CHRISTMAS MARKET LA CERDANYA

20 desembre, 2017

CHRISTMAS MARKET LA CERDANYA, UNA PROPOSTA DE LUXE !

Christmas Market La Cerdanya és una proposta de Market diferent on diverses firmes d’artesans i dissenyadors us oferirem el millor que tenim en un entorn de somni.
Els dies 27,28, 29 i 30 de desembre del 2017 ens hi trobareu de 16h a 21h

 

L’ Hotel Torre del Remei és a Bolvir, a ple cor de la Cerdanya.

Una vintena de creadors de moda, decoració, papereria joieria i bijuteria, perfums artesans i molt més us esperem aquestes dates amb la il·lusió de presentar les nostres col·leccions  i oferir-vos regals exclusius pels Reis Mags.

També hi trobareu pinta cares i patge reial pels més petits i food trucks.

Segueix-nos a #marketcerdanya

 

Articles relacionats

DÍAS EUROPEOS DE LA ARTESANÍA

DÍAS EUROPEOS DE LA ARTESANÍA

Portes obertes i tallers els Dies Europeus de l’Artesania. Del dia 6 al 11 d’abril el taller artenseda obre les seves portes amb activitats per celebrar el dies de l’artesania. Vina i participa!

EXPO BREATHING

EXPO BREATHING

EXPO BREATHING Exposició internacional de pintures de seda Expo Breathing és un projecte que neix en època de pandèmia i vol unir a pintors de seda de tot el món i fer una exposició virtual conjunta a través d'un video. 60 pintors de 17 països inspiren les seves obres...

MOSTRA INTERNACIONAL D’AUDIOVISUALS D’ARTESANIA

MOSTRA INTERNACIONAL D’AUDIOVISUALS D’ARTESANIA

 II MOSTRA INTERNACIONAL D'AUDIOVISUALS DE CATALUNYA Entre sedas y pinceles participa de la II Mostra Internacional d'audiovisuals d'Artesania Del 19 al 29 d'octubre podem veure a la plataforma filmin totes les propostes audiovisuals d'artesania que s'han presentat...

× ¡Hola! Soy Anna ¿Cómo puedo ayudarte?