EXPOSICIÓ DE LA PURESA AL DESIG

5 juny, 2017

EXPOSICIÓ DE LA PURESA AL DESIG

De la puresa al desig és l’exposició que podeu visitar a Artesania de Catalunya de Barcelona des del dia 27 d’abril fins el dia 22 de maig de 2017 .

Organitzada pel Gremi tèxtil de Catalunya, les consignes pels participants eren utilitzar els colors blanc i vermell i, lògicament, havia de ser una obra tèxtil.

La inauguració va ser un èxit. Cada artesà, una inspiració, una mirada i abordatge diferent per arribar a confluir en una obra ben diversa que configura un tot. Es va fer la xerrada “Que s’amaga darrera el color” i a continuació es va inaugurar l’acte.

Diferents prespectives per apreciar el que podreu veure si l’aneu a visitar. Un video de cada artesà exposa el procés de creació de cada obra, molt interessant.

I finalment, us presento la meva obra feta amb llana i seda, Vola o sobreviu!

Sobre el blanc tot és possible, tot hi té cabuda. I aquesta món en blanc, neutre i pur ens obre tantíssimes possibilitats. O ens quedem atrapats en el no-res o sorgim amb idees que són desitjos, com papallones que alcen el vol i viuen pels seus somnis.

 

Articles relacionats

DÍAS EUROPEOS DE LA ARTESANÍA

DÍAS EUROPEOS DE LA ARTESANÍA

Portes obertes i tallers els Dies Europeus de l’Artesania. Del dia 6 al 11 d’abril el taller artenseda obre les seves portes amb activitats per celebrar el dies de l’artesania. Vina i participa!

EXPO BREATHING

EXPO BREATHING

EXPO BREATHING Exposició internacional de pintures de seda Expo Breathing és un projecte que neix en època de pandèmia i vol unir a pintors de seda de tot el món i fer una exposició virtual conjunta a través d'un video. 60 pintors de 17 països inspiren les seves obres...

MOSTRA INTERNACIONAL D’AUDIOVISUALS D’ARTESANIA

MOSTRA INTERNACIONAL D’AUDIOVISUALS D’ARTESANIA

 II MOSTRA INTERNACIONAL D'AUDIOVISUALS DE CATALUNYA Entre sedas y pinceles participa de la II Mostra Internacional d'audiovisuals d'Artesania Del 19 al 29 d'octubre podem veure a la plataforma filmin totes les propostes audiovisuals d'artesania que s'han presentat...

× ¡Hola! Soy Anna ¿Cómo puedo ayudarte?