COLORS DE MODA PRIMAVERA ESTIU 2017

4 desembre, 2017

COLORS DE MODA PRIMAVERA ESTIU 2017

Els colors de moda que proposa Pantone per la primavera estiu 2017  s’inspiren amb els colors de la naturalesa i tendeixen a buscar l’equilibri  entre vitalitat i relax.

Art en seda et proposa la nova col·lecció de fulards per seguir la moda primavera estiu 2017

Primrose Yellow 13-0755

El groc és sol, llum, calor, un color alegre i vital, ple d’energia.

Pale Dogwood 13-1404

Aquest rosa és molt subtil, pàlid, suau i romàntic. Inspira inocència i tranquilitat.

Hazelnut 14-1315

És el color més neutre d’aquesta paleta cromàtica. A mi m’inspira la sorra de platja, el color de la pell,els tons més naturals de la naturalesa.

Island Paradise 14-4620

Recorda el blau del cel, de les aigües cristalines de les illes més somiades,és un color fresc que convida a la tranquilitat i al descans.

Greenery  15-0343

És el color estrella d’aquesta temporada. És un verd clar, amb força groc. Color del fullatge de primavera. Convida a revitalitzar-te i a viure les vacances plenament.

Flame 17-1462

El vermell ataronjat o taronja vermellós és la proposta més atrevida d’aquesta temporada. Inspira flama, vitalitat, energia i passió.

Pink Yarrow 17-2034

Un color tremendement femení i seductor. Convida al caprici i a la festa.Té força i vitalitat.

Niagara 17-4123

És un color fred però tranquil que inspira confiança, tranquilitat i també a la reflexió.

Kale 18-0107

Aquest verd recorda al  verd camuflatge, a la naturalesa.Evoca grans espais oberts, a viatjar i a un estil de vida saludable.

Lapis Blue 19-4045

Aquest és un color fred, fresc i vibrant carregat d’energia de blau lapislázuli, fort i segur. Vistós i atractiu , atrevit però elegant.Convida a l’acció i a l’aventura.

Articles relacionats

DÍAS EUROPEOS DE LA ARTESANÍA

DÍAS EUROPEOS DE LA ARTESANÍA

Portes obertes i tallers els Dies Europeus de l’Artesania. Del dia 6 al 11 d’abril el taller artenseda obre les seves portes amb activitats per celebrar el dies de l’artesania. Vina i participa!

EXPO BREATHING

EXPO BREATHING

EXPO BREATHING Exposició internacional de pintures de seda Expo Breathing és un projecte que neix en època de pandèmia i vol unir a pintors de seda de tot el món i fer una exposició virtual conjunta a través d'un video. 60 pintors de 17 països inspiren les seves obres...

MOSTRA INTERNACIONAL D’AUDIOVISUALS D’ARTESANIA

MOSTRA INTERNACIONAL D’AUDIOVISUALS D’ARTESANIA

 II MOSTRA INTERNACIONAL D'AUDIOVISUALS DE CATALUNYA Entre sedas y pinceles participa de la II Mostra Internacional d'audiovisuals d'Artesania Del 19 al 29 d'octubre podem veure a la plataforma filmin totes les propostes audiovisuals d'artesania que s'han presentat...

× ¡Hola! Soy Anna ¿Cómo puedo ayudarte?