EL MAGRANER
EL MAGRANER

22 abril, 2020

EL MAGRANER DE JORDI LLAVINA

Aquest Sant Jordi us vull presentar un llibre molt especial que ha guanyat el 43è Premi Marià Manent de Poesia del 2019. La primera edició, editada per Quaderns de la Font del Cargol, va ser aquest mes de febrer del 2020.

 

El magraner és el llibre amb el qual el poeta, escriptor i crític literari Jordi Llavina, va obtenir aquest apreciat premi.

Jordi LLavina és llicenciat en filologia catalana. S’ha dedicat al món de l’edició, al de l’ensenyament de la llengua i la literatura i al del periodisme.

El dia 16 de novembre de 2019 es va otorgar el Premi i es va fer l’acte a la Societat Cultural Sant Jaume de Premià de dalt on hi vaig ser present i vaig fer l’ entrega d’ una seda amb poesia escrita de Valerià Pujol.

El meu plaer va ser doble quan em van demanar si podia fer la portada del llibre. I aquí us presento el llibre de prosa i poesia de Llavina i la meva portada, fragment de l’ obra Camins,  feta amb tècnica mixta.

 

Teresa Costa-Gramunt des de Eix Diari, parla de l’autor i la seva obra d’una manera tant acurada i sensible que us en faig un link per tal que la podeu llegir. Clica aquí i gaudiràs.

Ella diu “A El magraner, i a través d’ un doll d’ imatges poètiques brillants, s’hi transparenta el jo poètic del seu autor, que just per la seva transcendència tan sols va vestit amb el senzill hàbit d’un caminant. Perquè si bé les anècdotes del camí i les troballes tan fortuïtes com significatives (res no hi és perquè sí, en aquestes proses), el fil conductor –la intenció- del camí es va mostrant en les passes que fa el caminant en el seu trànsit cap a les terres profundes de la vida, allà on figuradament ha viscut la magrana per florir i donar fruit quan arriba el temps. Que en la nostra experiència humana equival a dir: quan els fruits de la vida –els aprenentatges- floreixen i maduren en l’ ànima de cadascú.”

Si vols saber més sobre el llibre o el vols comprar pots fer-ho clicant aquí.

I si voleu un punt de llibre com aquest podeu accedir a l’inici de la pàgina i us el podeu descarregar.

 

 

 

 

 

 

Articles relacionats

ET PORTEM LA SEDA A CASA

ET PORTEM LA SEDA A CASA

Et portem la seda a casa teva Estic contenta de poder-vos explicar que poso en marxa una campanya per donar a conèixer una targeta de mostres de seda que t’ enviarem a casa si ho sol·licites.  A l’ estil del que es fa amb els perfums que te’ ls deixen olorar. Doncs en...

DIA DE LA MARE

DIA DE LA MARE

Celebres el dia de la mare? Per mi, cada dia és el dia de la mare però aquest any...aquest any s’ ho mereix tot i més. Quants dies fa que no veus a la teva mare? Uffff, jo des de que va començar el confinament! I és de qui més m'enyoro!  A tu també et passa? Fem d’...

CUCS DE SEDA

CUCS DE SEDA

     ELS CUCS DE SEDA Bombix mori és el terme científic del cuc de seda, un insecte originari del nord d'Àsia. La cria d'aquesta espècie s'inicià a la Xina cap a l'any 2500aC per obtenir-ne el fil del seu capoll de seda, una fibra amb la que es teixeixen teles d'alta...

Et convidem a la comunitat d'artenseda

 

Rebràs notícies i articles relacionats amb la seda i l'art

T'has suscripto correctament, benvingut!

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping
× ¿Hola! Soy Anna ¿Cómo puedo ayudarte?