DIA DE LA MARE
DIA DE LA MARE

27 abril, 2020

Celebres el dia de la mare?

Per mi, cada dia és el dia de la mare però aquest any…aquest any s’ ho mereix tot i més. Quants dies fa que no veus a la teva mare? Uffff, jo des de que va començar el confinament! I és de qui més m’enyoro!  A tu també et passa? Fem d’ aquest dia un gran homenatge a totes les mares?

Fem que la nostra felicitació sigui més que una abraçada telefònica?

Què tens ganes de dir-li? T’ ho escrivim sobre la seda perquè siguin paraules per sempre.

Quin color li agrada més? Doncs segur que la defineix i li queda estupendament, perquè allò que ens agrada ens dóna llum a la cara i al cor.

És presumida? Té els ulls blaus? El cabell curt ? És baixeta? Rossa? Si vols enviar-nos una fotografia o fer-nos cinc cèntims, t’ assessorem.

Ja tens una idea o vols passejar-te per la botiga ?

Hi trobaràs fulards, bolsos, ventalls , collarets i les flors de seda personalitzades.

Tot fet a mà, com sempre, amb l’ amor que es mereixen les mares.

I la seda és lo más ! No et sembla? Càlida i autèntica com una mare.

Aquest any els enviaments els farem de la següent manera:

Si el paquet no arriba el dia assenyalat ( per l’ experiència de Sant Jordi no ho vull garantir) enviarem una tarja virtual a la teva mare i el regal arribarà a partir del dia 4 de maig.

I visqueu un dia de la mare que recordeu per sempre, perquè, els records són el que conservem, són la memòria del nostre cor.

Regala peces amb ànima: per tocar, per veure i per sentir, tal i com diu el video que he fet fa uns dies.

T’ he preparat una tarja regal amb molt de carinyo. També t’hi podem escriure el missatge que vulguis. Només cal que ens ho indiquis a les observacions.

Sigui quina sigui la sorpresa, sigui seda o un ram de flors, segur que la teva mare serà la més feliç del món.

Articles relacionats

ET PORTEM LA SEDA A CASA

ET PORTEM LA SEDA A CASA

Et portem la seda a casa teva Estic contenta de poder-vos explicar que poso en marxa una campanya per donar a conèixer una targeta de mostres de seda que t’ enviarem a casa si ho sol·licites.  A l’ estil del que es fa amb els perfums que te’ ls deixen olorar. Doncs en...

EL MAGRANER

EL MAGRANER

EL MAGRANER DE JORDI LLAVINA Aquest Sant Jordi us vull presentar un llibre molt especial que ha guanyat el 43è Premi Marià Manent de Poesia del 2019. La primera edició, editada per Quaderns de la Font del Cargol, va ser aquest mes de febrer del 2020.   El...

CUCS DE SEDA

CUCS DE SEDA

     ELS CUCS DE SEDA Bombix mori és el terme científic del cuc de seda, un insecte originari del nord d'Àsia. La cria d'aquesta espècie s'inicià a la Xina cap a l'any 2500aC per obtenir-ne el fil del seu capoll de seda, una fibra amb la que es teixeixen teles d'alta...

Et convidem a la comunitat d'artenseda

 

Rebràs notícies i articles relacionats amb la seda i l'art

T'has suscripto correctament, benvingut!

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping
× ¿Hola! Soy Anna ¿Cómo puedo ayudarte?