EXPOSICIÓ DE LA PURESA AL DESIG
EXPOSICIÓ DE LA PURESA AL DESIG

5 Juny, 2017

EXPOSICIÓ DE LA PURESA AL DESIG

De la puresa al desig és l’exposició que podeu visitar a Artesania de Catalunya de Barcelona des del dia 27 d’abril fins el dia 22 de maig de 2017 .

Organitzada pel Gremi tèxtil de Catalunya, les consignes pels participants eren utilitzar els colors blanc i vermell i, lògicament, havia de ser una obra tèxtil.

La inauguració va ser un èxit. Cada artesà, una inspiració, una mirada i abordatge diferent per arribar a confluir en una obra ben diversa que configura un tot. Es va fer la xerrada “Que s’amaga darrera el color” i a continuació es va inaugurar l’acte.

Diferents prespectives per apreciar el que podreu veure si l’aneu a visitar. Un video de cada artesà exposa el procés de creació de cada obra, molt interessant.

I finalment, us presento la meva obra feta amb llana i seda, Vola o sobreviu!

Sobre el blanc tot és possible, tot hi té cabuda. I aquesta món en blanc, neutre i pur ens obre tantíssimes possibilitats. O ens quedem atrapats en el no-res o sorgim amb idees que són desitjos, com papallones que alcen el vol i viuen pels seus somnis.

 

Articles relacionats

SABIES QUE LA SEDA ÉS ANTIBACTERIANA?

SABIES QUE LA SEDA ÉS ANTIBACTERIANA?

PROPIETATS DE LA SEDA NATURAL Sabies que la seda és una fibra viva que ha estat considerada històricament la reina de les fibres? Sabies que la seda és antibacteriana? Coneixes les seves propietats? Doncs aquí t'explico que la seda reuneix una combinació única de...

VIURE ELS MANDALES

VIURE ELS MANDALES

L'experiència de viure't a través d'un mandala Mira aquest moment perquè en ell està la vida. En el seu breu esdevenir descansen totes les realitats de la nostra existència. L'ahir és un record i el demà una il·lusió. Mira bé,doncs, aquest moment. Proverbi zen...

EL CLASSIC BLUE ÉS EL COLOR DE L’ESTABILITAT

EL CLASSIC BLUE ÉS EL COLOR DE L’ESTABILITAT

EL CLASSIC BLUE ÉS EL COLOR DE L'ESTABILITAT El color Classic Blue del 2020  que proposa Pantone és un blau que ens aportarà confiança i tranquil·litat en un món actualment ben caòtic. Així doncs, el blau de l’estabilitat és l’escollit per aquest canvi de dècada....

Et convidem a la comunitat d'artenseda

 

Rebràs notícies i articles relacionats amb la seda i l'art

T'has suscripto correctament

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping