FULAR PINK FLOWERS - Anna Albert - Art en Seda


FULAR PINK FLOWERS

Nuevo

Fular de seda crep con flores rosas y el fondo fucsia y burdeos.

Medidas de 150x45.

More details

78,00 €

aquesta peça és única i feta a mà de manera que pot variar una mica respecte la de la imatge.

Fular de seda crep, una seda con mucho cuerpo y caída donde los colores resaltan y tienen personalidad. Apropiado para diversas ocasiones y no dejar indiferente a nadie.

Flores grandes y más pequeñas de un lado al otro del pañuelo nos hacen sentir la fuerza de la vida y la naturaleza.

El burdeos y el fucsia son los colores de fondo, serenidad y atrevimiento se dan la mano para acompañar este volcán de flores que juegan con los mismos colores y degradan hasta el rosa pastel.

Artistas de todas las épocas se han inspirado con las flores. En mi caso, el modernismo floral ha sido un referente que me acompaña y desde el que fluye mucha de mi inspiración.

Naturaleza, color y fantasía se encuentran en esta obra y nos invitan a disfrutar de lo que nos rodea.

 

 

Composición Viscosa
Estilos Informal
Propiedades Vestido largo

Mommes(mm) és una unitat de pes tradicionalment utilitzada per mesurar la densitat de la seda. Cada tipus de seda té un pes i gruix diferents indicats amb un número(moma) Un moma equival aproximadament a 4,3 grams per metre quadrat(gramatge).Com més gran sigui el moma més grammatge té el teixit, més densitat i pes i, en dfinitiva, més qualitat.

Tipus de pintura

Aquest producte s'ha realitzat amb pintures especials per la seda i la llana. La fixació del color s'ha realitzat mitjançant la vaporització, per tant ha estat a 100 graus de temperatura constant durant més d'una hora i això permet el seu rentat amb aigua i l'exposició al sol.

Manteniment

La seda és una fibra de proteïna similar a la llana o al cabell humà i és natural que tingui algunes irregularitats. Això també és important recordar-ho a l'hora de rentar-la i utilitzar un detergent neutre, fins i tot xampú, i aigua tèbia tirant a freda. S'esbandeix bé amb aigua i s'estén pla sobre d'una tovallola. Abans de que s'evapori tota la humitat, una bona planxada el deixarà nou. Planxar millor del revés, vigilant no trepitjar les vores fetes a mà. La planxa no cal que sigui suau, contrariament del que es pensa. No guardar la seda ni en exposició constant al sol ni en bossa de plàstic on la fibra viva no pugui transpirar.

Escribe tu opinión

Escribe tu opinión

30 Otros productos en la misma categoria