ELS VUIT VALORS PER COMPRAR ARTESANIA

28 març, 2016

ELS 8 VALORS PER COMPRAR ARTESANIA

El valor de peça única

L’artesà realitza un objecte singular, original, una peça única i exclusiva, que cuida els detalls i neix amb una història darrera, peces amb ànima que reivindiquen el valor de les mans enfront el treball industrialitzat en sèrie.

2 El valor de la qualitat

L’artesà estima el seu ofici i crea amb l’ànim d’agradar i donar qualitat a allò que fa.

3 El valor de la personalització

L’artesà t’ofereix la possibilitat de fer-te més teu aquell objecte, participant en el procés de creació o simplement fent més a mida el teu desig.

4 El valor de la cultura i tradició

L’artesà treballa amb tècniques d’oficis antics recuperant tradicions i posant en valor la cultura, de manera que, comprant artesania contribueixes a potenciar valors que d’altre banda es perdrien.

5 El valor de l’experiència  de compra

L’artesà és una persona amb noms i cognoms amb qui et pots comunicar i a través del qual pots saber més de l’objecte que compres,  saber què l’ha portat a crear aquella obra, com ha estat realitzada…, de manera que més enllà de l’acte d’adquirir, pot reportar una experiència personal interessant a dues bandes.

6 El valor de l’economia sostenible

L’artesà creu en una economia responsable que respecti  el planeta sense explotar la natura i les persones. Tu també hi pots contribuir de diverses maneres,  i creure amb l’artesania n’és una d’elles.

7 El valor de la filosofia slow

L’artesà crea i produeix donant temps al temps. I les dues mans són un límit real, enemigues de les velocitats . El consumidor slow connecta amb aquest saber fer i l’incorpora en els seus hàbits de consum, no afavorint la compra massiva i accelerada que ens inculquen les multinacionals i l’estil de vida veloç.

8 El valor del preu just

L’artesà posa un preu al seu treball ajustat a la realitat del procés d’elaboració. La venda directe sense intermediaris afavoreix al comprador i a l’artesà. Comprant artesania, també contribueixes a defensar el seu valor i a mantenir l’autenticitat de molts oficis antics.

Articles relacionats

LES FLORS DE SEDA

LES FLORS DE SEDA

LES FLORS DE SEDA Qualsevol mocador o fulard pot ser una flor de seda. És una manera atractiva i innovadora de presentar una obra d'art en seda a algú important per a tu. Regales una flor, un mocador i si vols, també un poema. També es pot enmarcar o gaudir com a...

MOCADOR DE SEDA AL CAP

MOCADOR DE SEDA AL CAP

Has provat alguna vegada de posar-te un mocador de seda al cap? Deixem enrera l'estiu on hem provat de portar un mocador de seda com a pareo a la platja o lligat al cap i també entre els cabells de forma desenfadada. També hem vist com un mateix mocador el pots portar...

CUCS DE SEDA

CUCS DE SEDA

     ELS CUCS DE SEDA Bombix mori és el terme científic del cuc de seda, un insecte originari del nord d'Àsia. La cria d'aquesta espècie s'inicià a la Xina cap a l'any 2500aC per obtenir-ne el fil del seu capoll de seda, una fibra amb la que es teixeixen teles d'alta...

× ¡Hola! Soy Anna ¿Cómo puedo ayudarte?