SCARF FLORIS VIOLA - Anna Albert - Art en Seda

Hover on the image to zoom

SCARF FLORIS VIOLA

044796822

New

Lilac muslin silk foulard with flowers from the background range.

Measures: 180x55.

More details

64,00 €

aquesta peça és única i feta a mà de manera que pot variar una mica respecte la de la imatge.

Very generous size foulard, ideal as a complement to party or cocktail dress.

This foulard is also a perfect complement for your casual wear outfit.

I made it with muslin silk because it is a sweet silk, vaporous and transparent, a caress that surrounds your body and your  soul. It is refreshing on summer nights and warm in the coldest time.

The violet color inspires femininity and seduction. Dedicated to the confident woman, fighter and true to her principles.

The flowers inspire life, dress the nature that surrounds us with perfumed color and invite us to breathe peace and harmony.

I love painting flowers and this design in particular, is a classic in my creative career.

Artists of all times have expressed themselves through flowers. In Barcelona you just have to walk in the city and admire the modernist architecture, enjoying the infinity of floral motifs common in Gaudí's work, in their facades, mosaics, paintings and stained glass windows.

We are surrounded by flowers both in art, in fabrics, in decoration,... The flowers are the joy of nature.

 

Compositions Seda musselina

Mommes(mm) és una unitat de pes tradicionalment utilitzada per mesurar la densitat de la seda. Cada tipus de seda té un pes i gruix diferents indicats amb un número(moma) Un moma equival aproximadament a 4,3 grams per metre quadrat(gramatge).Com més gran sigui el moma més grammatge té el teixit, més densitat i pes i, en dfinitiva, més qualitat.

Tipus de pintura

Aquest producte s'ha realitzat amb pintures especials per la seda i la llana. La fixació del color s'ha realitzat mitjançant la vaporització, per tant ha estat a 100 graus de temperatura constant durant més d'una hora i això permet el seu rentat amb aigua i l'exposició al sol.

Manteniment

La seda és una fibra de proteïna similar a la llana o al cabell humà i és natural que tingui algunes irregularitats. Això també és important recordar-ho a l'hora de rentar-la i utilitzar un detergent neutre, fins i tot xampú, i aigua tèbia tirant a freda. S'esbandeix bé amb aigua i s'estén pla sobre d'una tovallola. Abans de que s'evapori tota la humitat, una bona planxada el deixarà nou. Planxar millor del revés, vigilant no trepitjar les vores fetes a mà. La planxa no cal que sigui suau, contrariament del que es pensa. No guardar la seda ni en exposició constant al sol ni en bossa de plàstic on la fibra viva no pugui transpirar.

No customer comments for the moment.

Write a review

Write a review

30 Other products in the same category: