A L’ANTIGA FÀBRICA ESTRELLA DAMM

20 maig, 2016

 

A L’ESTRELLA DAMM
Aquest cap de setmana estaré a l‘Antiga Fàbrica Estrella Damm fent unes demostracions de com es pinta la seda, gràcies a la gentilesa de l’empresa Icapdetot.

Si us voleu apuntar a algun dels cursos que gestionen podreu gaudir d’un descompte del 10%.

Durant el matí del dissabte i la tarda del diumenge podreu veure com pinto la seda i també gaudir d’una petita exposició de complements fets a mà que posarem a la venda. Més totes les activitats i concerts organitzats.

White Summer s’instala a l’Antiga Fábrica Estrella Damm per portar la mágia de l’ Empordá al cor de la ciutat. Dos dies -de 11H a 23H dissabte i de 11H a 21h- Market, Gastronomia, Música, Art, Activitats i molt més! Vine a gaudir de White Summer el cap de setmana del 21 i 22 de maig, t’esperem!

 

 

 

 

Articles relacionats

DÍAS EUROPEOS DE LA ARTESANÍA

DÍAS EUROPEOS DE LA ARTESANÍA

Portes obertes i tallers els Dies Europeus de l’Artesania. Del dia 6 al 11 d’abril el taller artenseda obre les seves portes amb activitats per celebrar el dies de l’artesania. Vina i participa!

EXPO BREATHING

EXPO BREATHING

EXPO BREATHING Exposició internacional de pintures de seda Expo Breathing és un projecte que neix en època de pandèmia i vol unir a pintors de seda de tot el món i fer una exposició virtual conjunta a través d'un video. 60 pintors de 17 països inspiren les seves obres...

MOSTRA INTERNACIONAL D’AUDIOVISUALS D’ARTESANIA

MOSTRA INTERNACIONAL D’AUDIOVISUALS D’ARTESANIA

 II MOSTRA INTERNACIONAL D'AUDIOVISUALS DE CATALUNYA Entre sedas y pinceles participa de la II Mostra Internacional d'audiovisuals d'Artesania Del 19 al 29 d'octubre podem veure a la plataforma filmin totes les propostes audiovisuals d'artesania que s'han presentat...

× ¡Hola! Soy Anna ¿Cómo puedo ayudarte?