AQUEST ESTIU, SILK ICE CREAM!

6 maig, 2016

REFRESCA’T AMB UN SILK ICE CREAM

Us presentem Silk ice cream, el gelat de seda per gaudir aquest estiu allà on sigui el vostre destí. Penjat al coll, lligat al cap, a la cintura o  com a pareo de platja.

 

Arriba l’estiu i  el món del color  entra  amb  força  i ens aporta alegria i sensacions noves.

La llum és més viva i les olors més fresques .I el clima ens transporta a somiar en el relax d’unes vacances que ens renovin de dalt a baix. Per uns la muntanya i la vegetació , per d’altres la immensitat del mar i la sorra de les platges. Alguns desitjant destins perduts i uns quants somiant no moure’s de casa. L’estiu l’associem als gelats, a les fruites sucoses, al sol, als viatges, a la cultura, al relax….

I és que l’estiu inspira i ens fa bategar.

I dins aquesta bombolla de desitjos, esclata la nostra nova creació de seda.

Un gelat que no és fred, que és apte per totes les dietes i no engreixa, que no es fon amb la calor, que no és ensucrat ni efímer.

En canvi té els sabors dels colors que el caracteritzen: en tenim de maduixa, de menta, de tutti-fruti, de xoco-vainilla, de coco amb nata, de pitufo i Kiwi. I de tots aquells colors que el pinzell ens brindi a imaginar.

Aquesta col·lecció de fulards són de seda musselina de 150×40 i estan pintats a mà a base de taques de colors, que combinades, ens ofereixen una varietat explosiva per a tots els outfits.

 

Aventura’t a viure l’estiu amb un silk ice cream!

Refresca el teu estiu!

De venda al Showroom art en seda o consulta’ns al correu artenseda@annaalbert.com

Articles relacionats

“Per mi la llar és l’espai que em nodreix i m’inspira”

“Per mi la llar és l’espai que em nodreix i m’inspira”

És un plaer compartir que recentment he tingut l'oportunitat de ser entrevistada per L’Asha Miró, gran escriptora, professional i meravellosa persona, i vull expressar la meva profunda gratitud per aquesta experiència enriquidora també a API Catalunya, grans...

LES FLORS DE SEDA

LES FLORS DE SEDA

LES FLORS DE SEDA Qualsevol mocador o fulard pot ser una flor de seda. És una manera atractiva i innovadora de presentar una obra d'art en seda a algú important per a tu. Regales una flor, un mocador i si vols, també un poema. També es pot enmarcar o gaudir com a...

MOCADOR DE SEDA AL CAP

MOCADOR DE SEDA AL CAP

Has provat alguna vegada de posar-te un mocador de seda al cap? Deixem enrera l'estiu on hem provat de portar un mocador de seda com a pareo a la platja o lligat al cap i també entre els cabells de forma desenfadada. També hem vist com un mateix mocador el pots portar...

× ¡Hola! Soy Anna ¿Cómo puedo ayudarte?