articles relacionats

“Per mi la llar és l’espai que em nodreix i m’inspira”

“Per mi la llar és l’espai que em nodreix i m’inspira”

És un plaer compartir que recentment he tingut l'oportunitat de ser entrevistada per L’Asha Miró, gran escriptora, professional i meravellosa persona, i vull expressar la meva profunda gratitud per aquesta experiència enriquidora també a API Catalunya, grans...

LES FLORS DE SEDA

LES FLORS DE SEDA

LES FLORS DE SEDA Qualsevol mocador o fulard pot ser una flor de seda. És una manera atractiva i innovadora de presentar una obra d'art en seda a algú important per a tu. Regales una flor, un mocador i si vols, també un poema. També es pot enmarcar o gaudir com a...

MOCADOR DE SEDA AL CAP

MOCADOR DE SEDA AL CAP

Has provat alguna vegada de posar-te un mocador de seda al cap? Deixem enrera l'estiu on hem provat de portar un mocador de seda com a pareo a la platja o lligat al cap i també entre els cabells de forma desenfadada. També hem vist com un mateix mocador el pots portar...

× ¡Hola! Soy Anna ¿Cómo puedo ayudarte?