PORTAL DE L’ÀNGEL DE BARCELONA

26 juny, 2016

PORTAL DE L’ÀNGEL 2016

Entre el 27 de juny i el 10 de juliol he estat al Portal de l’Àngel de Barcelona, a la Fira Tèxtil que organitza cada any el Gremi Tèxtil de Catalunya.

Han estat dies molt llargs però plens d’emocions i anècdotes. Moltes hores, molta calor, però també moltes visites que han fet la meva estada, una experiència inoblidable.

I vull agrair a tanta gent que m’ha vingut a veure, als amics, als seguidors de les xarxes que han vingut a donar-se a conèixer, als clients i a tots aquells que heu tingut una estona per fer dels meus dies, un intensiu molt especial.

Amb alguns de vosaltres ens hem fet una fotografia de record, per mi, molt entranyable.

A veure si us trobeu!

També vull agrair a tots els que no heu pogut venir en aquesta ocasió però que m’acompanyeu de diverses maneres en el meu dia dia i que feu suport al meu projecte. Sense tots vosaltres perdria sentit tot aquest món d’il·lusions i creativitat.

I, perquè no dir-ho, estic contenta d’haver tingut tan bona acollida pels turistes i desconeguts, que han decidit endur-se, de tota la super oferta de Barcelona, un regal de seda fet a mà.

Gràcies, gràcies i gràcies.

A continuació us mostro algunes de les fotografies de producte que han estat exposats aquests dies.

Articles relacionats

“Per mi la llar és l’espai que em nodreix i m’inspira”

“Per mi la llar és l’espai que em nodreix i m’inspira”

És un plaer compartir que recentment he tingut l'oportunitat de ser entrevistada per L’Asha Miró, gran escriptora, professional i meravellosa persona, i vull expressar la meva profunda gratitud per aquesta experiència enriquidora també a API Catalunya, grans...

LES FLORS DE SEDA

LES FLORS DE SEDA

LES FLORS DE SEDA Qualsevol mocador o fulard pot ser una flor de seda. És una manera atractiva i innovadora de presentar una obra d'art en seda a algú important per a tu. Regales una flor, un mocador i si vols, també un poema. També es pot enmarcar o gaudir com a...

MOCADOR DE SEDA AL CAP

MOCADOR DE SEDA AL CAP

Has provat alguna vegada de posar-te un mocador de seda al cap? Deixem enrera l'estiu on hem provat de portar un mocador de seda com a pareo a la platja o lligat al cap i també entre els cabells de forma desenfadada. També hem vist com un mateix mocador el pots portar...

× ¡Hola! Soy Anna ¿Cómo puedo ayudarte?