EXPOSICIÓ DE LA PURESA AL DESIG
EXPOSICIÓ DE LA PURESA AL DESIG

5 juny, 2017

EXPOSICIÓ DE LA PURESA AL DESIG

De la puresa al desig és l’exposició que podeu visitar a Artesania de Catalunya de Barcelona des del dia 27 d’abril fins el dia 22 de maig de 2017 .

Organitzada pel Gremi tèxtil de Catalunya, les consignes pels participants eren utilitzar els colors blanc i vermell i, lògicament, havia de ser una obra tèxtil.

La inauguració va ser un èxit. Cada artesà, una inspiració, una mirada i abordatge diferent per arribar a confluir en una obra ben diversa que configura un tot. Es va fer la xerrada “Que s’amaga darrera el color” i a continuació es va inaugurar l’acte.

Diferents prespectives per apreciar el que podreu veure si l’aneu a visitar. Un video de cada artesà exposa el procés de creació de cada obra, molt interessant.

I finalment, us presento la meva obra feta amb llana i seda, Vola o sobreviu!

Sobre el blanc tot és possible, tot hi té cabuda. I aquesta món en blanc, neutre i pur ens obre tantíssimes possibilitats. O ens quedem atrapats en el no-res o sorgim amb idees que són desitjos, com papallones que alcen el vol i viuen pels seus somnis.

 

Articles relacionats

DIA DE LA MARE

DIA DE LA MARE

Celebres el dia de la mare? Per mi, cada dia és el dia de la mare però aquest any...aquest any s’ ho mereix tot i més. Quants dies fa que no veus a la teva mare? Uffff, jo des de que va començar el confinament! I és de qui més m'enyoro!  A tu també et passa? Fem d’...

EL MAGRANER

EL MAGRANER

EL MAGRANER DE JORDI LLAVINA Aquest Sant Jordi us vull presentar un llibre molt especial que ha guanyat el 43è Premi Marià Manent de Poesia del 2019. La primera edició, editada per Quaderns de la Font del Cargol, va ser aquest mes de febrer del 2020.   El...

CUCS DE SEDA

CUCS DE SEDA

     ELS CUCS DE SEDA Bombix mori és el terme científic del cuc de seda, un insecte originari del nord d'Àsia. La cria d'aquesta espècie s'inicià a la Xina cap a l'any 2500aC per obtenir-ne el fil del seu capoll de seda, una fibra amb la que es teixeixen teles d'alta...

Et convidem a la comunitat d'artenseda

 

Rebràs notícies i articles relacionats amb la seda i l'art

T'has suscripto correctament, benvingut!

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping