AQUEST ESTIU, SILK ICE CREAM!
AQUEST ESTIU, SILK ICE CREAM!

6 Maig, 2016

REFRESCA’T AMB UN SILK ICE CREAM

Us presentem Silk ice cream, el gelat de seda per gaudir aquest estiu allà on sigui el vostre destí. Penjat al coll, lligat al cap, a la cintura o  com a pareo de platja.

 

Arriba l’estiu i  el món del color  entra  amb  força  i ens aporta alegria i sensacions noves.

La llum és més viva i les olors més fresques .I el clima ens transporta a somiar en el relax d’unes vacances que ens renovin de dalt a baix. Per uns la muntanya i la vegetació , per d’altres la immensitat del mar i la sorra de les platges. Alguns desitjant destins perduts i uns quants somiant no moure’s de casa. L’estiu l’associem als gelats, a les fruites sucoses, al sol, als viatges, a la cultura, al relax….

I és que l’estiu inspira i ens fa bategar.

I dins aquesta bombolla de desitjos, esclata la nostra nova creació de seda.

Un gelat que no és fred, que és apte per totes les dietes i no engreixa, que no es fon amb la calor, que no és ensucrat ni efímer.

En canvi té els sabors dels colors que el caracteritzen: en tenim de maduixa, de menta, de tutti-fruti, de xoco-vainilla, de coco amb nata, de pitufo i Kiwi. I de tots aquells colors que el pinzell ens brindi a imaginar.

Aquesta col·lecció de fulards són de seda musselina de 150×40 i estan pintats a mà a base de taques de colors, que combinades, ens ofereixen una varietat explosiva per a tots els outfits.

 

Aventura’t a viure l’estiu amb un silk ice cream!

Refresca el teu estiu!

De venda al Showroom art en seda o consulta’ns al correu artenseda@annaalbert.com

Articles relacionats

SABIES QUE LA SEDA ÉS ANTIBACTERIANA?

SABIES QUE LA SEDA ÉS ANTIBACTERIANA?

PROPIETATS DE LA SEDA NATURAL Sabies que la seda és una fibra viva que ha estat considerada històricament la reina de les fibres? Sabies que la seda és antibacteriana? Coneixes les seves propietats? Doncs aquí t'explico que la seda reuneix una combinació única de...

VIURE ELS MANDALES

VIURE ELS MANDALES

L'experiència de viure't a través d'un mandala Mira aquest moment perquè en ell està la vida. En el seu breu esdevenir descansen totes les realitats de la nostra existència. L'ahir és un record i el demà una il·lusió. Mira bé,doncs, aquest moment. Proverbi zen...

EL CLASSIC BLUE ÉS EL COLOR DE L’ESTABILITAT

EL CLASSIC BLUE ÉS EL COLOR DE L’ESTABILITAT

EL CLASSIC BLUE ÉS EL COLOR DE L'ESTABILITAT El color Classic Blue del 2020  que proposa Pantone és un blau que ens aportarà confiança i tranquil·litat en un món actualment ben caòtic. Així doncs, el blau de l’estabilitat és l’escollit per aquest canvi de dècada....

Et convidem a la comunitat d'artenseda

 

Rebràs notícies i articles relacionats amb la seda i l'art

T'has suscripto correctament

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping