FESTA MODERNISTA DE TERRASSA

5 novembre, 2017

FESTA MODERNISTA

12, 13 i 14 de maig de 2017

Aquest cap de setmana esteu convidats a la gran festa del modernisme català.

A Terrassa podeu viure un sorprenent viatge al passat i reproduir l’època de finals del s.XIX i principis del XX. Recreacions històriques, artesans tradicionals, visites als principals edificis modernistes, exposicions i espectacles.

Art en seda participa de la festa amb un taller de seda conjuntament amb molts altres artesans. Una oferta  variada i gratuita pensada tant per grans com per petits.

Si en vols saber més, clica aquí

T’hi esperem!

I ens acompanyaran un any més els cucs de seda!

 

Articles relacionats

DÍAS EUROPEOS DE LA ARTESANÍA

DÍAS EUROPEOS DE LA ARTESANÍA

Portes obertes i tallers els Dies Europeus de l’Artesania. Del dia 6 al 11 d’abril el taller artenseda obre les seves portes amb activitats per celebrar el dies de l’artesania. Vina i participa!

EXPO BREATHING

EXPO BREATHING

EXPO BREATHING Exposició internacional de pintures de seda Expo Breathing és un projecte que neix en època de pandèmia i vol unir a pintors de seda de tot el món i fer una exposició virtual conjunta a través d'un video. 60 pintors de 17 països inspiren les seves obres...

MOSTRA INTERNACIONAL D’AUDIOVISUALS D’ARTESANIA

MOSTRA INTERNACIONAL D’AUDIOVISUALS D’ARTESANIA

 II MOSTRA INTERNACIONAL D'AUDIOVISUALS DE CATALUNYA Entre sedas y pinceles participa de la II Mostra Internacional d'audiovisuals d'Artesania Del 19 al 29 d'octubre podem veure a la plataforma filmin totes les propostes audiovisuals d'artesania que s'han presentat...

× ¡Hola! Soy Anna ¿Cómo puedo ayudarte?