EL CLASSIC BLUE ÉS EL COLOR DE L’ESTABILITAT
EL CLASSIC BLUE ÉS EL COLOR DE L’ESTABILITAT

19 gener, 2020

EL CLASSIC BLUE ÉS EL COLOR DE L’ESTABILITAT

El color Classic Blue del 2020  que proposa Pantone és un blau que ens aportarà confiança i tranquil·litat en un món actualment ben caòtic. Així doncs, el blau de l’estabilitat és l’escollit per aquest canvi de dècada.

 

El color escollit per Pantone 2020 és el Classic Blue 19-4052, un color que aporta pau i tranquil·litat per un any que fa canvi de dècada i on el món està molt revolucionat. És un color elegant, atemporal i que convida a la serenitat i a la confiança que tots necessitem. El blau és  símbol de la veritat, de la consciència, l’harmonia i la pau.

Contrasta amb el Living Coral del 2019 del que ja vam parlar en el seu moment. Un color suau però enèrgic i amb molt dinamisme. Pots recordar aquell post clicant aquí. Ambdós colors, una combinació perfecte. A més, el blau és l’oposat del taronja, color que el rosat del corall conté en bona proporció.

Després d’un any de molt caos sembla que l’any que acabem d’estrenar, amb aquest número parell i màgic, 20 i 20, vulgui aportar-nos l’estabilitat dels blaus. Benvingut sigui!

El blau d’aquest any ens recorda el color del cel enfosquit al capvespre o a aquella tonalitat de l’horitzó on el mar es confon amb el cel. En la meva paleta de pintures de seda el pantone 2020 es diu Marine, un color fred amb el que m’encanta treballar des de sempre i en totes les estacions de l’any.

És un color que vesteix i soluciona un outfit de nit quan no vols vestir de negre i és fàcil de combinar amb tots els colors.

El “Blue Monday” o dilluns més trist de l’any cau sempre el tercer dilluns de gener. Aquest any serà justament el dia 20. Nosaltres aprofitem un dia com aquest precisament per reivindicar que no hi ha colors tristos i menys, dies tristos. Que aquest any el blau és color d’esperança i optimisme i que en tot cas és millor que parlem de “Blue Happy”.Què us sembla?

Us presentem a continuació uns models de fulards i xals de seda pintats a mà on el blue clàssic i la seva paleta de colors són protagonistes.

Tres peces úniques per escollir!

 

Quin t’agrada més?

Dóna la teva opinió a @artenseda, ens interessa aprendre de les teves suggerències

Qui es queda les sedes?

Clica la imatge que més t’agradi i consulta els detalls que necessitis a la botiga on-line

Fotografies realitzades a @ilonaveciana a la Suite Dr.Furest del Balneari Vichy Catalan, amb tot el meu agraïment.

Articles relacionats

MOSTRA INTERNACIONAL D’AUDIOVISUALS D’ARTESANIA

MOSTRA INTERNACIONAL D’AUDIOVISUALS D’ARTESANIA

 II MOSTRA INTERNACIONAL D'AUDIOVISUALS DE CATALUNYA Del 19 al 29 d'octubre podem veure a la plataforma filmin totes les propostes audiovisuals d'artesania que s'han presentat enguany a la Mostra Internacional dins el marc de la IX setmana de l'Artesania a Catalunya....

9ª SETMANA D’ARTESANIA DE CATALUNYA

9ª SETMANA D’ARTESANIA DE CATALUNYA

9a SETMANA D'ARTESANIA DE CATALUNYA 2020 “L’Artesania pot salvar el món” Sota el lema “l’Artesania pot salvar el món”, el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM), impulsa la celebració de la novena edició de la Setmana d’Artesania de Catalunya, que...

SEDES DEL MEDITERRANI

SEDES DEL MEDITERRANI

SEDES DEL MEDITERRANI Aquest estiu hem presentat la col·lecció sedes del Mediterrani amb el Projecte Neptuno, una performance que es va fer realitat al Port del Masnou i gràcies a la col·laboració d'un equip que ha estat un 10. Dono...

Et convidem a la comunitat d'artenseda

 

Rebràs notícies i articles relacionats amb la seda i l'art

T'has suscripto correctament, benvingut!

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping
× ¿Hola! Soy Anna ¿Cómo puedo ayudarte?