EXQUISITS REGALS D’EMPRESA

18 maig, 2016

EXQUISITS REGALS D’EMPRESA

El dia 12 de maig vam entregar més de 120 regals en un esdeveniment a l’Hotel Arts de Barcelona. Fa uns mesos va contactar amb nosaltres una empresa alemana que  estava organitzant un viatge d’incentius a un grup d’una empresa americana. Les responsables alemanes van venir amb la seva clienta al Taller i vam rebre la demanda de realitzar uns fulards per dona i el mocador de butxaca per home a conjunt.

Van escullir 12 models que vam  realitzar a mà un a un. Dins de cada caixa, també feta a mà, hi vam posar un  text  i cada mocador anava protegit per un paper vermell especial, color corporatiu de l’empresa.

Tot plegat, mirant de cuidar fins a l’últim detall.

El dia de la presentació vam  reproduir al costat  de l’exposició un petit Taller amb un bastidor tensat, les pintures al costat i vaig fer una petita demostració de com es pinta. Els assistents també van poder veure els cucs de seda i com feien els capolls.

Ho vam completar amb un petit video de com s’havien anat elaborant els diferents regals.

Els clients van poder escollir el model que desitjaven, un luxe genial..

Així doncs vam fer l’exposició el dia 12 i va ser tot un èxit.

Quan es va acabar l’entrega de regals vam reproduir el Showroom. Vam exposar altres productes a fi de mostrar la nostra feina i vendre a qui ho desitgés.

Realment va ser un aconteixament emotiu on tots els implicats vam quedar satisfets.

Pots veure un resum de l’esdeveniment en aquest video

Articles relacionats

DÍAS EUROPEOS DE LA ARTESANÍA

DÍAS EUROPEOS DE LA ARTESANÍA

Portes obertes i tallers els Dies Europeus de l’Artesania. Del dia 6 al 11 d’abril el taller artenseda obre les seves portes amb activitats per celebrar el dies de l’artesania. Vina i participa!

EXPO BREATHING

EXPO BREATHING

EXPO BREATHING Exposició internacional de pintures de seda Expo Breathing és un projecte que neix en època de pandèmia i vol unir a pintors de seda de tot el món i fer una exposició virtual conjunta a través d'un video. 60 pintors de 17 països inspiren les seves obres...

MOSTRA INTERNACIONAL D’AUDIOVISUALS D’ARTESANIA

MOSTRA INTERNACIONAL D’AUDIOVISUALS D’ARTESANIA

 II MOSTRA INTERNACIONAL D'AUDIOVISUALS DE CATALUNYA Entre sedas y pinceles participa de la II Mostra Internacional d'audiovisuals d'Artesania Del 19 al 29 d'octubre podem veure a la plataforma filmin totes les propostes audiovisuals d'artesania que s'han presentat...

× ¡Hola! Soy Anna ¿Cómo puedo ayudarte?