ELS VUIT VALORS PER COMPRAR ARTESANIA
ELS VUIT VALORS PER COMPRAR ARTESANIA

28 Març, 2016

ELS 8 VALORS PER COMPRAR ARTESANIA

El valor de peça única

L’artesà realitza un objecte singular, original, una peça única i exclusiva, que cuida els detalls i neix amb una història darrera, peces amb ànima que reivindiquen el valor de les mans enfront el treball industrialitzat en sèrie.

2 El valor de la qualitat

L’artesà estima el seu ofici i crea amb l’ànim d’agradar i donar qualitat a allò que fa.

3 El valor de la personalització

L’artesà t’ofereix la possibilitat de fer-te més teu aquell objecte, participant en el procés de creació o simplement fent més a mida el teu desig.

4 El valor de la cultura i tradició

L’artesà treballa amb tècniques d’oficis antics recuperant tradicions i posant en valor la cultura, de manera que, comprant artesania contribueixes a potenciar valors que d’altre banda es perdrien.

5 El valor de l’experiència  de compra

L’artesà és una persona amb noms i cognoms amb qui et pots comunicar i a través del qual pots saber més de l’objecte que compres,  saber què l’ha portat a crear aquella obra, com ha estat realitzada…, de manera que més enllà de l’acte d’adquirir, pot reportar una experiència personal interessant a dues bandes.

6 El valor de l’economia sostenible

L’artesà creu en una economia responsable que respecti  el planeta sense explotar la natura i les persones. Tu també hi pots contribuir de diverses maneres,  i creure amb l’artesania n’és una d’elles.

7 El valor de la filosofia slow

L’artesà crea i produeix donant temps al temps. I les dues mans són un límit real, enemigues de les velocitats . El consumidor slow connecta amb aquest saber fer i l’incorpora en els seus hàbits de consum, no afavorint la compra massiva i accelerada que ens inculquen les multinacionals i l’estil de vida veloç.

8 El valor del preu just

L’artesà posa un preu al seu treball ajustat a la realitat del procés d’elaboració. La venda directe sense intermediaris afavoreix al comprador i a l’artesà. Comprant artesania, també contribueixes a defensar el seu valor i a mantenir l’autenticitat de molts oficis antics.

Articles relacionats

SABIES QUE LA SEDA ÉS ANTIBACTERIANA?

SABIES QUE LA SEDA ÉS ANTIBACTERIANA?

PROPIETATS DE LA SEDA NATURAL Sabies que la seda és una fibra viva que ha estat considerada històricament la reina de les fibres? Sabies que la seda és antibacteriana? Coneixes les seves propietats? Doncs aquí t'explico que la seda reuneix una combinació única de...

VIURE ELS MANDALES

VIURE ELS MANDALES

L'experiència de viure't a través d'un mandala Mira aquest moment perquè en ell està la vida. En el seu breu esdevenir descansen totes les realitats de la nostra existència. L'ahir és un record i el demà una il·lusió. Mira bé,doncs, aquest moment. Proverbi zen...

EL CLASSIC BLUE ÉS EL COLOR DE L’ESTABILITAT

EL CLASSIC BLUE ÉS EL COLOR DE L’ESTABILITAT

EL CLASSIC BLUE ÉS EL COLOR DE L'ESTABILITAT El color Classic Blue del 2020  que proposa Pantone és un blau que ens aportarà confiança i tranquil·litat en un món actualment ben caòtic. Així doncs, el blau de l’estabilitat és l’escollit per aquest canvi de dècada....

Et convidem a la comunitat d'artenseda

 

Rebràs notícies i articles relacionats amb la seda i l'art

T'has suscripto correctament

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping