EL MAGRANER

22 abril, 2020

EL MAGRANER DE JORDI LLAVINA

Aquest Sant Jordi us vull presentar un llibre molt especial que ha guanyat el 43è Premi Marià Manent de Poesia del 2019. La primera edició, editada per Quaderns de la Font del Cargol, va ser aquest mes de febrer del 2020.

 

El magraner és el llibre amb el qual el poeta, escriptor i crític literari Jordi Llavina, va obtenir aquest apreciat premi.

Jordi LLavina és llicenciat en filologia catalana. S’ha dedicat al món de l’edició, al de l’ensenyament de la llengua i la literatura i al del periodisme.

El dia 16 de novembre de 2019 es va otorgar el Premi i es va fer l’acte a la Societat Cultural Sant Jaume de Premià de dalt on hi vaig ser present i vaig fer l’ entrega d’ una seda amb poesia escrita de Valerià Pujol.

El meu plaer va ser doble quan em van demanar si podia fer la portada del llibre. I aquí us presento el llibre de prosa i poesia de Llavina i la meva portada, fragment de l’ obra Camins,  feta amb tècnica mixta.

 

Teresa Costa-Gramunt des de Eix Diari, parla de l’autor i la seva obra d’una manera tant acurada i sensible que us en faig un link per tal que la podeu llegir. Clica aquí i gaudiràs.

Ella diu “A El magraner, i a través d’ un doll d’ imatges poètiques brillants, s’hi transparenta el jo poètic del seu autor, que just per la seva transcendència tan sols va vestit amb el senzill hàbit d’un caminant. Perquè si bé les anècdotes del camí i les troballes tan fortuïtes com significatives (res no hi és perquè sí, en aquestes proses), el fil conductor –la intenció- del camí es va mostrant en les passes que fa el caminant en el seu trànsit cap a les terres profundes de la vida, allà on figuradament ha viscut la magrana per florir i donar fruit quan arriba el temps. Que en la nostra experiència humana equival a dir: quan els fruits de la vida –els aprenentatges- floreixen i maduren en l’ ànima de cadascú.”

Si vols saber més sobre el llibre o el vols comprar pots fer-ho clicant aquí.

I si voleu un punt de llibre com aquest podeu accedir a l’inici de la pàgina i us el podeu descarregar.

 

 

 

 

 

 

Articles relacionats

DÍAS EUROPEOS DE LA ARTESANÍA

DÍAS EUROPEOS DE LA ARTESANÍA

Portes obertes i tallers els Dies Europeus de l’Artesania. Del dia 6 al 11 d’abril el taller artenseda obre les seves portes amb activitats per celebrar el dies de l’artesania. Vina i participa!

EXPO BREATHING

EXPO BREATHING

EXPO BREATHING Exposició internacional de pintures de seda Expo Breathing és un projecte que neix en època de pandèmia i vol unir a pintors de seda de tot el món i fer una exposició virtual conjunta a través d'un video. 60 pintors de 17 països inspiren les seves obres...

MOSTRA INTERNACIONAL D’AUDIOVISUALS D’ARTESANIA

MOSTRA INTERNACIONAL D’AUDIOVISUALS D’ARTESANIA

 II MOSTRA INTERNACIONAL D'AUDIOVISUALS DE CATALUNYA Entre sedas y pinceles participa de la II Mostra Internacional d'audiovisuals d'Artesania Del 19 al 29 d'octubre podem veure a la plataforma filmin totes les propostes audiovisuals d'artesania que s'han presentat...

× ¡Hola! Soy Anna ¿Cómo puedo ayudarte?