SCARF ACQUA FLOWERS - Anna Albert - Art en Seda

Hover on the image to zoom

SCARF ACQUA FLOWERS

New

Crêpe silk scarf with ultramarine blue and pastel flower motifs.

Measures 150x45.

More details

75,00 €

aquesta peça és única i feta a mà de manera que pot variar una mica respecte la de la imatge.

Discreet Scarf and elegant silk crepe made with quality which gives beautiful shape.

Designed for women seeking a unique and different fashion complement.

On one hand, a party of small flowers are playing with the two colours of the background and on the other hand just a detail of a few flowers that balance the whole.

You will enjoy two contrasts of blue, one of beautiful intense overseas and other pale, softly breathing calm and harmony. And it is how nature seeks its own equilibrium and here we give it as a fashion accessory to surround a woman with personality.

Flowers have inspired artists of all ages. In my case, the floral Modernism has been a benchmark that accompanies me and from I flow and I show my inspiration.

Nature, colour and fantasy are in this creation and invite us to enjoy our surroundings.

This scarf can be combined with the "FAN ACQUA FLOWERS". 

 

Compositions Polyester
Styles Girly
Properties Short Dress

Mommes(mm) és una unitat de pes tradicionalment utilitzada per mesurar la densitat de la seda. Cada tipus de seda té un pes i gruix diferents indicats amb un número(moma) Un moma equival aproximadament a 4,3 grams per metre quadrat(gramatge).Com més gran sigui el moma més grammatge té el teixit, més densitat i pes i, en dfinitiva, més qualitat.

Tipus de pintura

Aquest producte s'ha realitzat amb pintures especials per la seda i la llana. La fixació del color s'ha realitzat mitjançant la vaporització, per tant ha estat a 100 graus de temperatura constant durant més d'una hora i això permet el seu rentat amb aigua i l'exposició al sol.

Manteniment

La seda és una fibra de proteïna similar a la llana o al cabell humà i és natural que tingui algunes irregularitats. Això també és important recordar-ho a l'hora de rentar-la i utilitzar un detergent neutre, fins i tot xampú, i aigua tèbia tirant a freda. S'esbandeix bé amb aigua i s'estén pla sobre d'una tovallola. Abans de que s'evapori tota la humitat, una bona planxada el deixarà nou. Planxar millor del revés, vigilant no trepitjar les vores fetes a mà. La planxa no cal que sigui suau, contrariament del que es pensa. No guardar la seda ni en exposició constant al sol ni en bossa de plàstic on la fibra viva no pugui transpirar.

No customer comments for the moment.

Write a review

Write a review

30 Other products in the same category: