MOCADORS AL CAP

26 octubre, 2016

Has provat alguna vegada de posar-te un fulard al cap?

Deixem enrera l’estiu on hem provat de portar un mocador com a pareo a la platja o lligat al cap i també entre els cabells de forma desenfadada.

També hem vist com un mateix mocador el pots portar de manera informal per anar a treballar i que també et pot vestir una nit de festa.

A la tardor el clima és variable i el mocador és l’ideal complement que et permet sortir de casa a primera hora portant-lo al coll, passant per lligar-te’l com a cinturó en moments de més calor a posar-te’l al cap si el fred o l’ocasió de canvi de look t’ho exigeix.

Avui et proposem diferents maneres de posar-te un mocador de seda al cap.

És molt senzill.  I també ho pots sofisticar. Ho has provat?

T’hi atreveixes?

Articles relacionats

DÍAS EUROPEOS DE LA ARTESANÍA

DÍAS EUROPEOS DE LA ARTESANÍA

Portes obertes i tallers els Dies Europeus de l’Artesania. Del dia 6 al 11 d’abril el taller artenseda obre les seves portes amb activitats per celebrar el dies de l’artesania. Vina i participa!

EXPO BREATHING

EXPO BREATHING

EXPO BREATHING Exposició internacional de pintures de seda Expo Breathing és un projecte que neix en època de pandèmia i vol unir a pintors de seda de tot el món i fer una exposició virtual conjunta a través d'un video. 60 pintors de 17 països inspiren les seves obres...

MOSTRA INTERNACIONAL D’AUDIOVISUALS D’ARTESANIA

MOSTRA INTERNACIONAL D’AUDIOVISUALS D’ARTESANIA

 II MOSTRA INTERNACIONAL D'AUDIOVISUALS DE CATALUNYA Entre sedas y pinceles participa de la II Mostra Internacional d'audiovisuals d'Artesania Del 19 al 29 d'octubre podem veure a la plataforma filmin totes les propostes audiovisuals d'artesania que s'han presentat...

× ¡Hola! Soy Anna ¿Cómo puedo ayudarte?