EXPO BREATHING

31 octubre, 2020

EXPO BREATHING

Exposició internacional de pintures de seda

Expo Breathing és un projecte que neix en època de pandèmia i vol unir a pintors de seda de tot el món i fer una exposició virtual conjunta a través d’un video. 60 pintors de 17 països inspiren les seves obres amb el concepte Respirar. Una exposició internacional de pintures de seda espectacular.

 

Expo Breathing és una exposició virtual de pintors de seda a nivell internacional i, per tant, les obres de totes i tots els participants les veurem en format vídeo.

Aquest projecte va néixer a mitja pandèmia i de la necessitat de fer alguna acció en grup com a col·lectiu de pintor@s en seda, en un moment que el color i les nostres obres podien donar aire nou a una societat que havia de re-néixer.
Un dels objectius era fer difusió del nostre treball en aquest moment que el sector necessita posar en valor el que fa però també es pretenia fer arribar la nostra vibració a tot el món sencer.

El nom de l’exposició i el tema que vam decidir és BREATHING que ens sembla molt simbòlic i inspirador.
Respirar és el primer acte inconscient que fem al néixer, la qual cosa ens permet viure, i també és un acte que quan el fem de manera conscient, ens aporta força, vitalitat, equilibri i ens connecta intensament amb la vida i la gratitud. Respirar és el que necessitem, en el seu sentit més ampli.

L’energia creativa que es posa en marxa per generar una exposició plena de color i emocions ben segur que és un motor màgic per fer moure moltes il.lusions.

El comitè organitzatiu ha estat format per la Rosa Torres, pintora de Murcia i la Mercè i  la Cecilia González de Desedamas i Anna Albert d’artenseda que formem part del Gremi Artesà tèxtil de Catalunya que ens ha donat tot el seu suport.

Ens hem unit 60 persones de 17 països diferents : Andorra, Romania, Itàlia, Austràlia, Sèrbia, Estats Units, Lituània, Rússia, Argentina, Holanda, Portugal, França, Grècia, Índia, Noruega, Brasil i Espanya com organitzadora.

Fem córrer la nostra obra per tot el món i no deixem de respirar junts.

Si tens ganes d’aprendre a pintar sobre seda pots clicar aquí

L’organització vol donar les gràcies a tots els participants i també a David Hierro que ha fet el vídeo.

Articles relacionats

“Per mi la llar és l’espai que em nodreix i m’inspira”

“Per mi la llar és l’espai que em nodreix i m’inspira”

És un plaer compartir que recentment he tingut l'oportunitat de ser entrevistada per L’Asha Miró, gran escriptora, professional i meravellosa persona, i vull expressar la meva profunda gratitud per aquesta experiència enriquidora també a API Catalunya, grans...

LES FLORS DE SEDA

LES FLORS DE SEDA

LES FLORS DE SEDA Qualsevol mocador o fulard pot ser una flor de seda. És una manera atractiva i innovadora de presentar una obra d'art en seda a algú important per a tu. Regales una flor, un mocador i si vols, també un poema. També es pot enmarcar o gaudir com a...

MOCADOR DE SEDA AL CAP

MOCADOR DE SEDA AL CAP

Has provat alguna vegada de posar-te un mocador de seda al cap? Deixem enrera l'estiu on hem provat de portar un mocador de seda com a pareo a la platja o lligat al cap i també entre els cabells de forma desenfadada. També hem vist com un mateix mocador el pots portar...

× ¡Hola! Soy Anna ¿Cómo puedo ayudarte?