COLORS DE MODA PRIMAVERA ESTIU 2017

4 desembre, 2017

COLORS DE MODA PRIMAVERA ESTIU 2017

Els colors de moda que proposa Pantone per la primavera estiu 2017  s’inspiren amb els colors de la naturalesa i tendeixen a buscar l’equilibri  entre vitalitat i relax.

Art en seda et proposa la nova col·lecció de fulards per seguir la moda primavera estiu 2017

Primrose Yellow 13-0755

El groc és sol, llum, calor, un color alegre i vital, ple d’energia.

Pale Dogwood 13-1404

Aquest rosa és molt subtil, pàlid, suau i romàntic. Inspira inocència i tranquilitat.

Hazelnut 14-1315

És el color més neutre d’aquesta paleta cromàtica. A mi m’inspira la sorra de platja, el color de la pell,els tons més naturals de la naturalesa.

Island Paradise 14-4620

Recorda el blau del cel, de les aigües cristalines de les illes més somiades,és un color fresc que convida a la tranquilitat i al descans.

Greenery  15-0343

És el color estrella d’aquesta temporada. És un verd clar, amb força groc. Color del fullatge de primavera. Convida a revitalitzar-te i a viure les vacances plenament.

Flame 17-1462

El vermell ataronjat o taronja vermellós és la proposta més atrevida d’aquesta temporada. Inspira flama, vitalitat, energia i passió.

Pink Yarrow 17-2034

Un color tremendement femení i seductor. Convida al caprici i a la festa.Té força i vitalitat.

Niagara 17-4123

És un color fred però tranquil que inspira confiança, tranquilitat i també a la reflexió.

Kale 18-0107

Aquest verd recorda al  verd camuflatge, a la naturalesa.Evoca grans espais oberts, a viatjar i a un estil de vida saludable.

Lapis Blue 19-4045

Aquest és un color fred, fresc i vibrant carregat d’energia de blau lapislázuli, fort i segur. Vistós i atractiu , atrevit però elegant.Convida a l’acció i a l’aventura.

Articles relacionats

LES FLORS DE SEDA

LES FLORS DE SEDA

LES FLORS DE SEDA Qualsevol mocador o fulard pot ser una flor de seda. És una manera atractiva i innovadora de presentar una obra d'art en seda a algú important per a tu. Regales una flor, un mocador i si vols, també un poema. També es pot enmarcar o gaudir com a...

MOCADOR DE SEDA AL CAP

MOCADOR DE SEDA AL CAP

Has provat alguna vegada de posar-te un mocador de seda al cap? Deixem enrera l'estiu on hem provat de portar un mocador de seda com a pareo a la platja o lligat al cap i també entre els cabells de forma desenfadada. També hem vist com un mateix mocador el pots portar...

CUCS DE SEDA

CUCS DE SEDA

     ELS CUCS DE SEDA Bombix mori és el terme científic del cuc de seda, un insecte originari del nord d'Àsia. La cria d'aquesta espècie s'inicià a la Xina cap a l'any 2500aC per obtenir-ne el fil del seu capoll de seda, una fibra amb la que es teixeixen teles d'alta...

× ¡Hola! Soy Anna ¿Cómo puedo ayudarte?