SCARF CARGOLS DE GAUDÍ COCKTAIL - Anna Albert - Art en Seda

Hover on the image to zoom

SCARF CARGOLS DE GAUDÍ COCKTAIL

New

Maroon silk muslin Scarf with golden spirals silhouettes.

Measures 180x55.

More details

64,00 €

aquesta peça és única i feta a mà de manera que pot variar una mica respecte la de la imatge.

It is generous scarf in size and it is perfect to wear special evening out and it complements any dress. For your entire party outfit it shows the elegance and discretion of any fashion woman.

This scarf has been made with muslin, soft and transparent silk that caresses the body of whom you want.

Maroon colour or Bordeaux wine colour are a red dark tone. It is a mixture of brown and purple. Evokes seriousness and serenity, it is elegant and attractive.

Spirals golden colours have been made each by hand and they contrast with the background and give light and personality. The whole  creation inspires mystery and sensuality.

The design is born of synthesizing two influences in my career: the work of the contemporaries Gustav Klimt and Antoni Gaudí.

Compositions Polyester
Styles Girly
Properties Midi Dress

Mommes(mm) és una unitat de pes tradicionalment utilitzada per mesurar la densitat de la seda. Cada tipus de seda té un pes i gruix diferents indicats amb un número(moma) Un moma equival aproximadament a 4,3 grams per metre quadrat(gramatge).Com més gran sigui el moma més grammatge té el teixit, més densitat i pes i, en dfinitiva, més qualitat.

Tipus de pintura

Aquest producte s'ha realitzat amb pintures especials per la seda i la llana. La fixació del color s'ha realitzat mitjançant la vaporització, per tant ha estat a 100 graus de temperatura constant durant més d'una hora i això permet el seu rentat amb aigua i l'exposició al sol.

Manteniment

La seda és una fibra de proteïna similar a la llana o al cabell humà i és natural que tingui algunes irregularitats. Això també és important recordar-ho a l'hora de rentar-la i utilitzar un detergent neutre, fins i tot xampú, i aigua tèbia tirant a freda. S'esbandeix bé amb aigua i s'estén pla sobre d'una tovallola. Abans de que s'evapori tota la humitat, una bona planxada el deixarà nou. Planxar millor del revés, vigilant no trepitjar les vores fetes a mà. La planxa no cal que sigui suau, contrariament del que es pensa. No guardar la seda ni en exposició constant al sol ni en bossa de plàstic on la fibra viva no pugui transpirar.

No customer comments for the moment.

Write a review

Write a review

30 Other products in the same category: