PORTAL DE L’ÀNGEL DE BARCELONA
PORTAL DE L’ÀNGEL DE BARCELONA

26 Juny, 2016

PORTAL DE L’ÀNGEL 2016

Entre el 27 de juny i el 10 de juliol he estat al Portal de l’Àngel de Barcelona, a la Fira Tèxtil que organitza cada any el Gremi Tèxtil de Catalunya.

Han estat dies molt llargs però plens d’emocions i anècdotes. Moltes hores, molta calor, però també moltes visites que han fet la meva estada, una experiència inoblidable.

I vull agrair a tanta gent que m’ha vingut a veure, als amics, als seguidors de les xarxes que han vingut a donar-se a conèixer, als clients i a tots aquells que heu tingut una estona per fer dels meus dies, un intensiu molt especial.

Amb alguns de vosaltres ens hem fet una fotografia de record, per mi, molt entranyable.

A veure si us trobeu!

També vull agrair a tots els que no heu pogut venir en aquesta ocasió però que m’acompanyeu de diverses maneres en el meu dia dia i que feu suport al meu projecte. Sense tots vosaltres perdria sentit tot aquest món d’il·lusions i creativitat.

I, perquè no dir-ho, estic contenta d’haver tingut tan bona acollida pels turistes i desconeguts, que han decidit endur-se, de tota la super oferta de Barcelona, un regal de seda fet a mà.

Gràcies, gràcies i gràcies.

A continuació us mostro algunes de les fotografies de producte que han estat exposats aquests dies.

Articles relacionats

SABIES QUE LA SEDA ÉS ANTIBACTERIANA?

SABIES QUE LA SEDA ÉS ANTIBACTERIANA?

PROPIETATS DE LA SEDA NATURAL Sabies que la seda és una fibra viva que ha estat considerada històricament la reina de les fibres? Sabies que la seda és antibacteriana? Coneixes les seves propietats? Doncs aquí t'explico que la seda reuneix una combinació única de...

VIURE ELS MANDALES

VIURE ELS MANDALES

L'experiència de viure't a través d'un mandala Mira aquest moment perquè en ell està la vida. En el seu breu esdevenir descansen totes les realitats de la nostra existència. L'ahir és un record i el demà una il·lusió. Mira bé,doncs, aquest moment. Proverbi zen...

EL CLASSIC BLUE ÉS EL COLOR DE L’ESTABILITAT

EL CLASSIC BLUE ÉS EL COLOR DE L’ESTABILITAT

EL CLASSIC BLUE ÉS EL COLOR DE L'ESTABILITAT El color Classic Blue del 2020  que proposa Pantone és un blau que ens aportarà confiança i tranquil·litat en un món actualment ben caòtic. Així doncs, el blau de l’estabilitat és l’escollit per aquest canvi de dècada....

Et convidem a la comunitat d'artenseda

 

Rebràs notícies i articles relacionats amb la seda i l'art

T'has suscripto correctament

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping