FULAR NIGHT FLOWERS - Anna Albert - Art en Seda


FULAR NIGHT FLOWERS

050122125

Nuevo

Fular de seda crêpe con flores grandes y fondo pintado de negro.

Medidas de 150x45.

More details

75,00 €

aquesta peça és única i feta a mà de manera que pot variar una mica respecte la de la imatge.

Ideal para cualquier ocasión de día o de noche. Para la mujer discreta pero que busca diferenciarse.

Lo he realizado con seda crep porqué es una seda con mucho cuerpo y caída y permite que toda la gama de colores que hay en cada flor luzca con toda su intensidad.

Este fular de seda crep quiere ser un homenaje personal al mundo de la fantasía y la belleza de la naturaleza. Flores grandes se dispersan en toda la superficie del pañuelo como si quisieran exigir su espacio, respetándose las unas a las otras. Y con el fondo negro, brillan por sí mismas. Cada una tiene su personalidad, sus matices de colores que he ido degradando cuidadosamente con el pincel.

Es un placer pintar estas flores. Puedo entender a tantos artistas de todas las épocas que se han dejado llevar por la vitalidad de las flores en su obra. En mi caso, el modernismo floral ha sido un referente que me acompaña y desde el que fluie mucha de la inspiración.

Este pañuelo se puede combinar con el "ABANICO EXOTIC FLOWERS".

Tipus de Seda crêpe nº 12

Mommes(mm) és una unitat de pes tradicionalment utilitzada per mesurar la densitat de la seda. Cada tipus de seda té un pes i gruix diferents indicats amb un número(moma) Un moma equival aproximadament a 4,3 grams per metre quadrat(gramatge).Com més gran sigui el moma més grammatge té el teixit, més densitat i pes i, en dfinitiva, més qualitat.

Tipus de pintura

Aquest producte s'ha realitzat amb pintures especials per la seda i la llana. La fixació del color s'ha realitzat mitjançant la vaporització, per tant ha estat a 100 graus de temperatura constant durant més d'una hora i això permet el seu rentat amb aigua i l'exposició al sol.

Manteniment

La seda és una fibra de proteïna similar a la llana o al cabell humà i és natural que tingui algunes irregularitats. Això també és important recordar-ho a l'hora de rentar-la i utilitzar un detergent neutre, fins i tot xampú, i aigua tèbia tirant a freda. S'esbandeix bé amb aigua i s'estén pla sobre d'una tovallola. Abans de que s'evapori tota la humitat, una bona planxada el deixarà nou. Planxar millor del revés, vigilant no trepitjar les vores fetes a mà. La planxa no cal que sigui suau, contrariament del que es pensa. No guardar la seda ni en exposició constant al sol ni en bossa de plàstic on la fibra viva no pugui transpirar.

Escribe tu opinión

Escribe tu opinión

30 Otros productos en la misma categoria