EXPO BREATHING

31 octubre, 2020

EXPO BREATHING

Exposició internacional de pintures de seda

Expo Breathing és un projecte que neix en època de pandèmia i vol unir a pintors de seda de tot el món i fer una exposició virtual conjunta a través d’un video. 60 pintors de 17 països inspiren les seves obres amb el concepte Respirar. Una exposició internacional de pintures de seda espectacular.

 

Expo Breathing és una exposició virtual de pintors de seda a nivell internacional i, per tant, les obres de totes i tots els participants les veurem en format vídeo.

Aquest projecte va néixer a mitja pandèmia i de la necessitat de fer alguna acció en grup com a col·lectiu de pintor@s en seda, en un moment que el color i les nostres obres podien donar aire nou a una societat que havia de re-néixer.
Un dels objectius era fer difusió del nostre treball en aquest moment que el sector necessita posar en valor el que fa però també es pretenia fer arribar la nostra vibració a tot el món sencer.

El nom de l’exposició i el tema que vam decidir és BREATHING que ens sembla molt simbòlic i inspirador.
Respirar és el primer acte inconscient que fem al néixer, la qual cosa ens permet viure, i també és un acte que quan el fem de manera conscient, ens aporta força, vitalitat, equilibri i ens connecta intensament amb la vida i la gratitud. Respirar és el que necessitem, en el seu sentit més ampli.

L’energia creativa que es posa en marxa per generar una exposició plena de color i emocions ben segur que és un motor màgic per fer moure moltes il.lusions.

El comitè organitzatiu ha estat format per la Rosa Torres, pintora de Murcia i la Mercè i  la Cecilia González de Desedamas i Anna Albert d’artenseda que formem part del Gremi Artesà tèxtil de Catalunya que ens ha donat tot el seu suport.

Ens hem unit 60 persones de 17 països diferents : Andorra, Romania, Itàlia, Austràlia, Sèrbia, Estats Units, Lituània, Rússia, Argentina, Holanda, Portugal, França, Grècia, Índia, Noruega, Brasil i Espanya com organitzadora.

Fem córrer la nostra obra per tot el món i no deixem de respirar junts.

Si tens ganes d’aprendre a pintar sobre seda pots clicar aquí

L’organització vol donar les gràcies a tots els participants i també a David Hierro que ha fet el vídeo.

Articles relacionats

DÍAS EUROPEOS DE LA ARTESANÍA

DÍAS EUROPEOS DE LA ARTESANÍA

Portes obertes i tallers els Dies Europeus de l’Artesania. Del dia 6 al 11 d’abril el taller artenseda obre les seves portes amb activitats per celebrar el dies de l’artesania. Vina i participa!

MOSTRA INTERNACIONAL D’AUDIOVISUALS D’ARTESANIA

MOSTRA INTERNACIONAL D’AUDIOVISUALS D’ARTESANIA

 II MOSTRA INTERNACIONAL D'AUDIOVISUALS DE CATALUNYA Entre sedas y pinceles participa de la II Mostra Internacional d'audiovisuals d'Artesania Del 19 al 29 d'octubre podem veure a la plataforma filmin totes les propostes audiovisuals d'artesania que s'han presentat...

9ª SETMANA D’ARTESANIA DE CATALUNYA

9ª SETMANA D’ARTESANIA DE CATALUNYA

9a SETMANA D'ARTESANIA DE CATALUNYA 2020 “L’Artesania pot salvar el món” Sota el lema “l’Artesania pot salvar el món”, el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM), impulsa la celebració de la novena edició de la Setmana d’Artesania de Catalunya, que...

× ¡Hola! Soy Anna ¿Cómo puedo ayudarte?