EL MAGRANER

22 abril, 2020

EL MAGRANER DE JORDI LLAVINA

Aquest Sant Jordi us vull presentar un llibre molt especial que ha guanyat el 43è Premi Marià Manent de Poesia del 2019. La primera edició, editada per Quaderns de la Font del Cargol, va ser aquest mes de febrer del 2020.

 

El magraner és el llibre amb el qual el poeta, escriptor i crític literari Jordi Llavina, va obtenir aquest apreciat premi.

Jordi LLavina és llicenciat en filologia catalana. S’ha dedicat al món de l’edició, al de l’ensenyament de la llengua i la literatura i al del periodisme.

El dia 16 de novembre de 2019 es va otorgar el Premi i es va fer l’acte a la Societat Cultural Sant Jaume de Premià de dalt on hi vaig ser present i vaig fer l’ entrega d’ una seda amb poesia escrita de Valerià Pujol.

El meu plaer va ser doble quan em van demanar si podia fer la portada del llibre. I aquí us presento el llibre de prosa i poesia de Llavina i la meva portada, fragment de l’ obra Camins,  feta amb tècnica mixta.

 

Teresa Costa-Gramunt des de Eix Diari, parla de l’autor i la seva obra d’una manera tant acurada i sensible que us en faig un link per tal que la podeu llegir. Clica aquí i gaudiràs.

Ella diu “A El magraner, i a través d’ un doll d’ imatges poètiques brillants, s’hi transparenta el jo poètic del seu autor, que just per la seva transcendència tan sols va vestit amb el senzill hàbit d’un caminant. Perquè si bé les anècdotes del camí i les troballes tan fortuïtes com significatives (res no hi és perquè sí, en aquestes proses), el fil conductor –la intenció- del camí es va mostrant en les passes que fa el caminant en el seu trànsit cap a les terres profundes de la vida, allà on figuradament ha viscut la magrana per florir i donar fruit quan arriba el temps. Que en la nostra experiència humana equival a dir: quan els fruits de la vida –els aprenentatges- floreixen i maduren en l’ ànima de cadascú.”

Si vols saber més sobre el llibre o el vols comprar pots fer-ho clicant aquí.

I si voleu un punt de llibre com aquest podeu accedir a l’inici de la pàgina i us el podeu descarregar.

 

 

 

 

 

 

Articles relacionats

“Per mi la llar és l’espai que em nodreix i m’inspira”

“Per mi la llar és l’espai que em nodreix i m’inspira”

És un plaer compartir que recentment he tingut l'oportunitat de ser entrevistada per L’Asha Miró, gran escriptora, professional i meravellosa persona, i vull expressar la meva profunda gratitud per aquesta experiència enriquidora també a API Catalunya, grans...

LES FLORS DE SEDA

LES FLORS DE SEDA

LES FLORS DE SEDA Qualsevol mocador o fulard pot ser una flor de seda. És una manera atractiva i innovadora de presentar una obra d'art en seda a algú important per a tu. Regales una flor, un mocador i si vols, també un poema. També es pot enmarcar o gaudir com a...

MOCADOR DE SEDA AL CAP

MOCADOR DE SEDA AL CAP

Has provat alguna vegada de posar-te un mocador de seda al cap? Deixem enrera l'estiu on hem provat de portar un mocador de seda com a pareo a la platja o lligat al cap i també entre els cabells de forma desenfadada. També hem vist com un mateix mocador el pots portar...

× ¡Hola! Soy Anna ¿Cómo puedo ayudarte?