FULARD EXOTIC FLOWERS - Anna Albert - Art en Seda


FULARD EXOTIC FLOWERS

New

Crepe silk foulard with large flowers and black background.

Measures 180x45.

More details

100,01 €

aquesta peça és única i feta a mà de manera que pot variar una mica respecte la de la imatge.

It is ideal for authentic women. It gives personality when it is wear open at shoulders.

If the occasion calls for discretion, wear around your neck it will not leave anyone indifferent.

I've made it with silk crepe because it has a beautiful fall and allows the full range of colours in each flower bright with all their intensity.

This silk foulard looks for being a personal tribute to the world of fantasy and beauty of nature. Very large flowers coexisting one each other achieving an harmonious equilibrium. Each one has its own personality invade much of the surface as if demanded be observed closely.

It is a pleasure to paint each flower with different colours and shades and let it go my inner fantasy. I can understand so many artists of all ages who have been carried away by the magic of flowers in his work. In my case, the floral Modernism has been a benchmark that accompanies me and from which flows much of the inspiration.

This scarf can be combined with  "FAN EXOTIC FLOWERS".

Tipus de Seda crêpe nº 12

Mommes(mm) és una unitat de pes tradicionalment utilitzada per mesurar la densitat de la seda. Cada tipus de seda té un pes i gruix diferents indicats amb un número(moma) Un moma equival aproximadament a 4,3 grams per metre quadrat(gramatge).Com més gran sigui el moma més grammatge té el teixit, més densitat i pes i, en dfinitiva, més qualitat.

Tipus de pintura

Aquest producte s'ha realitzat amb pintures especials per la seda i la llana. La fixació del color s'ha realitzat mitjançant la vaporització, per tant ha estat a 100 graus de temperatura constant durant més d'una hora i això permet el seu rentat amb aigua i l'exposició al sol.

Manteniment

La seda és una fibra de proteïna similar a la llana o al cabell humà i és natural que tingui algunes irregularitats. Això també és important recordar-ho a l'hora de rentar-la i utilitzar un detergent neutre, fins i tot xampú, i aigua tèbia tirant a freda. S'esbandeix bé amb aigua i s'estén pla sobre d'una tovallola. Abans de que s'evapori tota la humitat, una bona planxada el deixarà nou. Planxar millor del revés, vigilant no trepitjar les vores fetes a mà. La planxa no cal que sigui suau, contrariament del que es pensa. No guardar la seda ni en exposició constant al sol ni en bossa de plàstic on la fibra viva no pugui transpirar.

No customer comments for the moment.

Write a review

Write a review

30 Other products in the same category: