JOIES AMB ENCANT
JOIES AMB ENCANT

3 Desembre, 2017

                                 

JOIES AMB ENCANT

S’acosta de nou la primavera i tenim a tocar la nostra estimada Diada de Sant Jordi i el Dia de la mare, dues dates assenyalades on una agulla amb una flor vermella pot ser un símbol ben amorós per convertir amb present.

 

 La Mila Kuzmenko és d’Ucraïna i viu a Catalunya des del 2001. Al no poder convalidar els seus estudis de professora, l’any 2007 decideix estudiar joieria que era una altre de les seves inquietuds. Ja en el seu primer any d’estudis va ser co-guanyadora del Premi Orfebres FAD “Enjoia’t 2007“. Des d’aleshores i fins a l’actualitat segueix creant les seves joies que es poden gaudir a la Galeria d’Art de Blanes l’Arcada, on treballa i forma part de l’equip gestor des de l’any 2006.

Ella diu “per a mi crear és jugar i experimentar amb els materials, buscar que les formes, les textures i els colors dialoguin entre sí”. I és que la seva capacitat creativa i constant experimentació l’han portat a obsequiar-nos amb joies dignes d’admirar. Subtilesa, sensibilitat i desig es respiren a les seves obres creatives convertides en joies.

Fa ben bé quatre anys que ens vam conèixer i que vam iniciar l’aventura de col.laborar en el projecte de crear una joia a partir d’un capoll de seda. I és que la naturalesa és una font d’inspiració que ens uneix. La Mila enseguida hi va veure una flor i des d’aquest punt de partida va  anar treballant fins a crear una col.lecció amb els capolls de la meva criança de cucs de seda.

S’acosta de nou la primavera i tenim a tocar la nostra estimada Diada de Sant Jordi i el Dia de la mare, dues dates assenyalades on una agulla amb una flor vermella pot ser un símbol ben amorós per convertir amb present.Una agulla, una pulsera, un anell o unes arrecades.

Una idea, una joia, un desig fet realitat.

Gràcies Mila.

Si desitges encarregar o comprar una joia, contacta amb artenseda@annaalbert.com

Pots veure més joies a www.milakuzmenko.com

Articles relacionats

SABIES QUE LA SEDA ÉS ANTIBACTERIANA?

SABIES QUE LA SEDA ÉS ANTIBACTERIANA?

PROPIETATS DE LA SEDA NATURAL Sabies que la seda és una fibra viva que ha estat considerada històricament la reina de les fibres? Sabies que la seda és antibacteriana? Coneixes les seves propietats? Doncs aquí t'explico que la seda reuneix una combinació única de...

VIURE ELS MANDALES

VIURE ELS MANDALES

L'experiència de viure't a través d'un mandala Mira aquest moment perquè en ell està la vida. En el seu breu esdevenir descansen totes les realitats de la nostra existència. L'ahir és un record i el demà una il·lusió. Mira bé,doncs, aquest moment. Proverbi zen...

EL CLASSIC BLUE ÉS EL COLOR DE L’ESTABILITAT

EL CLASSIC BLUE ÉS EL COLOR DE L’ESTABILITAT

EL CLASSIC BLUE ÉS EL COLOR DE L'ESTABILITAT El color Classic Blue del 2020  que proposa Pantone és un blau que ens aportarà confiança i tranquil·litat en un món actualment ben caòtic. Així doncs, el blau de l’estabilitat és l’escollit per aquest canvi de dècada....

Et convidem a la comunitat d'artenseda

 

Rebràs notícies i articles relacionats amb la seda i l'art

T'has suscripto correctament

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping