FULARD FLORIS ACQUA - Anna Albert - Art en Seda

Hover on the image to zoom

FULARD FLORIS ACQUA

044796022

New

Mousseline silk foulard painted on  blue sky with flowers similar to the background colour.

Size 180x55.

More details

64,00 €

aquesta peça és única i feta a mà de manera que pot variar una mica respecte la de la imatge.

Mousseline silk Foulard.  It is perfect as a fashion accessory for a party dress or cocktail.

This silk foulard is hand-painted and also complements your daily style.

Mousseline silk or chiffon gauze are very sweet and soft silks, a caress for the body and soul. Its transparency gives play to sensuality.

The blue sky is a quiet colour that conveys security and calm. It also evokes the sky, the sea, the Mediterranean, the water waves,... Suitable for both blondes and brunettes women, It inspires elegancy and discretion.

This design brings life and personality and inspires a fantasy world full of subtleties.

Flowers bring us closer to nature and make us feel happy and vital. They express harmony and balance.

Artists of all ages have been expressed through flowers. In Barcelona just walk and be admired by the modernist architecture enjoying endless as usual floral motifs in the work of Gaudí, covering facades, mosaics, paintings and stained glass.

This scarf can be combined with "FAN ACQUA FLOWERS".

Tipus de Seda musselina

Mommes(mm) és una unitat de pes tradicionalment utilitzada per mesurar la densitat de la seda. Cada tipus de seda té un pes i gruix diferents indicats amb un número(moma) Un moma equival aproximadament a 4,3 grams per metre quadrat(gramatge).Com més gran sigui el moma més grammatge té el teixit, més densitat i pes i, en dfinitiva, més qualitat.

Tipus de pintura

Aquest producte s'ha realitzat amb pintures especials per la seda i la llana. La fixació del color s'ha realitzat mitjançant la vaporització, per tant ha estat a 100 graus de temperatura constant durant més d'una hora i això permet el seu rentat amb aigua i l'exposició al sol.

Manteniment

La seda és una fibra de proteïna similar a la llana o al cabell humà i és natural que tingui algunes irregularitats. Això també és important recordar-ho a l'hora de rentar-la i utilitzar un detergent neutre, fins i tot xampú, i aigua tèbia tirant a freda. S'esbandeix bé amb aigua i s'estén pla sobre d'una tovallola. Abans de que s'evapori tota la humitat, una bona planxada el deixarà nou. Planxar millor del revés, vigilant no trepitjar les vores fetes a mà. La planxa no cal que sigui suau, contrariament del que es pensa. No guardar la seda ni en exposició constant al sol ni en bossa de plàstic on la fibra viva no pugui transpirar.

No customer comments for the moment.

Write a review

Write a review

30 Other products in the same category: