Fulard gaudi


SCARF CARGOLS DE GAUDÍ NIT

New

Foulard Black muslin silk with golden spirals silhouettes.

Size 180x55.

More details

64,00 €

aquesta peça és única i feta a mà de manera que pot variar una mica respecte la de la imatge.

It is a generous size Foulard ideal to wear it on a special evening and to complement any dress. It complements any party outfit with elegance and discretion.

This foulard is made with muslin, soft and transparent silk that caresses any body.

The black colour is basic in to any closet.. It evokes the mystery and it is  always elegant. Spirals gold colour are made each one by hand.

The contrast of gold gives light, balance and subtleness.

The design borns of synthesizing two influences in my career: the work of contemporary Gustav Klimt and Antoni Gaudí.

Tipus de Seda musselina
Pintura especial seda
Rentat a ma
Acabats brodats

Mommes(mm) és una unitat de pes tradicionalment utilitzada per mesurar la densitat de la seda. Cada tipus de seda té un pes i gruix diferents indicats amb un número(moma) Un moma equival aproximadament a 4,3 grams per metre quadrat(gramatge).Com més gran sigui el moma més grammatge té el teixit, més densitat i pes i, en dfinitiva, més qualitat.

Tipus de pintura

Aquest producte s'ha realitzat amb pintures especials per la seda i la llana. La fixació del color s'ha realitzat mitjançant la vaporització, per tant ha estat a 100 graus de temperatura constant durant més d'una hora i això permet el seu rentat amb aigua i l'exposició al sol.

Manteniment

La seda és una fibra de proteïna similar a la llana o al cabell humà i és natural que tingui algunes irregularitats. Això també és important recordar-ho a l'hora de rentar-la i utilitzar un detergent neutre, fins i tot xampú, i aigua tèbia tirant a freda. S'esbandeix bé amb aigua i s'estén pla sobre d'una tovallola. Abans de que s'evapori tota la humitat, una bona planxada el deixarà nou. Planxar millor del revés, vigilant no trepitjar les vores fetes a mà. La planxa no cal que sigui suau, contrariament del que es pensa. No guardar la seda ni en exposició constant al sol ni en bossa de plàstic on la fibra viva no pugui transpirar.

No customer comments for the moment.

Write a review

Write a review

26 Other products in the same category: