EXPOSICIÓ DE LA PURESA AL DESIG

5 juny, 2017

EXPOSICIÓ DE LA PURESA AL DESIG

De la puresa al desig és l’exposició que podeu visitar a Artesania de Catalunya de Barcelona des del dia 27 d’abril fins el dia 22 de maig de 2017 .

Organitzada pel Gremi tèxtil de Catalunya, les consignes pels participants eren utilitzar els colors blanc i vermell i, lògicament, havia de ser una obra tèxtil.

La inauguració va ser un èxit. Cada artesà, una inspiració, una mirada i abordatge diferent per arribar a confluir en una obra ben diversa que configura un tot. Es va fer la xerrada “Que s’amaga darrera el color” i a continuació es va inaugurar l’acte.

Diferents prespectives per apreciar el que podreu veure si l’aneu a visitar. Un video de cada artesà exposa el procés de creació de cada obra, molt interessant.

I finalment, us presento la meva obra feta amb llana i seda, Vola o sobreviu!

Sobre el blanc tot és possible, tot hi té cabuda. I aquesta món en blanc, neutre i pur ens obre tantíssimes possibilitats. O ens quedem atrapats en el no-res o sorgim amb idees que són desitjos, com papallones que alcen el vol i viuen pels seus somnis.

 

Articles relacionats

“Per mi la llar és l’espai que em nodreix i m’inspira”

“Per mi la llar és l’espai que em nodreix i m’inspira”

És un plaer compartir que recentment he tingut l'oportunitat de ser entrevistada per L’Asha Miró, gran escriptora, professional i meravellosa persona, i vull expressar la meva profunda gratitud per aquesta experiència enriquidora també a API Catalunya, grans...

LES FLORS DE SEDA

LES FLORS DE SEDA

LES FLORS DE SEDA Qualsevol mocador o fulard pot ser una flor de seda. És una manera atractiva i innovadora de presentar una obra d'art en seda a algú important per a tu. Regales una flor, un mocador i si vols, també un poema. També es pot enmarcar o gaudir com a...

MOCADOR DE SEDA AL CAP

MOCADOR DE SEDA AL CAP

Has provat alguna vegada de posar-te un mocador de seda al cap? Deixem enrera l'estiu on hem provat de portar un mocador de seda com a pareo a la platja o lligat al cap i també entre els cabells de forma desenfadada. També hem vist com un mateix mocador el pots portar...

× ¡Hola! Soy Anna ¿Cómo puedo ayudarte?