EL CLASSIC BLUE ÉS EL COLOR DE L’ESTABILITAT
EL CLASSIC BLUE ÉS EL COLOR DE L’ESTABILITAT

19 Gener, 2020

EL CLASSIC BLUE ÉS EL COLOR DE L’ESTABILITAT

El color Classic Blue del 2020  que proposa Pantone és un blau que ens aportarà confiança i tranquil·litat en un món actualment ben caòtic. Així doncs, el blau de l’estabilitat és l’escollit per aquest canvi de dècada.

 

El color escollit per Pantone 2020 és el Classic Blue 19-4052, un color que aporta pau i tranquil·litat per un any que fa canvi de dècada i on el món està molt revolucionat. És un color elegant, atemporal i que convida a la serenitat i a la confiança que tots necessitem. El blau és  símbol de la veritat, de la consciència, l’harmonia i la pau.

Contrasta amb el Living Coral del 2019 del que ja vam parlar en el seu moment. Un color suau però enèrgic i amb molt dinamisme. Pots recordar aquell post clicant aquí. Ambdós colors, una combinació perfecte. A més, el blau és l’oposat del taronja, color que el rosat del corall conté en bona proporció.

Després d’un any de molt caos sembla que l’any que acabem d’estrenar, amb aquest número parell i màgic, 20 i 20, vulgui aportar-nos l’estabilitat dels blaus. Benvingut sigui!

El blau d’aquest any ens recorda el color del cel enfosquit al capvespre o a aquella tonalitat de l’horitzó on el mar es confon amb el cel. En la meva paleta de pintures de seda el pantone 2020 es diu Marine, un color fred amb el que m’encanta treballar des de sempre i en totes les estacions de l’any.

És un color que vesteix i soluciona un outfit de nit quan no vols vestir de negre i és fàcil de combinar amb tots els colors.

El “Blue Monday” o dilluns més trist de l’any cau sempre el tercer dilluns de gener. Aquest any serà justament el dia 20. Nosaltres aprofitem un dia com aquest precisament per reivindicar que no hi ha colors tristos i menys, dies tristos. Que aquest any el blau és color d’esperança i optimisme i que en tot cas és millor que parlem de “Blue Happy”.Què us sembla?

Us presentem a continuació uns models de fulards i xals de seda pintats a mà on el blue clàssic i la seva paleta de colors són protagonistes.

Tres peces úniques per escollir!

 

Quin t’agrada més?

Dóna la teva opinió a @artenseda, ens interessa aprendre de les teves suggerències

Qui es queda les sedes?

Clica la imatge que més t’agradi i consulta els detalls que necessitis a la botiga on-line

Fotografies realitzades a @ilonaveciana a la Suite Dr.Furest del Balneari Vichy Catalan, amb tot el meu agraïment.

Articles relacionats

SABIES QUE LA SEDA ÉS ANTIBACTERIANA?

SABIES QUE LA SEDA ÉS ANTIBACTERIANA?

PROPIETATS DE LA SEDA NATURAL Sabies que la seda és una fibra viva que ha estat considerada històricament la reina de les fibres? Sabies que la seda és antibacteriana? Coneixes les seves propietats? Doncs aquí t'explico que la seda reuneix una combinació única de...

VIURE ELS MANDALES

VIURE ELS MANDALES

L'experiència de viure't a través d'un mandala Mira aquest moment perquè en ell està la vida. En el seu breu esdevenir descansen totes les realitats de la nostra existència. L'ahir és un record i el demà una il·lusió. Mira bé,doncs, aquest moment. Proverbi zen...

NOVA AVENTURA PEL MEDITERRANI 2019

NOVA AVENTURA PEL MEDITERRANI 2019

NOVA AVENTURA PEL MEDITERRANI A continuació us explico l’experiència i l’aventura de treballar pintant seda en dos creuers la temporada estiu-tardor 2019. Un resum i algunes fotografies per a tots aquells que m’heu demanat què vaig a fer a alta mar.   Aquest any...

Et convidem a la comunitat d'artenseda

 

Rebràs notícies i articles relacionats amb la seda i l'art

T'has suscripto correctament

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping