FULAR CARGOLS DE GAUDÍ NIT - Anna Albert - Art en Seda


FULAR CARGOLS DE GAUDÍ NIT

Nuevo

Fular de seda muselina de color negro con siluetas de espirales dorados.

Tamaño de 180x55.

More details

64,00 €

aquesta peça és única i feta a mà de manera que pot variar una mica respecte la de la imatge.

Foulard de tamaño generoso ideal para lucir una noche especial como complemento de cualquier  vestido. Por  tu outfit de fiesta completa la elegancia y discreción de la mujer más exigente y fashion.

Este pañuelo se ha realizado con muselina, una seda suave y transparente que acaricia el cuerpo de quien lo desea.

El color negro es un básico para todos los públicos y un color obligado a todos los fondos de armario. Evoca al misterio y siempre es elegante. Los espirales de color oro se han hecho uno a uno a mano.

El contraste del dorado le da luz y, el equilibrio y sutileza que lo caracteriza.

El diseño nace de sintetizar dos influencias  en mi trayectoria artística: la obra de los contemporáneos Gustav Klimt y Antoni Gaudí.

Tipus de Seda musselina
Pintura especial seda
Rentat a ma
Acabats brodats

Mommes(mm) és una unitat de pes tradicionalment utilitzada per mesurar la densitat de la seda. Cada tipus de seda té un pes i gruix diferents indicats amb un número(moma) Un moma equival aproximadament a 4,3 grams per metre quadrat(gramatge).Com més gran sigui el moma més grammatge té el teixit, més densitat i pes i, en dfinitiva, més qualitat.

Tipus de pintura

Aquest producte s'ha realitzat amb pintures especials per la seda i la llana. La fixació del color s'ha realitzat mitjançant la vaporització, per tant ha estat a 100 graus de temperatura constant durant més d'una hora i això permet el seu rentat amb aigua i l'exposició al sol.

Manteniment

La seda és una fibra de proteïna similar a la llana o al cabell humà i és natural que tingui algunes irregularitats. Això també és important recordar-ho a l'hora de rentar-la i utilitzar un detergent neutre, fins i tot xampú, i aigua tèbia tirant a freda. S'esbandeix bé amb aigua i s'estén pla sobre d'una tovallola. Abans de que s'evapori tota la humitat, una bona planxada el deixarà nou. Planxar millor del revés, vigilant no trepitjar les vores fetes a mà. La planxa no cal que sigui suau, contrariament del que es pensa. No guardar la seda ni en exposició constant al sol ni en bossa de plàstic on la fibra viva no pugui transpirar.

Escribe tu opinión

Escribe tu opinión

26 Otros productos en la misma categoria