IX MOSTRA D’ARTS I OFICIS D’ASCÓ

24 abril, 2016

IX MOSTRA D’ARTS I OFICIS D’ASCÓ

L’esperada Mostra d’ Arts i Oficis d’ Ascó de cada any es celebra enguany el 30 d’abril i 1 de maig, coincidint amb el dia de la mare. Els carrers de la vila s’ompliran de multitud d’artesans que venen d’arreu per mostar en directe com treballen el seu ofici.

Una cita amb un encant especial, tant pels artesans com pels visitants i que no us podeu deixar perdre. Catalunya no disposa de fires d’aquest nivell de qualitat, així que us convidem amb totes les garanties de gaudir i aprendre d’aquest aparador privilegiat.

Si veniu, em trobareu al bell mig de la Pla de l’ Església fent demostració de l’ofici i amb exposició de producte a la venda.

 

Articles relacionats

DÍAS EUROPEOS DE LA ARTESANÍA

DÍAS EUROPEOS DE LA ARTESANÍA

Portes obertes i tallers els Dies Europeus de l’Artesania. Del dia 6 al 11 d’abril el taller artenseda obre les seves portes amb activitats per celebrar el dies de l’artesania. Vina i participa!

EXPO BREATHING

EXPO BREATHING

EXPO BREATHING Exposició internacional de pintures de seda Expo Breathing és un projecte que neix en època de pandèmia i vol unir a pintors de seda de tot el món i fer una exposició virtual conjunta a través d'un video. 60 pintors de 17 països inspiren les seves obres...

MOSTRA INTERNACIONAL D’AUDIOVISUALS D’ARTESANIA

MOSTRA INTERNACIONAL D’AUDIOVISUALS D’ARTESANIA

 II MOSTRA INTERNACIONAL D'AUDIOVISUALS DE CATALUNYA Entre sedas y pinceles participa de la II Mostra Internacional d'audiovisuals d'Artesania Del 19 al 29 d'octubre podem veure a la plataforma filmin totes les propostes audiovisuals d'artesania que s'han presentat...

× ¡Hola! Soy Anna ¿Cómo puedo ayudarte?