Mila kuzmenko és una ànima creativa que l’apassiona experimentar i jugar amb nous mateials creant veritables joies d’autor. La col.laboració amb art en seda neix ja fa uns anys quan els capolls de seda de la meva petita producció la inspiren per crear una nova col.lecció de joies : arrecades, anells , pulseres i agulles amb capolls de seda de diferents colors. Un plaer compartir una aventura que ens permet avançar i fer créixer la nostra oferta creativa

 http://milakuzmenko.com/blog/?p=8

De venda també al Showroom art en seda

Oxydum és el projecte de dues artesanes, la Mireia Oliva i l’Ari Diaz de Brito. Juntes emprenen la seva activitat creativa treballant el ferro de forma innovadora, fusionant l’artesania i el disseny i creant objectes útils i únics sorprenents. L’any 2009 els hi encarrego la creació d’unes peces en forma dels símbols de l’abecedari dels ibers amb la intenció de transformar-les amb clauers amb unes cintes pintades de seda. L’objectiu és presentar-los a un concurs que la població de Lloret(Girona) organitza per tal que artesans crein objectes que s’inspirin en el patrimoni cultural de la vila. Queden sel.leccionats entre d’altres objectes meus alguns dels quals es poden trobar al Museu del Mar de Lloret.

www.oxydum.com

De venda al Showroom art en seda

Lume , Joieria artesanal en vidre, és una empresa que realitza objectes en vidre molt exclusius.

L’any 2015 comencem a col·laborar amb unes peces de vidre de Murano que combinen de forma molt especial amb els fulards de seda musselina . Una manera diferent de lluir un mocador, una manera molt especial d’exhibir un penjoll de vidre molt exclusiu.

Web: www.lumevidrio.es

Us oferim diverses propostes interessants per totes les butxaques i ocasions.

De venda al Showroom i al Celler Sant Antoni.

Celler de Sant Antoni:
C/Penedès,45
Premià de Dalt
T.937 52 26 14

El Jardí secret és el taller artesà on la perfumista Esperança Casas crea, investiga i ven fragàncies i essències naturals. A partir de l’exposició Art Perfum realitzada a Barcelona, s’inicia un vincle de col.laboració amb art en seda. Esperança crea un acord de perfum per un xal de seda natural.

L’elecció d’aquesta obra no és casual. És ella qui m’ha cridat per ser escullida i no pas a la inversa. I ella mateixa, parla del perquè.Vaig néixer amb cos, ni rígid ni dèbil, suau en el tacte, ni transparent ni opac, al punt just per la mirada aliena.M’han donat forma i contingut, viatjant a l’era modernista sense renunciar a les arrels dels nostres temps. Rebo amb honor, l’acord del perfum que em regala un nou destí, amb la certesa que estar en bones mans és un plaer infinit. Sedosament, gràcies.

Per a més informació i venda del perfum: www.eljardisecret.com

De la col·laboració amb la teixidora Trini Torres, neixen les espardenyes de seda amb motius de trencadís de colors, un model que combina amb molts d’altres complements de la meva col·lecció modernista.

La Trini té un taller i Showroom  a la Garrotxa  des d’on elabora i ven les seves creacions. Recentment ha inaugurat una botiga a Figueres, un altre punt de contacte i exposició on les espardenyes les Veronikes llueixen esplèndides en un entorn privilegiat.

Per saber més podeu clicar aquí.

× ¡Hola! Soy Anna ¿Cómo puedo ayudarte?