AQUEST ESTIU, SILK ICE CREAM!

6 maig, 2016

REFRESCA’T AMB UN SILK ICE CREAM

Us presentem Silk ice cream, el gelat de seda per gaudir aquest estiu allà on sigui el vostre destí. Penjat al coll, lligat al cap, a la cintura o  com a pareo de platja.

 

Arriba l’estiu i  el món del color  entra  amb  força  i ens aporta alegria i sensacions noves.

La llum és més viva i les olors més fresques .I el clima ens transporta a somiar en el relax d’unes vacances que ens renovin de dalt a baix. Per uns la muntanya i la vegetació , per d’altres la immensitat del mar i la sorra de les platges. Alguns desitjant destins perduts i uns quants somiant no moure’s de casa. L’estiu l’associem als gelats, a les fruites sucoses, al sol, als viatges, a la cultura, al relax….

I és que l’estiu inspira i ens fa bategar.

I dins aquesta bombolla de desitjos, esclata la nostra nova creació de seda.

Un gelat que no és fred, que és apte per totes les dietes i no engreixa, que no es fon amb la calor, que no és ensucrat ni efímer.

En canvi té els sabors dels colors que el caracteritzen: en tenim de maduixa, de menta, de tutti-fruti, de xoco-vainilla, de coco amb nata, de pitufo i Kiwi. I de tots aquells colors que el pinzell ens brindi a imaginar.

Aquesta col·lecció de fulards són de seda musselina de 150×40 i estan pintats a mà a base de taques de colors, que combinades, ens ofereixen una varietat explosiva per a tots els outfits.

 

Aventura’t a viure l’estiu amb un silk ice cream!

Refresca el teu estiu!

De venda al Showroom art en seda o consulta’ns al correu artenseda@annaalbert.com

Articles relacionats

DÍAS EUROPEOS DE LA ARTESANÍA

DÍAS EUROPEOS DE LA ARTESANÍA

Portes obertes i tallers els Dies Europeus de l’Artesania. Del dia 6 al 11 d’abril el taller artenseda obre les seves portes amb activitats per celebrar el dies de l’artesania. Vina i participa!

EXPO BREATHING

EXPO BREATHING

EXPO BREATHING Exposició internacional de pintures de seda Expo Breathing és un projecte que neix en època de pandèmia i vol unir a pintors de seda de tot el món i fer una exposició virtual conjunta a través d'un video. 60 pintors de 17 països inspiren les seves obres...

MOSTRA INTERNACIONAL D’AUDIOVISUALS D’ARTESANIA

MOSTRA INTERNACIONAL D’AUDIOVISUALS D’ARTESANIA

 II MOSTRA INTERNACIONAL D'AUDIOVISUALS DE CATALUNYA Entre sedas y pinceles participa de la II Mostra Internacional d'audiovisuals d'Artesania Del 19 al 29 d'octubre podem veure a la plataforma filmin totes les propostes audiovisuals d'artesania que s'han presentat...

× ¡Hola! Soy Anna ¿Cómo puedo ayudarte?