SCARF NIGHT FLOWERS - Anna Albert - Art en Seda

Hover on the image to zoom

SCARF NIGHT FLOWERS

050122125

New

Crêpe silk foulard with big flowers and black background.

Measures: 150x45.

More details

75,00 €

aquesta peça és única i feta a mà de manera que pot variar una mica respecte la de la imatge.

Ideal for any occasion day or night. For a discreet woman who seeks to differentiate of herself.

This foulard is made with crêpe silk a high quality that allows all colours to flow with high intensity.

This foulard wants to be a personal tribute to the world of fantasy and the beauty of nature. Large flowers are dispersed throughout the surface of the scarf as if they wanted to demand their oun space, but respecting to each other. With the black background, they shine by themselves. Each one has its personality and its nuances of colors that I have carefully degraded with the brush.

It is a pleasure to paint these flowers. I can understand so many artists from all periods who have allowed themselves to be carried away by the vitality of flowers in their work. In my case, the floral modernism has been a reference. It is for me an inspiration.

This foulard can be combined with the "FAN EXOTIC FLOWERS".

Tipus de Seda crêpe nº 12

Mommes(mm) és una unitat de pes tradicionalment utilitzada per mesurar la densitat de la seda. Cada tipus de seda té un pes i gruix diferents indicats amb un número(moma) Un moma equival aproximadament a 4,3 grams per metre quadrat(gramatge).Com més gran sigui el moma més grammatge té el teixit, més densitat i pes i, en dfinitiva, més qualitat.

Tipus de pintura

Aquest producte s'ha realitzat amb pintures especials per la seda i la llana. La fixació del color s'ha realitzat mitjançant la vaporització, per tant ha estat a 100 graus de temperatura constant durant més d'una hora i això permet el seu rentat amb aigua i l'exposició al sol.

Manteniment

La seda és una fibra de proteïna similar a la llana o al cabell humà i és natural que tingui algunes irregularitats. Això també és important recordar-ho a l'hora de rentar-la i utilitzar un detergent neutre, fins i tot xampú, i aigua tèbia tirant a freda. S'esbandeix bé amb aigua i s'estén pla sobre d'una tovallola. Abans de que s'evapori tota la humitat, una bona planxada el deixarà nou. Planxar millor del revés, vigilant no trepitjar les vores fetes a mà. La planxa no cal que sigui suau, contrariament del que es pensa. No guardar la seda ni en exposició constant al sol ni en bossa de plàstic on la fibra viva no pugui transpirar.

No customer comments for the moment.

Write a review

Write a review

30 Other products in the same category: