FULAR FLORIS VIOLA - Anna Albert - Art en Seda


FULAR FLORIS VIOLA

044796822

Nuevo

Fular de seda muselina de color lila con flores de la gama del fondo.

Tamaño: 180x55.

More details

64,00 €

aquesta peça és única i feta a mà de manera que pot variar una mica respecte la de la imatge.

Fular de tamaño muy generoso, ideal como complemento para un vestido de fiesta o cóctel.

Este pañuelo también complementa perfectemente tu outfit casual wear.

La seda muselina o gasa chifón es una seda dulce, vaporosa y transparente, una caricia que envuelve el cuerpo y el alma. Refrescante en las noches de verano y cálida en las épocas más frías.

El color violeta inspira feminidad y seducción. Dedicado a la mujer segura de sí misma, luchadora y fiel a sus principios.

Las flores inspiran vida, visten la naturaleza que nos rodea de color perfumado y nos invitan a respirar paz y armonía.

Artistas de todas las épocas se han expresado a través de las flores. En Barcelona sólo hay pasearse y dejarse admirar por la arquitectura modernista disfrutando de infinidad de motivos florales tant habituales en la obra de Gaudí, que recubren fachadas, mosaicos, pinturas y vitrales.

Estamos rodeados de flores tanto en el arte, en los tejidos, en la decoración y es que las flores, son la alegría de la naturaleza.

Composición Seda

Mommes(mm) és una unitat de pes tradicionalment utilitzada per mesurar la densitat de la seda. Cada tipus de seda té un pes i gruix diferents indicats amb un número(moma) Un moma equival aproximadament a 4,3 grams per metre quadrat(gramatge).Com més gran sigui el moma més grammatge té el teixit, més densitat i pes i, en dfinitiva, més qualitat.

Tipus de pintura

Aquest producte s'ha realitzat amb pintures especials per la seda i la llana. La fixació del color s'ha realitzat mitjançant la vaporització, per tant ha estat a 100 graus de temperatura constant durant més d'una hora i això permet el seu rentat amb aigua i l'exposició al sol.

Manteniment

La seda és una fibra de proteïna similar a la llana o al cabell humà i és natural que tingui algunes irregularitats. Això també és important recordar-ho a l'hora de rentar-la i utilitzar un detergent neutre, fins i tot xampú, i aigua tèbia tirant a freda. S'esbandeix bé amb aigua i s'estén pla sobre d'una tovallola. Abans de que s'evapori tota la humitat, una bona planxada el deixarà nou. Planxar millor del revés, vigilant no trepitjar les vores fetes a mà. La planxa no cal que sigui suau, contrariament del que es pensa. No guardar la seda ni en exposició constant al sol ni en bossa de plàstic on la fibra viva no pugui transpirar.

Escribe tu opinión

Escribe tu opinión

30 Otros productos en la misma categoria