ELS VUIT VALORS PER COMPRAR ARTESANIA

28 març, 2016

ELS 8 VALORS PER COMPRAR ARTESANIA

El valor de peça única

L’artesà realitza un objecte singular, original, una peça única i exclusiva, que cuida els detalls i neix amb una història darrera, peces amb ànima que reivindiquen el valor de les mans enfront el treball industrialitzat en sèrie.

2 El valor de la qualitat

L’artesà estima el seu ofici i crea amb l’ànim d’agradar i donar qualitat a allò que fa.

3 El valor de la personalització

L’artesà t’ofereix la possibilitat de fer-te més teu aquell objecte, participant en el procés de creació o simplement fent més a mida el teu desig.

4 El valor de la cultura i tradició

L’artesà treballa amb tècniques d’oficis antics recuperant tradicions i posant en valor la cultura, de manera que, comprant artesania contribueixes a potenciar valors que d’altre banda es perdrien.

5 El valor de l’experiència  de compra

L’artesà és una persona amb noms i cognoms amb qui et pots comunicar i a través del qual pots saber més de l’objecte que compres,  saber què l’ha portat a crear aquella obra, com ha estat realitzada…, de manera que més enllà de l’acte d’adquirir, pot reportar una experiència personal interessant a dues bandes.

6 El valor de l’economia sostenible

L’artesà creu en una economia responsable que respecti  el planeta sense explotar la natura i les persones. Tu també hi pots contribuir de diverses maneres,  i creure amb l’artesania n’és una d’elles.

7 El valor de la filosofia slow

L’artesà crea i produeix donant temps al temps. I les dues mans són un límit real, enemigues de les velocitats . El consumidor slow connecta amb aquest saber fer i l’incorpora en els seus hàbits de consum, no afavorint la compra massiva i accelerada que ens inculquen les multinacionals i l’estil de vida veloç.

8 El valor del preu just

L’artesà posa un preu al seu treball ajustat a la realitat del procés d’elaboració. La venda directe sense intermediaris afavoreix al comprador i a l’artesà. Comprant artesania, també contribueixes a defensar el seu valor i a mantenir l’autenticitat de molts oficis antics.

Articles relacionats

“Per mi la llar és l’espai que em nodreix i m’inspira”

“Per mi la llar és l’espai que em nodreix i m’inspira”

És un plaer compartir que recentment he tingut l'oportunitat de ser entrevistada per L’Asha Miró, gran escriptora, professional i meravellosa persona, i vull expressar la meva profunda gratitud per aquesta experiència enriquidora també a API Catalunya, grans...

LES FLORS DE SEDA

LES FLORS DE SEDA

LES FLORS DE SEDA Qualsevol mocador o fulard pot ser una flor de seda. És una manera atractiva i innovadora de presentar una obra d'art en seda a algú important per a tu. Regales una flor, un mocador i si vols, també un poema. També es pot enmarcar o gaudir com a...

MOCADOR DE SEDA AL CAP

MOCADOR DE SEDA AL CAP

Has provat alguna vegada de posar-te un mocador de seda al cap? Deixem enrera l'estiu on hem provat de portar un mocador de seda com a pareo a la platja o lligat al cap i també entre els cabells de forma desenfadada. També hem vist com un mateix mocador el pots portar...

× ¡Hola! Soy Anna ¿Cómo puedo ayudarte?