SCARF PINK FLOWERS - Anna Albert - Art en Seda

Hover on the image to zoom

SCARF PINK FLOWERS

New

Crepe silk foulard with pink flowers, and burgundy and fuchsia background.

Measures: 150x45.

More details

78,00 €

aquesta peça és única i feta a mà de manera que pot variar una mica respecte la de la imatge.

This foulard is made with crêpe silk a high quality that allows all colours to flow with high intensity.

Suitable for different occasions and not leave anyone indifferent.

Large and smaller  flowers make us feel the strength of life and nature.

The burgundy and fuchsia are the background colors, serenity and boldness go hand by hand to accompany this volcano of flowers that play with the same colors and degrade to pastel pink.

Artists of all times have been inspired by flowers.In my case, the floral modernism has been a reference. It is for me an inspiration.

Nature, color and fantasy are found in this work and invite us to enjoy what surrounds us.

 

 

 

 

Compositions Viscose
Styles Casual
Properties Maxi Dress

Mommes(mm) és una unitat de pes tradicionalment utilitzada per mesurar la densitat de la seda. Cada tipus de seda té un pes i gruix diferents indicats amb un número(moma) Un moma equival aproximadament a 4,3 grams per metre quadrat(gramatge).Com més gran sigui el moma més grammatge té el teixit, més densitat i pes i, en dfinitiva, més qualitat.

Tipus de pintura

Aquest producte s'ha realitzat amb pintures especials per la seda i la llana. La fixació del color s'ha realitzat mitjançant la vaporització, per tant ha estat a 100 graus de temperatura constant durant més d'una hora i això permet el seu rentat amb aigua i l'exposició al sol.

Manteniment

La seda és una fibra de proteïna similar a la llana o al cabell humà i és natural que tingui algunes irregularitats. Això també és important recordar-ho a l'hora de rentar-la i utilitzar un detergent neutre, fins i tot xampú, i aigua tèbia tirant a freda. S'esbandeix bé amb aigua i s'estén pla sobre d'una tovallola. Abans de que s'evapori tota la humitat, una bona planxada el deixarà nou. Planxar millor del revés, vigilant no trepitjar les vores fetes a mà. La planxa no cal que sigui suau, contrariament del que es pensa. No guardar la seda ni en exposició constant al sol ni en bossa de plàstic on la fibra viva no pugui transpirar.

No customer comments for the moment.

Write a review

Write a review

30 Other products in the same category: