COLORS DE MODA PRIMAVERA ESTIU 2017

4 desembre, 2017

COLORS DE MODA PRIMAVERA ESTIU 2017

Els colors de moda que proposa Pantone per la primavera estiu 2017  s’inspiren amb els colors de la naturalesa i tendeixen a buscar l’equilibri  entre vitalitat i relax.

Art en seda et proposa la nova col·lecció de fulards per seguir la moda primavera estiu 2017

Primrose Yellow 13-0755

El groc és sol, llum, calor, un color alegre i vital, ple d’energia.

Pale Dogwood 13-1404

Aquest rosa és molt subtil, pàlid, suau i romàntic. Inspira inocència i tranquilitat.

Hazelnut 14-1315

És el color més neutre d’aquesta paleta cromàtica. A mi m’inspira la sorra de platja, el color de la pell,els tons més naturals de la naturalesa.

Island Paradise 14-4620

Recorda el blau del cel, de les aigües cristalines de les illes més somiades,és un color fresc que convida a la tranquilitat i al descans.

Greenery  15-0343

És el color estrella d’aquesta temporada. És un verd clar, amb força groc. Color del fullatge de primavera. Convida a revitalitzar-te i a viure les vacances plenament.

Flame 17-1462

El vermell ataronjat o taronja vermellós és la proposta més atrevida d’aquesta temporada. Inspira flama, vitalitat, energia i passió.

Pink Yarrow 17-2034

Un color tremendement femení i seductor. Convida al caprici i a la festa.Té força i vitalitat.

Niagara 17-4123

És un color fred però tranquil que inspira confiança, tranquilitat i també a la reflexió.

Kale 18-0107

Aquest verd recorda al  verd camuflatge, a la naturalesa.Evoca grans espais oberts, a viatjar i a un estil de vida saludable.

Lapis Blue 19-4045

Aquest és un color fred, fresc i vibrant carregat d’energia de blau lapislázuli, fort i segur. Vistós i atractiu , atrevit però elegant.Convida a l’acció i a l’aventura.

Articles relacionats

“Per mi la llar és l’espai que em nodreix i m’inspira”

“Per mi la llar és l’espai que em nodreix i m’inspira”

És un plaer compartir que recentment he tingut l'oportunitat de ser entrevistada per L’Asha Miró, gran escriptora, professional i meravellosa persona, i vull expressar la meva profunda gratitud per aquesta experiència enriquidora també a API Catalunya, grans...

LES FLORS DE SEDA

LES FLORS DE SEDA

LES FLORS DE SEDA Qualsevol mocador o fulard pot ser una flor de seda. És una manera atractiva i innovadora de presentar una obra d'art en seda a algú important per a tu. Regales una flor, un mocador i si vols, també un poema. També es pot enmarcar o gaudir com a...

MOCADOR DE SEDA AL CAP

MOCADOR DE SEDA AL CAP

Has provat alguna vegada de posar-te un mocador de seda al cap? Deixem enrera l'estiu on hem provat de portar un mocador de seda com a pareo a la platja o lligat al cap i també entre els cabells de forma desenfadada. També hem vist com un mateix mocador el pots portar...

× ¡Hola! Soy Anna ¿Cómo puedo ayudarte?