EXPOSICIÓ DE LA PURESA AL DESIG

5 juny, 2017

EXPOSICIÓ DE LA PURESA AL DESIG

De la puresa al desig és l’exposició que podeu visitar a Artesania de Catalunya de Barcelona des del dia 27 d’abril fins el dia 22 de maig de 2017 .

Organitzada pel Gremi tèxtil de Catalunya, les consignes pels participants eren utilitzar els colors blanc i vermell i, lògicament, havia de ser una obra tèxtil.

La inauguració va ser un èxit. Cada artesà, una inspiració, una mirada i abordatge diferent per arribar a confluir en una obra ben diversa que configura un tot. Es va fer la xerrada “Que s’amaga darrera el color” i a continuació es va inaugurar l’acte.

Diferents prespectives per apreciar el que podreu veure si l’aneu a visitar. Un video de cada artesà exposa el procés de creació de cada obra, molt interessant.

I finalment, us presento la meva obra feta amb llana i seda, Vola o sobreviu!

Sobre el blanc tot és possible, tot hi té cabuda. I aquesta món en blanc, neutre i pur ens obre tantíssimes possibilitats. O ens quedem atrapats en el no-res o sorgim amb idees que són desitjos, com papallones que alcen el vol i viuen pels seus somnis.

 

Articles relacionats

LES FLORS DE SEDA

LES FLORS DE SEDA

LES FLORS DE SEDA Qualsevol mocador o fulard pot ser una flor de seda. És una manera atractiva i innovadora de presentar una obra d'art en seda a algú important per a tu. Regales una flor, un mocador i si vols, també un poema. També es pot enmarcar o gaudir com a...

MOCADOR DE SEDA AL CAP

MOCADOR DE SEDA AL CAP

Has provat alguna vegada de posar-te un mocador de seda al cap? Deixem enrera l'estiu on hem provat de portar un mocador de seda com a pareo a la platja o lligat al cap i també entre els cabells de forma desenfadada. També hem vist com un mateix mocador el pots portar...

CUCS DE SEDA

CUCS DE SEDA

     ELS CUCS DE SEDA Bombix mori és el terme científic del cuc de seda, un insecte originari del nord d'Àsia. La cria d'aquesta espècie s'inicià a la Xina cap a l'any 2500aC per obtenir-ne el fil del seu capoll de seda, una fibra amb la que es teixeixen teles d'alta...

× ¡Hola! Soy Anna ¿Cómo puedo ayudarte?