JOIES AMB ENCANT

3 desembre, 2017

                                 

JOIES AMB ENCANT

S’acosta de nou la primavera i tenim a tocar la nostra estimada Diada de Sant Jordi i el Dia de la mare, dues dates assenyalades on una agulla amb una flor vermella pot ser un símbol ben amorós per convertir amb present.

 

 La Mila Kuzmenko és d’Ucraïna i viu a Catalunya des del 2001. Al no poder convalidar els seus estudis de professora, l’any 2007 decideix estudiar joieria que era una altre de les seves inquietuds. Ja en el seu primer any d’estudis va ser co-guanyadora del Premi Orfebres FAD “Enjoia’t 2007“. Des d’aleshores i fins a l’actualitat segueix creant les seves joies que es poden gaudir a la Galeria d’Art de Blanes l’Arcada, on treballa i forma part de l’equip gestor des de l’any 2006.

Ella diu “per a mi crear és jugar i experimentar amb els materials, buscar que les formes, les textures i els colors dialoguin entre sí”. I és que la seva capacitat creativa i constant experimentació l’han portat a obsequiar-nos amb joies dignes d’admirar. Subtilesa, sensibilitat i desig es respiren a les seves obres creatives convertides en joies.

Fa ben bé quatre anys que ens vam conèixer i que vam iniciar l’aventura de col.laborar en el projecte de crear una joia a partir d’un capoll de seda. I és que la naturalesa és una font d’inspiració que ens uneix. La Mila enseguida hi va veure una flor i des d’aquest punt de partida va  anar treballant fins a crear una col.lecció amb els capolls de la meva criança de cucs de seda.

S’acosta de nou la primavera i tenim a tocar la nostra estimada Diada de Sant Jordi i el Dia de la mare, dues dates assenyalades on una agulla amb una flor vermella pot ser un símbol ben amorós per convertir amb present.Una agulla, una pulsera, un anell o unes arrecades.

Una idea, una joia, un desig fet realitat.

Gràcies Mila.

Si desitges encarregar o comprar una joia, contacta amb artenseda@annaalbert.com

Pots veure més joies a www.milakuzmenko.com

Articles relacionats

DÍAS EUROPEOS DE LA ARTESANÍA

DÍAS EUROPEOS DE LA ARTESANÍA

Portes obertes i tallers els Dies Europeus de l’Artesania. Del dia 6 al 11 d’abril el taller artenseda obre les seves portes amb activitats per celebrar el dies de l’artesania. Vina i participa!

EXPO BREATHING

EXPO BREATHING

EXPO BREATHING Exposició internacional de pintures de seda Expo Breathing és un projecte que neix en època de pandèmia i vol unir a pintors de seda de tot el món i fer una exposició virtual conjunta a través d'un video. 60 pintors de 17 països inspiren les seves obres...

MOSTRA INTERNACIONAL D’AUDIOVISUALS D’ARTESANIA

MOSTRA INTERNACIONAL D’AUDIOVISUALS D’ARTESANIA

 II MOSTRA INTERNACIONAL D'AUDIOVISUALS DE CATALUNYA Entre sedas y pinceles participa de la II Mostra Internacional d'audiovisuals d'Artesania Del 19 al 29 d'octubre podem veure a la plataforma filmin totes les propostes audiovisuals d'artesania que s'han presentat...

× ¡Hola! Soy Anna ¿Cómo puedo ayudarte?