PORTAL DE L’ÀNGEL DE BARCELONA

26 juny, 2016

PORTAL DE L’ÀNGEL 2016

Entre el 27 de juny i el 10 de juliol he estat al Portal de l’Àngel de Barcelona, a la Fira Tèxtil que organitza cada any el Gremi Tèxtil de Catalunya.

Han estat dies molt llargs però plens d’emocions i anècdotes. Moltes hores, molta calor, però també moltes visites que han fet la meva estada, una experiència inoblidable.

I vull agrair a tanta gent que m’ha vingut a veure, als amics, als seguidors de les xarxes que han vingut a donar-se a conèixer, als clients i a tots aquells que heu tingut una estona per fer dels meus dies, un intensiu molt especial.

Amb alguns de vosaltres ens hem fet una fotografia de record, per mi, molt entranyable.

A veure si us trobeu!

També vull agrair a tots els que no heu pogut venir en aquesta ocasió però que m’acompanyeu de diverses maneres en el meu dia dia i que feu suport al meu projecte. Sense tots vosaltres perdria sentit tot aquest món d’il·lusions i creativitat.

I, perquè no dir-ho, estic contenta d’haver tingut tan bona acollida pels turistes i desconeguts, que han decidit endur-se, de tota la super oferta de Barcelona, un regal de seda fet a mà.

Gràcies, gràcies i gràcies.

A continuació us mostro algunes de les fotografies de producte que han estat exposats aquests dies.

Articles relacionats

DÍAS EUROPEOS DE LA ARTESANÍA

DÍAS EUROPEOS DE LA ARTESANÍA

Portes obertes i tallers els Dies Europeus de l’Artesania. Del dia 6 al 11 d’abril el taller artenseda obre les seves portes amb activitats per celebrar el dies de l’artesania. Vina i participa!

EXPO BREATHING

EXPO BREATHING

EXPO BREATHING Exposició internacional de pintures de seda Expo Breathing és un projecte que neix en època de pandèmia i vol unir a pintors de seda de tot el món i fer una exposició virtual conjunta a través d'un video. 60 pintors de 17 països inspiren les seves obres...

MOSTRA INTERNACIONAL D’AUDIOVISUALS D’ARTESANIA

MOSTRA INTERNACIONAL D’AUDIOVISUALS D’ARTESANIA

 II MOSTRA INTERNACIONAL D'AUDIOVISUALS DE CATALUNYA Entre sedas y pinceles participa de la II Mostra Internacional d'audiovisuals d'Artesania Del 19 al 29 d'octubre podem veure a la plataforma filmin totes les propostes audiovisuals d'artesania que s'han presentat...

× ¡Hola! Soy Anna ¿Cómo puedo ayudarte?