COLORS DE MODA PRIMAVERA ESTIU 2017
COLORS DE MODA PRIMAVERA ESTIU 2017

4 desembre, 2017

COLORS DE MODA PRIMAVERA ESTIU 2017

Els colors de moda que proposa Pantone per la primavera estiu 2017  s’inspiren amb els colors de la naturalesa i tendeixen a buscar l’equilibri  entre vitalitat i relax.

Art en seda et proposa la nova col·lecció de fulards per seguir la moda primavera estiu 2017

Primrose Yellow 13-0755

El groc és sol, llum, calor, un color alegre i vital, ple d’energia.

Pale Dogwood 13-1404

Aquest rosa és molt subtil, pàlid, suau i romàntic. Inspira inocència i tranquilitat.

Hazelnut 14-1315

És el color més neutre d’aquesta paleta cromàtica. A mi m’inspira la sorra de platja, el color de la pell,els tons més naturals de la naturalesa.

Island Paradise 14-4620

Recorda el blau del cel, de les aigües cristalines de les illes més somiades,és un color fresc que convida a la tranquilitat i al descans.

Greenery  15-0343

És el color estrella d’aquesta temporada. És un verd clar, amb força groc. Color del fullatge de primavera. Convida a revitalitzar-te i a viure les vacances plenament.

Flame 17-1462

El vermell ataronjat o taronja vermellós és la proposta més atrevida d’aquesta temporada. Inspira flama, vitalitat, energia i passió.

Pink Yarrow 17-2034

Un color tremendement femení i seductor. Convida al caprici i a la festa.Té força i vitalitat.

Niagara 17-4123

És un color fred però tranquil que inspira confiança, tranquilitat i també a la reflexió.

Kale 18-0107

Aquest verd recorda al  verd camuflatge, a la naturalesa.Evoca grans espais oberts, a viatjar i a un estil de vida saludable.

Lapis Blue 19-4045

Aquest és un color fred, fresc i vibrant carregat d’energia de blau lapislázuli, fort i segur. Vistós i atractiu , atrevit però elegant.Convida a l’acció i a l’aventura.

Articles relacionats

DIA DE LA MARE

DIA DE LA MARE

Celebres el dia de la mare? Per mi, cada dia és el dia de la mare però aquest any...aquest any s’ ho mereix tot i més. Quants dies fa que no veus a la teva mare? Uffff, jo des de que va començar el confinament! I és de qui més m'enyoro!  A tu també et passa? Fem d’...

EL MAGRANER

EL MAGRANER

EL MAGRANER DE JORDI LLAVINA Aquest Sant Jordi us vull presentar un llibre molt especial que ha guanyat el 43è Premi Marià Manent de Poesia del 2019. La primera edició, editada per Quaderns de la Font del Cargol, va ser aquest mes de febrer del 2020.   El...

CUCS DE SEDA

CUCS DE SEDA

     ELS CUCS DE SEDA Bombix mori és el terme científic del cuc de seda, un insecte originari del nord d'Àsia. La cria d'aquesta espècie s'inicià a la Xina cap a l'any 2500aC per obtenir-ne el fil del seu capoll de seda, una fibra amb la que es teixeixen teles d'alta...

Et convidem a la comunitat d'artenseda

 

Rebràs notícies i articles relacionats amb la seda i l'art

T'has suscripto correctament, benvingut!

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping