COLORS DE MODA PRIMAVERA ESTIU 2017
COLORS DE MODA PRIMAVERA ESTIU 2017

4 Desembre, 2017

COLORS DE MODA PRIMAVERA ESTIU 2017

Els colors de moda que proposa Pantone per la primavera estiu 2017  s’inspiren amb els colors de la naturalesa i tendeixen a buscar l’equilibri  entre vitalitat i relax.

Art en seda et proposa la nova col·lecció de fulards per seguir la moda primavera estiu 2017

Primrose Yellow 13-0755

El groc és sol, llum, calor, un color alegre i vital, ple d’energia.

Pale Dogwood 13-1404

Aquest rosa és molt subtil, pàlid, suau i romàntic. Inspira inocència i tranquilitat.

Hazelnut 14-1315

És el color més neutre d’aquesta paleta cromàtica. A mi m’inspira la sorra de platja, el color de la pell,els tons més naturals de la naturalesa.

Island Paradise 14-4620

Recorda el blau del cel, de les aigües cristalines de les illes més somiades,és un color fresc que convida a la tranquilitat i al descans.

Greenery  15-0343

És el color estrella d’aquesta temporada. És un verd clar, amb força groc. Color del fullatge de primavera. Convida a revitalitzar-te i a viure les vacances plenament.

Flame 17-1462

El vermell ataronjat o taronja vermellós és la proposta més atrevida d’aquesta temporada. Inspira flama, vitalitat, energia i passió.

Pink Yarrow 17-2034

Un color tremendement femení i seductor. Convida al caprici i a la festa.Té força i vitalitat.

Niagara 17-4123

És un color fred però tranquil que inspira confiança, tranquilitat i també a la reflexió.

Kale 18-0107

Aquest verd recorda al  verd camuflatge, a la naturalesa.Evoca grans espais oberts, a viatjar i a un estil de vida saludable.

Lapis Blue 19-4045

Aquest és un color fred, fresc i vibrant carregat d’energia de blau lapislázuli, fort i segur. Vistós i atractiu , atrevit però elegant.Convida a l’acció i a l’aventura.

Articles relacionats

SABIES QUE LA SEDA ÉS ANTIBACTERIANA?

SABIES QUE LA SEDA ÉS ANTIBACTERIANA?

PROPIETATS DE LA SEDA NATURAL Sabies que la seda és una fibra viva que ha estat considerada històricament la reina de les fibres? Sabies que la seda és antibacteriana? Coneixes les seves propietats? Doncs aquí t'explico que la seda reuneix una combinació única de...

VIURE ELS MANDALES

VIURE ELS MANDALES

L'experiència de viure't a través d'un mandala Mira aquest moment perquè en ell està la vida. En el seu breu esdevenir descansen totes les realitats de la nostra existència. L'ahir és un record i el demà una il·lusió. Mira bé,doncs, aquest moment. Proverbi zen...

EL CLASSIC BLUE ÉS EL COLOR DE L’ESTABILITAT

EL CLASSIC BLUE ÉS EL COLOR DE L’ESTABILITAT

EL CLASSIC BLUE ÉS EL COLOR DE L'ESTABILITAT El color Classic Blue del 2020  que proposa Pantone és un blau que ens aportarà confiança i tranquil·litat en un món actualment ben caòtic. Així doncs, el blau de l’estabilitat és l’escollit per aquest canvi de dècada....

Et convidem a la comunitat d'artenseda

 

Rebràs notícies i articles relacionats amb la seda i l'art

T'has suscripto correctament

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping