JOIES AMB ENCANT
JOIES AMB ENCANT

3 desembre, 2017

                                 

JOIES AMB ENCANT

S’acosta de nou la primavera i tenim a tocar la nostra estimada Diada de Sant Jordi i el Dia de la mare, dues dates assenyalades on una agulla amb una flor vermella pot ser un símbol ben amorós per convertir amb present.

 

 La Mila Kuzmenko és d’Ucraïna i viu a Catalunya des del 2001. Al no poder convalidar els seus estudis de professora, l’any 2007 decideix estudiar joieria que era una altre de les seves inquietuds. Ja en el seu primer any d’estudis va ser co-guanyadora del Premi Orfebres FAD “Enjoia’t 2007“. Des d’aleshores i fins a l’actualitat segueix creant les seves joies que es poden gaudir a la Galeria d’Art de Blanes l’Arcada, on treballa i forma part de l’equip gestor des de l’any 2006.

Ella diu “per a mi crear és jugar i experimentar amb els materials, buscar que les formes, les textures i els colors dialoguin entre sí”. I és que la seva capacitat creativa i constant experimentació l’han portat a obsequiar-nos amb joies dignes d’admirar. Subtilesa, sensibilitat i desig es respiren a les seves obres creatives convertides en joies.

Fa ben bé quatre anys que ens vam conèixer i que vam iniciar l’aventura de col.laborar en el projecte de crear una joia a partir d’un capoll de seda. I és que la naturalesa és una font d’inspiració que ens uneix. La Mila enseguida hi va veure una flor i des d’aquest punt de partida va  anar treballant fins a crear una col.lecció amb els capolls de la meva criança de cucs de seda.

S’acosta de nou la primavera i tenim a tocar la nostra estimada Diada de Sant Jordi i el Dia de la mare, dues dates assenyalades on una agulla amb una flor vermella pot ser un símbol ben amorós per convertir amb present.Una agulla, una pulsera, un anell o unes arrecades.

Una idea, una joia, un desig fet realitat.

Gràcies Mila.

Si desitges encarregar o comprar una joia, contacta amb artenseda@annaalbert.com

Pots veure més joies a www.milakuzmenko.com

Articles relacionats

DIA DE LA MARE

DIA DE LA MARE

Celebres el dia de la mare? Per mi, cada dia és el dia de la mare però aquest any...aquest any s’ ho mereix tot i més. Quants dies fa que no veus a la teva mare? Uffff, jo des de que va començar el confinament! I és de qui més m'enyoro!  A tu també et passa? Fem d’...

EL MAGRANER

EL MAGRANER

EL MAGRANER DE JORDI LLAVINA Aquest Sant Jordi us vull presentar un llibre molt especial que ha guanyat el 43è Premi Marià Manent de Poesia del 2019. La primera edició, editada per Quaderns de la Font del Cargol, va ser aquest mes de febrer del 2020.   El...

CUCS DE SEDA

CUCS DE SEDA

     ELS CUCS DE SEDA Bombix mori és el terme científic del cuc de seda, un insecte originari del nord d'Àsia. La cria d'aquesta espècie s'inicià a la Xina cap a l'any 2500aC per obtenir-ne el fil del seu capoll de seda, una fibra amb la que es teixeixen teles d'alta...

Et convidem a la comunitat d'artenseda

 

Rebràs notícies i articles relacionats amb la seda i l'art

T'has suscripto correctament, benvingut!

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping