FULAR ACQUA FLOWERS - Anna Albert - Art en Seda


FULAR ACQUA FLOWERS

Nuevo

Fular de seda crêpe con motivos de flores de color azul ultramar y pastel.

Medidas de 150x45.

More details

75,00 €

aquesta peça és única i feta a mà de manera que pot variar una mica respecte la de la imatge.

Fular discreto y elegante hecho con seda crêpe que le da calidad y cuerpo.

Pensado para la mujer que busca un complemento de moda exclusivo y diferente.

Por un lado, una fiesta de flores pequeñas que juegan con los dos colores del fondo y, al otro lado, el detalle de unas cuantas flores que equilibran el conjunto.

Dos contrastes de azules, uno de ultramar intenso precioso y el otro pálido y suave que respira calma y armonía. Y es que la naturaleza busca su propio equilibrio y aquí nos lo da en forma de complemento de moda para envolver una mujer con personalidad.

Artistas de todas las épocas se han inspirado con las flores. En mi caso, el modernismo floral ha sido un referente que me acompaña y desde el que fluye mucha de mi inspiración.

Naturaleza, color y fantasía se encuentran en esta obra y nos invitan a disfrutar de lo que nos rodea.

Este pañuelo se puede combinar con el "ABANICO ACQUA FLOWERS".

 

Composición Poliéster
Estilos Femenino
Propiedades Vestido corto

Mommes(mm) és una unitat de pes tradicionalment utilitzada per mesurar la densitat de la seda. Cada tipus de seda té un pes i gruix diferents indicats amb un número(moma) Un moma equival aproximadament a 4,3 grams per metre quadrat(gramatge).Com més gran sigui el moma més grammatge té el teixit, més densitat i pes i, en dfinitiva, més qualitat.

Tipus de pintura

Aquest producte s'ha realitzat amb pintures especials per la seda i la llana. La fixació del color s'ha realitzat mitjançant la vaporització, per tant ha estat a 100 graus de temperatura constant durant més d'una hora i això permet el seu rentat amb aigua i l'exposició al sol.

Manteniment

La seda és una fibra de proteïna similar a la llana o al cabell humà i és natural que tingui algunes irregularitats. Això també és important recordar-ho a l'hora de rentar-la i utilitzar un detergent neutre, fins i tot xampú, i aigua tèbia tirant a freda. S'esbandeix bé amb aigua i s'estén pla sobre d'una tovallola. Abans de que s'evapori tota la humitat, una bona planxada el deixarà nou. Planxar millor del revés, vigilant no trepitjar les vores fetes a mà. La planxa no cal que sigui suau, contrariament del que es pensa. No guardar la seda ni en exposició constant al sol ni en bossa de plàstic on la fibra viva no pugui transpirar.

Escribe tu opinión

Escribe tu opinión

30 Otros productos en la misma categoria